RSP:n Tutustumisviikot kesäkuussa

Uuden ihanan harrastuksen aloittaminen on nyt helpompaa kuin koskaan!

Vietämme Tutustumisviikkoja jälleen kesäkuussa 10.6.-20.6.2019.

Tutustumisviikoilla pääset tutustumaan huikeisiin lajeihimme: tankotanssiin, ilmajoogaan, hot joogaan, rengastrapetsiin sekä monipuolisiin kehonhuoltotunteihin edullisesti ja monipuolisesti. Luvassa on myös kukkaroakin kiinnostavia tarjouksia uuden harrastuksen jatkamiseksi.

Tutustumisviikkojen idea on yksinkertainen: varaa paikkasi haluamallesi tutustumisviikkotunnille ja maksa tutustumishinta 10€ tunnille tullessasi. Tule yksin tai kaverin kanssa tutustumaan uusiin inspiroiviin lajeihin!


Toimi näin:

  • Varaa paikkasi tutustumistunnille nettikalenterissamme. Kaikki tutustumistunnit on merkitty kalenteriin oranssilla värillä ja ne maksavat 10€ / tunti. Muut tunnit ovat normaalin hintaisia.
  • Ovet aukeavat 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Ovet suljetaan tuntien ajaksi, joten olethan ajoissa paikalla. Tiloistamme löydät pukuhuoneet ja suihkun. Erillisiä säilytyslokeroita tavaroille ei ole, joten isommat arvotavarat kannattaa jättää kotiin.

Tutustumisviikkojen tarjoukset

5 kerran kortit -15%

72,25€ / 63,75€* norm. 85 € / 75 €*

Korttiale on voimassa 10.-20.6.2019 eikä se ole yhdistettävissä muihin alennuksiin. Kortit käyvät kaikille viikkotunneillemme.

3kk Kesäjäsenyys 99€ / 85€* /kk

Kesäkultana pääset treenaamaan superedullisesti ihan jokaiselle tunnille ja jokaista lajia niin monta kertaa viikossa kuin itse haluat. Kesäkulta on myynnissä 20.6. asti.

*edullisemmat hinnat opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille sekä kotiäideille/-isille


Tutustumistunneilla pääset kokeilemaan lajejamme matalalla kynnyksellä

Tunneilla käydään lajien perusasioita perusteellisesti ja turvallisesti. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta lajista, eivätkä tunnit edellytä mitään tiettyä lähtötasoa.
Tutustumistunnit maksavat 10€ /tunti /hlö.
Varaa paikkasi ajanvarausjärjestelmästämme ja löydä uusi suosikkiharrastus!

Tutustumistuntivalikoimassamme on seuraavia tunteja:


Tervetuloa tunneillemme ihastumaan uusiin inspiroiviin harrastuksiin!

Jos mieleesi tulee jotain kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse p. 040 969 2693 tai sähköpostitse info@readysetpole.fi .


Facebook: Ready Set Pole | Instagram: @readysetpole