Polttarit

Meillä järjestät ikimuistoiset polttarit Jyväskylässä. Polttarimme sopivat kaikille ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta. Polttarit on tehty ensikertalaisille, ja suunnitelemme polttarit aina yksilöllisesti teidän toiveiden mukaan. Ohjaajamme ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka ohjaavat teitä yksilöllisesti. Siksi lupaamme jokaiselle yhtä unohtumattoman polttarikokemuksen! Valitse teille sopiva ryhmäpaketti tai tilaa morsimelle / sulhaselle oma yksityistunti.


Sporttinen elämys

Sensuelli elämys

Hemmotteleva elämys

Sporttisella polttaritunnillamme pääsette tutustumaan yhteen akrobaattiseen lajiimme. Harjoittelemme erilaisia kiipeilyjä, temppuja ja pyörähdyksiä. Sporttinen elämyksemme sopii kaikille miehille ja naisille, jotka haluavat urheilullista ja uudenlaista ohjelmaa polttareihin. Tunnin päätteeksi pääsette ikuistamaan polttarisankarin ja koko porukan kameralle, ja polttarisankari palkitaan kunniakirjalla.

Valitse teitä kiinnostava laji:

  • Tankotanssi
  • Rengastrapetsi
  • Kangasakrobatia
  • Lattia-akrobatia

Kesto: 75min

Hinta: 220€ / ryhmä

Max. 15 osallistujaa / ryhmä

Sensuelli polttarituntimme vapauttaa kehosta ja mielestä turhat jännitykset ja naurultakaan ei vältytä. Yhdistämme helppoja akrobaattisia temppuja ja eläimellisen irrottelevaa liikkeitä sulavaksi kokonaisuudeksi. Pääsette harjoittelemaan askelluksia, taivutuksia ja liikkumaan musiikin tahtiin eläytyen. Tervetuloa heittäytymään ilman otsaryppyjä ja suorituspaineita. Tunnin päätteeksi pääsette ikuistamaan polttarisankarin ja koko porukan kameralle, ja polttarisankari palkitaan kunniakirjalla.

Valitse teitä kiinnostava laji:

  • Tankotanssi
  • Tuolitanssi

Kesto: 75min

Hinta: 220€ / ryhmä

Max. 12 osallistujaa / ryhmä

Hemmottelevalla polttaritunnillamme pääsette rentoutumaan ja rauhoittumaan joogan parissa. Matolla tai ilmajoogaliinan kannatuksessa tehtävät liikkeet venyttävät ja avaavat kehon solmukohtia lempeästi ja vahvistavat kehoa kokonaisvaltaisesti. Tarjoamme nyt uutuutena myös hot joogaa lämmitettyssä joogasalissamme. Tunnin päätteeksi pääsette ikuistamaan polttarisankarin ja koko porukan kameralle, ja polttarisankari palkitaan kunniakirjalla.

Valitse teitä kiinnostava laji:

  • Ilmajooga
  • Hot Jooga
  • Yin Jooga lämmössä

Kesto: 75min

Hinta: 220€ / ryhmä

Max. 15 osallistujaa / ryhmä


Yksityisopetus morsiamelle tai sulhaselle

Yksityisopetus polttaripäivänä on taatusti mieleenpainuva elämys. Tuokaa morsian tai sulhanen meille, niin ehditte sillä aikaa tehdä viimeiset polttarijärjestelyt rauhassa. Polttarisankari pääsee haastamaan itseään uuden lajin parissa, ja ryhmä voi tulla opetuksen päätteeksi taltioimaan parhaat palat videolle. Voit ottaa inspiraatiota yllä olevista elämyspaketeista.

Kesto: 60min

Hinta: 160€

Max. 1 hlö


Tee kysely polttaritunnista

Täytä allaolevan lomakkeen tiedot, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.