Tuntivarauskäytännöt

Salin ovi avataan aina 15 min ennen tunnin alkua, ja suljetaan tunnin alkaessa. Ovet ovat lukossa tuntien aikana. Tulethan siis ajoissa paikalle. Tunnille tulee ilmoittautua ennen saliin menoa paikallaolevaksi kirjaamalla voimassaoleva kortti tai maksamalla kertakäynti.

Asiakkaan on huolehdittava omien henkilötietojensa päivittämisestä tuntivarausjärjestelmään niiden muuttuessa. Saadakseen tiedon tuntimuutoksista asiakkaan on hyväksyttävä varaustietojen lähettäminen seuraavasti: Oma Käyttäjätili -> Asetukset -> Hyväksyn, että minulle voi lähettää tekstiviestejä / sähköpostia varauksistani.

Jos sinulla on kysyttävää tuntikäytäntöihimme liittyen, autamme sinua mielellämme. Yhteystietomme löydät täältä.

TUNNIN VARAAMINEN

Sinun on oltava vähintään 16-vuotias voidaksesi luoda tilin varausjärjestelmään ja tehdäksesi tuntivarauksia. Jos olet alle 16-vuotias, huoltajasi on luotava tili omilla tiedoillaan järjestelmään.

TUNNIN PERUUTTAMINEN

Varattu tunti on peruttava aina viimeistään 12 h ennen tunnin alkua, jos sille ei pääse osallistumaan. Peruuttamaton tai alle 12 tunnin sisällä peruutettu varaus veloitetaan jälkikäteen erillismaksuna, kertakortilta tai jäsenen käyntikerroista. Mikäli asiakkaalla ei ole voimassaolevaa jäsenyyttä tai kertakorttia käytössään, veloitamme poissaolosta kertakäynnin hinnan voimassaolevan hinnaston mukaisesti.

Sairaustapauksissa otathan yhteyttä toimistoon, p. 040 969 2693.

Muistathan, että jättämällä tunnin perumatta viet paikan toiselta tunnille haluavalta.

Mikäli selvittämättömiä poissaoloja tunneilta on kolme tai enemmän kuukauden aikana, on Ready Set Polella oikeus poistaa asiakkaan käyttöoikeus tuntivarausjärjestelmään kahden viikon ajaksi. Poissaolojen takia suljetun asiakastilin saa uudelleen käyttöönsä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

ODOTUSLISTA TUNNEILLE

Tunnin ollessa täynnä voit varata paikan tunnin odotuslistalle. Odotuslistalta vapautuva paikka on sitova, jos paikka vapautuu viimeistään 12 tuntia ennen tuntia. Alle 12 h ennen tuntia vapautuneen paikan voi ottaa halutessaan vastaan.

Ilmoitamme odotuspaikasta aina heti paikan vapautuessa. Jos tuntiin on alle 12 h, ilmoitamme vapautuneesta paikasta puhelimitse.

Huom! Jos haluat tekstiviestin tunnilta vapautuvasta paikasta, varmista, että olet hyväksynyt tekstiviestit varausjärjestelmässä.
 Voit hyväksyä tekstiviestit seuraavasti: Oma Käyttäjätili -> Asetukset -> Hyväksyn, että minulle voi lähettää tekstiviestejä varauksistani.

TUNTIEN MINIMIOSALLISTUJAMÄÄRÄ

Tunti pidetään, jos tunnille on ilmoittautunut vähintään 3 henkilöä. Jos tunti joudutaan perumaan, ilmoittautuneille lähtee automaattinen viesti peruutuksesta 12 tuntia ennen tunnin alkua.

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖMME

Varaamalla tunteja hyväksyt, että käsittelemme tietojasi. Olemme päivittäneet tietosuojakäytäntömme 25.5.2018 voimaan tulevan EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiseksi. Keräämme tietojasi tunti- ja kurssivarauksia, kurssitiedotusta, ostotapahtumia sekä lisäksi erillisellä suostumuksellasi markkinointia ja laskutusta varten. Sinulla on mm. oikeus saada tietoon sinusta kerätyt tiedot ja pyytää sinusta kerättyjä tietoja poistettavaksi. Lue koko tietosuojakäytäntömme täältä.