Yksityisopetus

Tarjoamme laadukasta yksityisopetusta lajeistamme sinun yksilölliset tarpeet ja tavoitteet huomioiden. Yksityistuntiopettajina meillä työskentelee monipuolinen osaajajoukko, joilla on kokemusta liikunta-alalta ja lajeistamme useita vuosia. Yksityisopetuksemme on kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi ja tavoitteitasi tukevaa.

Tarjonnastamme löydät mm. yksilöllistä tankotekniikan opetusta juuri niistä sinun haastetempuistasi. Vai haluatko tukea esityksen tekoon? – Löydät meiltä myös koreografisen yksityisopetuksen, jolloin rakennatte ohjaajan kanssa koreografian itse valitsemaasi kappaleeseen. Tai miltä kuulostaisi yksilöllinen joogaopetus, jossa kokenut ohjaaja ohjaa sinua rentoutumaan tai linjaamaan asanasi optimaalisesti?

Tarjoamme yksityisopetusta seuraavista lajeistamme:
× Tankotanssi
× Ilmajooga & Hot Jooga
× Tanssi

Kuvaaja: Hanna Pehkonen

Voit tilata meiltä yksittäisen tunnin yksityisopetusta:

× Kesto: 60min
× Hinta: 99,00 € /hlö
× Lisähenkilöt +25,00€ /hlö


Yksityistuntipaketit

× Viikottainen treeni -paketti, 4 x 60min /kk: 339€ /kk (sopimus alkaen 3kk)
× 5 kerran kortti yksityisopetukseen 449€ (5 x 60min, voimassa 3kk)

Suosittelemme hankkimaan yksityistunnit pakettitarjouksella, kun haluat kehittyä vauhdilla lempilajissasi. Molempiin paketteihin sisältyy ohjaus, salin käyttö ja treeniohjelman suunnittelu tavoitteidesi pohjalta.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin pääsemme suunnittelemaan ja toteuttamaan sinua parhaiten palvelevan kokonaisuuden!


Ota yhteyttä ja varaa yksityisopetus

  • Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian viestin saatuamme. Pääset myös keskustelemaan yksityisopetuksen tavoitteista tarkemmin ohjaajan kanssa ensimmäisen opetuskerran yhteydessä.