Kokeilutunnit

Järjestämme erilaisia räätälöityjä kokeilutunteja esimerkiksi kaveri – ja koululaisporukoille, joilla pääset omalla porukalla tutustumaan lajeihimme.

Kaipaatko juhlapäivälle ohjelmaa? – katso tarkemmat tiedot polttareista meidän polttarit -sivulta.

Kokeilutunti
60min

Koululaisryhmät
45min

Suosittelemme erityisesti synttäri- tai kaveriporukoille! Yksityistunneilla saat salimme ja ohjaajan käyttöösi tunniksi. Tunti sopii erityisesti aloittelijoille, aiempaa kokemusta lajista ei tarvita. Tutustumme valitsemanne lajin alkeisiin turvallisesti ohjaajan johdolla. Yksityistunneille voit tulla isommallakin porukalla, ota yhteyttä niin kerromme lisää!

  • Hinta 6-10 hlöä: 160€
  • Hinta 11-15 hlöä: 180€
  • Tunnit onnistuu myös isommalle porukalle.

Järjestämme kokeilutunteja myös koululaisporukoille, meille ovat tervetulleita koululaiset ja 2. asteen opiskelijat 14 ikävuodesta alkaen. Voitte tulla tutustumaan mukaansatempaaviin lajeihimme osana liikuntatuntianne.

  • Hinta alkaen 9€ /oppilas
  • Minimiosallistujamäärä: 8 hlöä

Valitse lajeistamme:

× Ilmajooga
× Hot jooga
× Tankotanssi
× Rengastrapetsi
× Kangasakrobatia
× Kehonhuolto- ja voimatunnit


Yksityistuntien varausehdot

Varaus tehdään sähköpostitse, ja se on aina sitova. Sovitun tunnin voi peruuttaa hyvästä syystä veloituksetta viimeistään 14 vuorokautta ennen sovittua tuntia. Tämän jälkeen tunnin peruutus vain lääkärintodistusta vastaan. Myöhemmin perutuista tunneista veloitamme seuraavasti:
Peruutus 13 – 8 vuorokautta ennen tuntia → 50% tunnin hinnasta.
Peruutus 7 – 0 vuorokautta ennen tuntia → koko tunnin hinta.


Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin pääsemme suunnittelemaan ja toteuttamaan sinua parhaiten palvelevan kokonaisuuden!

Ota yhteyttä ja varaa kokeilutunti