Tankotanssin Starttikurssi alkaen 3.5.

Tankotanssin Starttikurssi on kaikista helpoin ja mukavin tapa aloittaa tankotanssi. Seuraava viiden kerran kurssimme starttaa sunnuntaina 24.3. Ilmoittaudu mukaan oppimaan tankotanssin perusteet kertaheitolla!

99€ / 89€*

Tankotanssin Starttikurssilla opit tankotanssin perusteet kertaheitolla: viiden kurssikerran aikana opettelemme erilaisia askeleita, vauhdikkaita pyörähdyksiä ja siistejä pitoja, kuten seisomista tangolla. Opit kurssilla myös kiipeämisen alkeet ja pääset kokeilemaan opittujen liikkeiden yhdistämistä.

Starttikurssi on loistava tapa aloittaa tankoilu, sillä kurssi on suunniteltu juuri ensikertalaisille. Kurssille osallistuaksesi sinulla ei siis tarvitse olla minkäänlaista kokemusta tankotanssista – täällä opit! Harjoituksen myötä ja kurssin edetessä kehonhallinta ja voimat kasvavat kuin huomaamatta.

Tankotanssin Starttikurssilla saat kurssisi ohjaajalta henkilökohtaisia vinkkejä ja ohjausta juuri sinulle haastaviin liikkeisiin. Vaikka lajissa edetään omien edellytysten ja kehityksen tahtiin, tsemppaava ohjaaja osaa kannustaa sinua ylittämään itsesi. Saat kurssilta varmasti roppakaupalla ihania onnistumisen kokemuksia.

Saat Starttikurssilta ryhmän verran huippuja treenikavereita, joiden kanssa voit jakaa tunneilla esille nousevia kokemuksia ja kysymyksiä. Kurssin jälkeen sinun on helppo jatkaa uutta harrastustasi viikkotunneillamme.

Kurssimaksun 99/89€ voit maksaa joko paikan päällä ensimmäisen kurssikerran yhteydessä (saavuthan hyvissä ajoin paikalle!) tai ennakkoon ePassin sovelluksella tai verkkokaupassamme. Vastaanoton ruuhkautumisen välttämiseksi pyydämme suosimaan ennakkoon maksamista.

Tankotanssin Starttikurssi pähkinänkuoressa

 • Kaikille 12 vuotta täyttäneille
 • Ohjaaja: Piia Eremenko
 • Viisi tunnin mittaista kurssikertaa 3.5.-7.6. välisellä ajalla.
 • Jos et pääse jollekin kurssikerralle, saat korvata menetetyn kurssikerran viikkotunneillamme
 • Sopii kaikille perusterveille henkilöille ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta – vain raskaana olevia kehotamme jättämään kurssin väliin

Tankotanssin Starttikurssi

Kesto 5 x 60min
Perjantaisin klo 17:45-18:45

Hinta 99€ / 89€*

*edullisempi hinta työttömät, opiskelijat, eläkeläiset, kotivanhemmat sekä varusmiehet

Ilmoittaudu kurssille 2.5. klo 14 mennessä. Kurssi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään viisi (5). Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään edeltävänä päivänä tekstiviestitse. Huomaathan, että varaus on sitova. 
Täältä löydät varausehdot.


Näin varustaudut tankotunnille:

 • riisu kaikki korut – näin huolehdimme, etteivät tangot naarmuunnu
 • laita pitkät hiukset kiinni
 • pue tunnille tavalliset liikuntavaatteet ja lyhyet shortsit tangolla tehtäviä pitoja varten (voit halutessasi pukea shortsien päälle pitkät housut tunnin alkuun)
 • tunnilla ollaan ilman kenkiä paljain jaloin
 • nappaa mukaasi juomapullo, sekä pieni pyyhe tangon pyyhkimistä varten
 • iho kannattaa pitää puhtaana voiteista ja rasvoista (helpottaa tangolla pysymistä)