Viikkotunnit

Tältä sivulta löydät kaikki viikkotuntimme. Tarjoamme monipuolisia tunteja, joista löydät juuri sopivan tunnin itsellesi, olit sitten ensikertalainen tai kokeneempi harrastaja. Monipuolisen tankotanssin ja joogan tuntivalikoiman lisäksi tarjoamme akrobatia-, tanssi- ja kehonhuoltotunteja. Meiltä voit varata myös kokeilutunnin omalle ryhmällesi tai järjestää ikimuistoisen polttaripäivän.

Huomaathan, että viikkotuntiemme ikäraja on 12 vuotta. Nuoremmille järjestämme lasten ja nuorten kursseja. Tutustuthan tuntivarauskäytäntöihimme ennen tunneille ilmoittautumista.


Tankotanssi

Tankotanssi on näyttävä urheilulaji ja treenimuoto, joka sopii jokaiselle. Laji kehittää lihaksia ja kehonhallintaa kuin huomaamatta, samalla kun pidät hauskaa.

Tankotanssin parissa käsien ja ylävartalon lihakset kehittyvät nopeasti, joten pohjakunnolla ei ole merkitystä. Varaudu, että jäät koukkuun lajiin!

Jooga on kokonaisvaltainen harjoitus, joka sopii aivan jokaiselle. Jooga harrastuksena kehittää niin lihaksia ja kehonhallintaa, kuin henkistä tasapainoa ja hyvinvointiakin. 

Viikkotuntitarjontamme sisältää monipuolisen valikoiman erilaisia joogaharjoituksia, joista löydät varmasti lajista sinulle parhaiten sopivat puolet.

Jooga

Akrobatia

Akrobatialajeilla monipuolistat treenejäsi ja laajennat harrastusvalikoimaasi. Akrobaattiset lajimme kehittävät liikkuvuuttasi ja voimaa hauskalla tavalla.

Kehonhuolto on välttämätöntä, jotta palaudut treeneistä ja kehityt.

Kehonhuolto