Virkistys- ja TYHY -palvelut

Suunnitteletko virkistys -toimintaa työporukalle, antoisaa TYHY- päivää koko firmalle tai henkilöstön hyvinvointia nostattavaa TYKY -päivää? Ready Set Polella järjestät mielenkiintoista ja innostavaa TYKY-, virkistys- ja TYHY -toimintaa, joka inspiroi ja virkistää koko työyhteisöä.

Nosta henkilöstösi hyvinvointi uudelle tasolle.

TYHY -päivän voi viettää nyt myös etänä! Rakennetaan yhdessä teille sopivin kokonaisuus etätyhypäivään ajankohtaisista hyvinvointiteemoista ja mukaansatempaavista lajeistamme.

Voit valita valita yksittäisen virkistystunnin mistä tahansa lajistamme, tai rakentaa useammasta tunnista monipuolisen TYHY -päivän. Me autamme sinua mielellämme suunnittelussa!

Valitse sopivin kokonaisuus alla olevista vaihtoehdoista, tai kerro meille omat toiveesi, niin paketoimme päivän sisällön juuri teidän näköiseksenne.

Virkistystuntimme sopivat ihan kaikille ikään, kokoon tai kuntoon katsomatta. Paikan päällä pidettäville ryhmätunneille mahtuu maksimissaan 15 osallistujaa.

Tarjoamme kaikista lajeistamme myös säännöllisiä henkilöstöliikunnan vuoroja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi vakivuoro aamujoogaa toimistohenkilöstölle?

Virkistys- ja TYHY -palvelut

 • Tankotanssia
 • Akrobatiaa
 • Joogaa
 • Hyvinvointiluentoja

Virkistystunti porukalle
190€ + alv / 60min

Tankotanssin virkistystunti

Tankotanssin virkistystunnilla pääsette reippailemaan yhdessä hauskalla tavalla. Harjoittelemme erilaisia pyörähdyksiä, temppuja, sekä helpoimpia pitoliikkeitä kuten istumista tangolla. Tankotanssituntimme sopivat kaikille, jotka haluavat urheilullista ja uudenlaista ohjelmaa virkistyspäiville.

Valitse teitä kiinnostava teema:

 • Sporttinen tankotreeni
 • Tanssillinen tankotanssi

Akrobatian virkistystunti

Energiset akrobatiatuntimme tarjoavat mukaansatempaavan treenin, joka sopii kaikille. Akrobatiatuntimme tarjoilee itsensä ylittämisen ja uuden oppimisen kokemuksia lattian lisäksi renkailla ja kankailla. Tunnilla treenataan välineen ja kehon hallintaa harjoittelemalla alkeisliikkeitä, kuten kiipeämistä, alastuloa sekä erilaisia helppoja temppuja.

Valitse teitä kiinnostava laji:

 • Rengastrapetsi
 • Kangasakrobatia
 • Lattia-akrobatia

Joogan virkistystunti

Rentouttavalla joogatunnillamme pääsette rauhoittumaan yhdessä. Ilmajoogaliinan kannatuksessa tehtävät liikkeet venyttävät ja avaavat kehon solmukohtia lempeästi ja vahvistavat kehoa kokonaisvaltaisesti. Tarjoamme myös lattiatasolla tehtävää Yin joogaa, jossa päästetään irti kehoon kertyneistä jumeista.

Valitse teitä kiinnostava laji:

 • Vahvistava ilmajooga
 • Palauttava ilmajooga
 • Hoitava Yin jooga

TYHY -paketit

Virtaa firmaan

x Innostava treeni – Esimerkiksi Rengastrapetsi, Tankotanssi tai Vahvistava ilmajooga

x Energisoiva kehonhuolto – Esimerkiksi Fascia Method, Tavoitteellinen liikkuvuus tai Palauttava ilmajooga

alk. 32€ + alv /hlö (12 – 60 hlöä)

Palauttava paussi

x Lempeä aloitus päivään – Esimerkiksi Vahvistava ilmajooga tai Fascia Method

x Palauttava paussi – Esimerkiksi Yin jooga tai Palauttava ilmajooga

x Hyvinvointiluento – Teema valittavissa: Palautuminen, Stressin hallinta, Ravinto, Uni

alk. 49€ + alv /hlö (12-60 hlöä)


Pyydä tarjous – Ota yhteyttä

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella tai soita meille numeroon 040 969 2693, niin suunnitellaan yhdessä teille parhaiten työhyvinvointianne nostattava kokonaisuus!