Aloita uusi harrastus

Tankotanssi, jooga, akrobatia… Näin aloitat uuden lajin! Aloita uusi harrastus mukavasti ensikertalaisille suunnatuilla Starttikursseilla tai tule rohkeasti suoraan viikkotunneillemme. Uutena asiakkaana voit tutustua ilmaiseksi kaikkiin viikkotunteihimme 2 viikon ajan, kun tilaat itsellesi ilmaisen kokeilujakson.

Olisiko juttusi mukaansatempaava tankotanssi, energisoiva jooga vai hykerryttävän hauska akrobatia? Tällä sivulla voit tutustua suosituimpiin lajeihimme. Huomaathan, että kurssien ja viikkotuntiemme ikäraja on 12 vuotta. Nuoremmille järjestämme lasten ja nuorten ryhmiä.

Tankotanssi on monipuolinen urheilulaji

Tankotanssi on näyttävä urheilulaji ja treenimuoto, joka sopii jokaiselle ikään, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Ainoastaan raskaana ollessa emme suosittele aloittamaan lajia. Tankotanssi kehittää lihaksia ja kehonhallintaa ja etenkin ylävartalon voima kehittyy harrastuksen myötä nopeasti – samalla kun pidät hauskaa!

Aloitamme tankotanssin aina tutustumalla lajin perusteisiin staattisella, eli paikallaan pysyvällä tangolla. Kun perusteet on hallussa ja siirryt edistyneemmille tasoille, sinulle avautuu myös laajemmat treenimahdollisuudet erilaisten Tankotanssin teematuntien parissa.

Tankotanssi jaetaan karkeasti pitoihin, eli staattisiin asentoihin, sekä pyörähdyksiin tangolla, mutta lajissa on satoja eri liikkeitä ja useita eri tyylilajeja. Uusia tankotanssiliikkeitäkin luodaan jatkuvasti lisää, joten laji tarjoaa rajattomat kehittymismahdollisuudet ja onnistumisen kokemuksia ihan jokaiselle.


Jooga tukee kehon ja mielen hyvinvointia

Jooga on kokonaisvaltainen harjoitus, joka sopii aivan jokaiselle. Ainoastaan ilmajoogan aloittamista emme suosittele raskaana ollessa, mutta voit kokeilla tällöin muita joogamuotoja. Jooga kehittää niin lihaksia ja kehonhallintaa, kuin henkistä tasapainoa ja hyvinvointia. Yhdelle jooga edustaa henkistä rauhoittumista, toiselle lihasten vahvistamista ja kolmannelle kehon rentouttamista sekä venyvyyden lisäämistä.

Löydät monipuolisesta joogatarjonnastamme erilaisia ilmajooga-, sekä lattiajoogatunteja. Ilmajoogatunneilla joogaharjoitus tehdään lattiatasolla joogakangasta hyödyntäen, sekä ilmassa kankaan kannattelemana. Suosittelemme lämpimästi kaikkien joogatuntiemme kokeilemista, jotta löydät lajista sinulle parhaiten sopivat puolet.


Akrobatia on hauska ja monipuolinen harrastus

Akrobatia tarjoaa monipuolisen valikoiman mukaansatempaavia lajeja. Kaikki akrobatialajimme sopivat ihan jokaiselle ikään, kokoon, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Ainoastaan raskaana ollessa emme suosittele aloittamaan uutta akrobatialajia. Akrobatialajimme kehittävät lihaksia ja kehonhallintaa kuin huomaamatta – samalla kun pidät hauskaa!

Mikäli sinulla ei ole minkäänlaista aiempaa kokemusta mistään akrobatialajista, kannattaa harrastus aloittaa tutustumalla uuteen välineeseen alkeet -tunnilla. Tuntivalikoimastamme löytyy myös kaikille avoimen tason akrobatiatunteja, joilla tehdään hieman pidempiä comboja oman osaamisen mukaan.

Akrobatiatarjonnastamme löydät rengastrapetsia, kangasakrobatiaa sekä lattia-akrobatiaa. Rengastrapetsitunneilla temppuillaan ilmassa renkaan varassa, kun taas kangasakrobatiassa temppuja tehdään ilmajoogasta tutulla kankaalla. Suosittelemme kaikkien akrobatialajiemme kokeilemista rohkeasti!