Kokeilutunnit

Kaipaatko tunnelmaa ja yhteishenkeä nostattavaa ohjelmaa synttäreille? Tai kenties uutta maustetta koululiikuntaan? Ehkäpä jotain hauskaa tekemistä ihan vain ystävien kesken? Ready Set Polen kokeilutunnit ovat erinomainen tapa tutustua lajeihimme ihan vain omalla porukalla.

Tarjoamme kaikista lajeistamme räätälöityjä kokeilutunteja esimerkiksi kaveri – ja koululaisporukoille. Kokeilutunnilla saatte salin ja ohjaajan vain teidän käyttöönne ja pääsette rauhassa tutustumaan valitsemaanne lajiin.

Suunnitteletko ohjelmaa polttariporukalle? Kurkkaa elämykselliset polttaripakettimme.

Kokeilutuntimme ovat suunniteltu erityisesti lajin ensikertalaisille ja aloittelijoille ja tunti suunnitellaan aina ryhmän toiveiden mukaan. Minkäänlaista aiempaa kokemusta ei siis tarvita! Yksityisopetuksessa voit kehittyä jo ennestään tutun lajin parissa ja syventää osaamistasi.

Suuren suosion saavuttaneet kokeilutuntimme ovat omiaan erityisesti synttäreiden, pikkujoulujen ja muiden tapahtumien ohjelmanumeroiksi. Myös ihanat joogatunnit ulkoilmassa ovat olleet suosittuja esimerkiksi vappuna, juhannuksena tai kaveriporukoiden mökkiviikonlopuilla. Järjestämme myös erikseen firmoille suunnattuja virkistystunteja ja TYHY-päiviä.

Koululaisryhmille tarjoamme mukaansatempaavia ja kehittäviä 45min mittaisia kokeilutunteja. Oman koulun liikuntasali ja lähimaasto eivät välttämättä tarjoa loputtomasti mahdollisuuksia koululiikuntaan, eikä varmasti ole helppo homma tarjota oppilaille jatkuvasti liikkumaan inspiroivia monipuolisia kokemuksia. Meidän lajiemme parissa liikkuu kuin huomaamatta!

Kokeilutunnit pähkinänkuoressa

  • Tankotanssia
  • Ilmajoogaa
  • Rengastrapetsia
  • Yin joogaa
  • Kangasakrobatiaa
  • Kehonhuolto- ja voimatunteja

Kokeilutunti 60min

Kokeilutunnilla saatte salin ja ohjaajan oman porukkanne käyttöön tunniksi, ja pääsette tutustumaan valitsemanne lajin alkeisiin turvallisesti osaavan ohjaajan johdolla. Kokeilutuntimme sopivat erityisesti aloittelijoille eikä aiempaa kokemusta lajista ei tarvita.

  • Max. 10 hlöä: 170€
  • 11 – 15 hlöä: 190€

Tunnit onnistuvat myös isommalle porukalle – ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Koululaisryhmät 45min

Tulkaa tutustumaan mukaansatempaaviin lajeihimme osana liikuntatuntianne. Tarjoamme koululaisryhmille 45min kokeilutunteja, joilla ryhmä pääsee tutustumaan valitsemaansa lajiin tutussa porukassa ja osaavan ohjaajan johdolla. Meille ovat tervetulleita kaikki koululaiset ja 2. asteen opiskelijat aina 12 ikävuodesta alkaen.

  • 10€ /oppilas
  • Minimiosallistujamäärä: 8 hlöä

Kokeilutunti voidaan laskuttaa koululta, tai oppilaat voivat maksaa tunnin itse paikan päällä.


Varaa kokeilutunti – ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin olet jo askeleen innostavaa kokeilutuntia. Voit myös soittaa meille numeroon 040 969 2693, niin suunnitellaan yhdessä teille paras tunti!

Ota yhteyttä ja varaa kokeilutunti