Tilaa esiintyjä

Tilaa Ready Set Polelta esiintyjä tai toiveesi mukaan räätälöity ohjelmanumero, joka nostaa tunnelman takuulla korkealle kattoon. Synttärit, polttarit, häät, pikkujoulut, messut, yökerhot, tapahtumat… Me järjestämme tilaisuuteen kuin tilaisuuteen säväyttävää ja persoonallista ohjelmaa!

Luvassa on henkeäsalpaavia, ihastuttavia ja unohtumattomia tankotanssi- ja akrobatiaesityksiä, jollaisia ei aivan joka juhlissa tulekaan vastaan. Valovoimaiset esiintyjämme ovat yhtä vahvoja virallisen arvokkaissa, kuin rennommissakin juhlissa.

Lupaamme luoda mieleenpainuvan elämyksen.

Rakenna unelmiesi ohjelmanumero viidestä esi lajista ja kolmesta eri elämyksestä. Voit halutessasi yhdistellä useampia elämyksiä ja lajeja suuremmiksi kokonaisuuksiksi.

Tilaa esiintyjä! Toivoisitko ohjelmanumeron sisältävän..?

  • Tankotanssia
  • Rengastrapetsia
  • Kangasakrobatiaa
  • Lattia-akrobatiaa
  • Tuolitanssia

Soita meille 040 969 2693 tai pyydä netissä tarjous unelmiesi ohjelmanumerosta. Suunnitellaan yhdessä sinulle paras kokonaisuus! Me autamme myös mielellämme, mikäli et oikein tiedä millainen esitys olisi sopiva tilaisuuteesi.

Esiinnymme pääasiassa Keski-Suomen alueella, mutta matkustamme mielellämme muuallekin Suomeen sopimuksen mukaan. Kerro minne meidät haluat ja me hoidamme kaiken muun!

Toiveistasi riippuen, pystymme valmistelemaan esityksen hyvinkin nopeasti – jopa viikossa. Lyhyemmällä aikataululla voimme järjestää tilaisuuteesi mahdollisuuksien mukaan jonkin jo aiemmin valmistuneen esityksen.


Akrobaattinen elämys

Akrobaattisen elämyksen pääosassa olevat näyttävät liikkeet ja taidokkaat temput saavat yleisössä aikaan ”vau” -huudahduksia. Esitykset ovat energisen vauhdikkaita ja luovat tilaisuuteen sirkusmaista fiilistä. Akrobaattiset esitykset sopivat loistavasti esimerkiksi näyttäviin tapahtumiin, synttäreille tai yökerhoihin.

Harmoninen elämys

Harmoninen elämys on esteettinen kokonaisuus, joka ihastuttaa kauneudellaan luoden aivan erityisen tunnelman. Esitys vangitsee katsojansa mukaan sulavan liikkeen virtaan haltioituneena. Harmoniset esitykset luovat ihanaa tunnelmaa erityisesti häihin ja muihin tunnelmallisiin tilaisuuksiin.

Sensuelli elämys

Sensuelli elämys nostattaa tunnelman hieman kutkuttelevaksi, leikkisäksi ja flirttailevaksi. Esitys voi olla esimerkiksi rauhallisen keimaileva tai täynnä räjähtävää itsevarmuutta. Sensuellit esitykset ovat omiaan polttareihin ja pikkujouluihin, mutta miksei myös muihinkin juhliin ja tapahtumiin.


Ohjelmagalleria

Inspiroidu aikaisemmista esityksistämme.

Tilaa esiintyjä tapahtumaan
Tilaa esiintyjä polttareihin
Tilaa esiintyjä yökerhoon
Tilaa esiintyjä pikkujouluihin
Tilaa esiintyjä syntymäpäiville
Tilaa esiintyjä promokeikalle
Tilaa esiintyjä keikalle
Tilaa esiintyjä messuille


Tilaa esiintyjä – Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja pyydä tarjous ohjelmanumerosta, niin olet jo askeleen lähempänä ikimuistoista tilaisuutta. Voit myös soittaa meille numeroon 040 969 2693, niin suunnitellaan yhdessä tilaisuuttasi parhaiten täydentävä kokonaisuus.

Pyydä tarjous esiintymisestä