Starttikurssit

Starttikurssimme uusiutuvat! Tällä sivulla pääset tutustumaan pitkin vuotta järjestettäviin starttikursseihimme. Tarjoamme Starttikursseja suosituimmista lajeistamme: tankotanssista, ilmajoogasta sekä hot joogasta. Starttikurssit ovat helpoin matalan kynnyksen tapa aloittaa uusi laji ja ne on tarkoitettu lajin ensikertalaisille.

Vuoden 2020 alusta starttikurssimme sisältävät 5 tunnin mittaista kurssikertaa tutun treeniporukan kanssa. Kurssilla opit lajin perusteet ja tutustut samalla kurssikavereihisi – yhdessä oppiminen on monin verroin hauskempaa ja antoisampaa! Kun olet käynyt starttikurssin sinun on helppo jatkaa uutta harrastustasi viikkotunneillamme.

Starttikurssi:

  • 5 tunnin mittaista kurssikertaa kerran viikossa viiden viikon ajan
  • Kaikille yli 15 vuotiaille

Tervetuloa innostumaan uudesta lajista!


Tankotanssi

Tankotanssin starttikurssilla opettelemme askeleita, pyörähdyksiä ja erilaisia pitoja, kuten seisomista tangolla. Opit myös kurssilla kiipeämisen alkeet ja pääset kokeilemaan opittujen liikkeiden yhdistämistä. Täällä opit tankotanssin perusteet kertaheitolla!

Ilmajooga

Ilmajoogan starttikurssilla harjoittelemme ilmajoogan perusasanat eli joogaliikkeet. Tutustumme ilmajoogaan monipuolisesti: teemme kehoa palauttavia ja vahvistavia harjoituksia ja opimme käyttämään ilmajoogakangasta oikealla tavalla. Kurssin jälkeen sinun on helppo jatkaa ilmajoogaa viikkotunneillamme.

Hot jooga

Hot joogan starttikurssilla teemme joogaharjoituksen lämmitetyssä salissa. Harjoituksen tekeminen lämmössä lisää turvallisesti liikkuvuutta ja antaa energiaa. Lämpö antaa myös lempeää haastetta fyysisemmässä joogaharjoituksessa. Kurssin aikana pääset tutustumaan kehoa vahvistavaan Hot Joogaan ja kehoa lempeästi avaavaan Yinin hoitaviin asanoihin lämmössä.


Starttikurssien hinnasto

99€ / 89€*

sis. 5 kurssikertaa á 60min

*edullisempi hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja kotivanhemmat

Huom! Voit maksaa kurssin myös jäsenyyteen sisältyvillä jäsenkäynneillä. Jäsenenämme saat enemmän: Pääset mm. treenaamaan vapaille treeneille ja jäsentreeneille veloituksetta ja saat mahtavat jäsenedut käyttöösi. Täältä löydät tarkemmat tiedot tarjolla olevista jäsenyyksistä ja hinnoista.


Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä: Peruskurssit