Starttikurssit

Starttikurssit ovat helpoin matalan kynnyksen tapa aloittaa uusi laji ja ne on tarkoitettu lajin ensikertalaisille. Tarjoamme Starttikursseja pitkin vuotta suosituimmista lajeistamme: tankotanssista, ilmajoogasta sekä hot joogasta.

Starttikurssilla opit lajin perusteet ja tutustut samalla kurssikavereihisi – yhdessä oppiminen on monin verroin hauskempaa ja antoisampaa! Kun olet käynyt starttikurssin sinun on helppo jatkaa uutta harrastustasi viikkotunneillamme.

Tervetuloa innostumaan uudesta lajista!


Starttikurssit
5 x 60min

x 5 tunnin mittaista kurssikertaa
x kerran viikossa viiden viikon ajan
x tuttu ohjaaja ja treeniporukka koko kurssin ajan
x Kaikille yli 12 vuotiaille

99€ / 89€* /kurssi

*opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja kotivanhemmat

Voit maksaa kurssin myös jäsenyyteen sisältyvillä jäsenkäynneillä. Jäsenenämme harrastat muita edullisemmin ja saat mahtavat jäsenedut käyttöösi.


Tankotanssin starttikurssilla opettelemme askeleita, pyörähdyksiä ja erilaisia pitoja, kuten seisomista tangolla. Opit myös kurssilla kiipeämisen alkeet ja pääset kokeilemaan opittujen liikkeiden yhdistämistä. Täällä opit tankotanssin perusteet kertaheitolla!

Ilmajoogan starttikurssilla harjoittelemme ilmajoogan perusasanat eli joogaliikkeet. Tutustumme ilmajoogaan monipuolisesti: teemme kehoa palauttavia ja vahvistavia harjoituksia ja opimme käyttämään ilmajoogakangasta oikealla tavalla.

Hot joogan starttikurssilla teemme joogaharjoituksen lämmitetyssä salissa. Harjoituksen tekeminen lämmössä lisää turvallisesti liikkuvuutta ja antaa energiaa. Kurssin aikana pääset tutustumaan kehoa vahvistavaan Hot Joogaan ja kehoa lempeästi avaavaan Yinin hoitaviin asanoihin lämmössä.


Uuden harrastuksen pääset aloittamaan myös edullisella Intropassillamme tai peruskursseilla.