Starttikurssit

Tällä sivulla pääset tutustumaan pitkin vuotta järjestettäviin starttikursseihimme. Starttikurssit ovat helpoin matalan kynnyksen tapa aloittaa uusi laji ja ne on tarkoitettu lajin ensikertalaisille. Kun olet käynyt starttikurssin sinun on helppo jatkaa uutta harrastustasi viikkotunneillamme.

Starttikursseja on tarjolla kahdenlaisia:

  • Starttikurssi: 3 tunnin mittaista kurssikertaa kerran viikossa kolmen viikon ajan
  • Intensiivistartti: kaksi n. 75min mittaista harjoitusta, tauon sekä keskustelua ja kokemusten jakoa kurssiporukan kanssa.

Kaikille yli 15 vuotiaille
55€ / 49€

3 x 60 min

Kaikille yli 15 vuotiaille
55€ / 49€

180min

Tankotanssi

Tankotanssin starttikurssilla opettelemme askeleita, pyörähdyksiä ja erilaisia pitoja, kuten seisomista tangolla. Täällä opit tankotanssin perusteet kertaheitolla, jonka jälkeen sinun on helppo jatkaa uutta harrastustasi viikkotunneillamme. Starttikurssi sisältää kolme kertaa peräkkäisinä viikkoina.

Jooga

Ilmajoogan starttikurssilla harjoittelemme ilmajoogan perusasanat ja opimme käyttämään ilmajoogakangasta oikealla tavalla. Kurssiin sisältyy sekä kehoa palauttava että vahvistava harjoitus. Ilmajoogan starttikurssilla perehdymme ilmajoogan asanoihin kolmen peräkkäisen kurssikerran aikana ja kurssin jälkeen pääset harrastamaan ilmajoogaa helposti yksittäisille viikkotunneillemme.

Hot joogan starttikurssilla teemme joogaharjoitusta lämmitetyssä salissa. Perehdymme asanoihin kolmen kurssikerran aikana. Joogaharjoituksen tekeminen lämmössä lisää turvallisesti liikkuvuutta ja antaa energiaa. Kurssiin sisältyy kehoa vahvistava ja lempeän palauttava harjoitus. Kurssin jälkeen pääset harrastamaan Hot joogaa helposti yksittäisille viikkotunneillemme.

Tervetuloa innostumaan uudesta lajista!