Tankotanssin ja ilmajoogan Starttikurssit

Tankotanssin ja ilmajoogan Starttikurssit ovat se mukavin tapa oppia lajin perusteet kertaheitolla! Ensikertalaisille ja aloittelijoille suunnatulla kurssilla pääset tutustumaan lajiin rennossa ilmapiirissä muiden ensikertalaisten kanssa, ja opit lajin perusteet kertaheitolla. Starttikurssilta saat itsellesi myös kurssillisen huippuja treenikavereita – yhdessä oppiminen on monin verroin hauskempaa ja antoisampaa!

Tulevat Starttikurssit

Seuraavat kurssimme julkaistaan pian. Palaathan myöhemmin uudelleen!

Järjestämme ensikertalaisille tarkoitettuja Starttikursseja tankotanssista ja ilmajoogasta pitkin vuotta. Starttikurssin jälkeen uutta harrastusta on helppo jatkaa monipuolisilla viikkotunneillamme. Voit käydä myös useamman Starttikurssin samasta lajista peräkkäin, mikäli haluat hioa tekniikkaasi ja keskittyä kunnolla perusteisiin.

Starttikurssin voi maksaa joko kertamaksuna (99€ / 89€*) tai jäsenyyteen sisältyvillä jäsenkäynneillä. Jäsenyys kannattaa, sillä jäsenenämme harrastat meillä kaikista edullisimmin, pääset hyödyntämään salejamme itsenäiseen treeniin ja saat kaikki mahtavat jäsenedut käyttöösi.

Me haluamme, että uuden harrastuksen jatkaminen Starttikurssin päätyttyä olisi mahdollisimman helppoa ja mukavaa. Siksi tarjoamme kaikille Starttikurssilaisillemme 10 kerran sarjakortin 20% alennuksella, kun kortin ostaa kurssin aikana. Saat lisätietoa tarjouksesta kurssin aikana ohjaajaltasi.

Tankotanssin ja ilmajoogan Starttikurssit

  • Tankotanssia tai ilmajoogaa
  • 5 tunnin mittaista kurssikertaa
  • kerran viikossa viiden viikon ajan
  • tuttu ohjaaja ja treeniporukka koko kurssin ajan
  • Kaikille 12 vuotta täyttäneille
  • 99€ / 89€* /kurssi
    *opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja kotivanhemmat

Tankotanssin Starttikurssi

Tankotanssin Starttikurssilla opit tankotanssin perusteet kertaheitolla: viiden kurssikerran aikana opettelemme erilaisia askeleita, vauhdikkaita pyörähdyksiä ja siistejä pitoja, kuten seisomista tangolla. Opit kurssilla myös kiipeämisen alkeet ja pääset kokeilemaan opittujen liikkeiden yhdistämistä.

Kurssille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista kokemusta tankotanssista tai osata valmiiksi yhtään mitään – täällä opit! Harjoituksen myötä ja kurssin edetessä kehonhallinta ja voimat kasvavat kuin huomaamatta.

Ilmajoogan Starttikurssi

Ilmajoogan Starttikurssilla harjoittelemme ilmajoogan perustekniikat huolellisesti ja opimme käyttämään joogakangasta oikealla tavalla. Teemme kurssin aikana kehoa palauttavia ja vahvistavia joogaharjoituksia lattiatasolla joogakangasta hyödyntäen sekä ilmassa kankaan kannattelemana.

Kurssille osallistuaksesi sinulla ei siis tarvitse olla minkäänlaista kokemusta joogaamisesta kankaalla tai joogasta ylipäätään. Harjoituksen myötä kehonhallintasi kasvaa ja opit muokkaamaan asanoista juuri sinun kehollesi sopivia.