Tankotanssin ja rengastrapetsin Koulutusryhmät

Tankotanssin ja rengastrapetsin Koulutusryhmät ovat suunnattu niille, jotka haluavat kehittyä lajissaan ja viedä harrastuksensa aivan uudelle tasolle. Kouluturyhmässä treenataan tutun ohjaajan johdolla ja oman treeniporukan kanssa säännöllisesti viikoittain. Näin ohjaaja oppii tuntemaan ryhmäläisensä ja pystyy antamaan jokaiselle henkilökohtaisia haasteita ja kehityskohteita.

Henkilökohtaisiin haasteisiin ja tavoitteisiin pääset paneutumaan myös juuri sinulle räätälöidyssä yksityisopetuksessa.

Ilmoittaudu Koulutusryhmään

Koulutusryhmiin ilmoittautuminen aukeaa taas syksyllä 2021.

Koulutusryhmään sitoudutaan koko kauden ajaksi, ja ryhmää voi vaihtaa aina uuden kauden alussa (syksyllä ja keväällä). Tällä hetkellä meillä treenaa neljä tankotanssin koulutusryhmää, sekä rengastrapetsin koulutusryhmä. Koulutusryhmätreenit pyörivät säännöllisesti viikottain koko kauden ajan. Koulutusryhmässä treenaat lempilajiasi tavoitteellisesti oman tasosi mukaisessa ryhmässä, saat harrastukseesi säännöllisyyttä, ja kehityt takuulla!

Tankotanssissa voi edetä entistä haastavamman tasoiseen Koulutusryhmään taitojen karttuessa. Ryhmäsi ohjaaja antaa tarvittaessa kauden lopussa suosituksen parhaiten tasoasi vastaavasta Koulutusryhmästä.

Koulutusryhmän voi maksaa joko kertamaksuna (339/306€*) tai maksamalla jäsenen kausimaksun (80€) ja kuittaamalla kurssikerrat jäsenyyteen sisältyvillä jäsenkäynneillä. Jäsenyys kannattaa, sillä jäsenenämme harrastat meillä kaikista edullisimmin, pääset hyödyntämään salejamme itsenäiseen treeniin ja saat kaikki mahtavat jäsenedut käyttöösi.

Tankotanssin ja rengastrapetsin Koulutusryhmät

 • Tankotanssi tai rengastrapetsi
 • normaalia pidemmät treenit (70min)
 • 18 kurssikertaa
 • säännöllisesti viikoittain koko kauden ajan
 • tuttu ohjaaja/ohjaajat ja treeniporukka koko kurssin ajan
 • Kaikille yli 12 vuotiaille
 • Valitsemasi RSPn jäsenyys + kausimaksu 80€ /kausi
 • TAI kertamaksuna
  339€ / 306€* /kausi
  *opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja kotivanhemmat

Tankotanssin Koulutusryhmät

Tankotanssin koulutusryhmissä pääset haastaamaan itseäsi pitkäkestoisesti, saat vinkkejä etenkin niihin vaikeimpiin liikkeisiin ja saat ohjaajalta henkilökohtaista haastetta ja kehityskohteita. Säännöllisellä ja monipuolisella treenillä tulet kehittymään yhä paremmaksi tankotanssijaksi.

Monen koulutusryhmäläisen mielestä parasta koulutusryhmässä on oman tasoisen, motivoivan treenin lisäksi huiput treenikaverit, joiden kanssa on kiva hengata tankosalin ulkopuolellakin.

Tankotanssin Koulutusryhmien tasot

 • KR I: Alkeet – Perus
 • KR II: Perus – Jatko
 • KR III: Jatko – Super

Rengastrapetsin koulutusryhmä

Rengastrapetsin koulutusryhmässä kehität kehonhallintaasi renkaalla ja opit paljon uutta! Pääset yhdistelemään renkaalla tehtäviä liikkeitä sulaviksi koreografioiksi ja kehityt hurjasti kauden aikana. Kauden aikana harjoitellaan mm. liikecomboja, liikkuvuus- ja voimaliikkeitä, sekä koreografista sarjaa. Treeniohjelmaa suunnitellaan myös ryhmään osallistuvien toiveiden pohjalta. Renkaan koulutusryhmä on loistava tapa treenata renkaalla viikottain.