Tanko, Koulutusryhmä III

tiistaisin klo 18:45 , joka toinen sunnuntai klo 18.30


Taso: Super (ent. Jatko 3 – 4)
Ajankohta: tiistaisin klo 18:45, joka toinen sunnuntai klo 18.30
Ohjaajat: Sara Huhtala & Hulda Rankanen

Koulutusryhmä III sopii sinulle, kun treenaat  motivoituneesti Super -tunneilla, nautit haasteista, ja haluat kehittyä tavoitteellisesti. Koulutusryhmäläiset saavat monipuolista valmennusta, kun ohjaajamme Sara ja Hulda rakentavat vaativia treenejä kovatasoisille tankoilijoille. Jos olet käyt Super -tason tunneilla meillä tai muualla, ilmoittaudu ihmeessä mukaan! Lupaamme, että taitosi kehittyvät hurjasti vuoden koulutusryhmätreeneissä.

Koulutusryhmän lukuvuoden treeniohjelma rakennetaan ryhmän tavoitteiden ja toiveiden mukaan eri teematunneista. Säännöllinen treenaaminen samassa porukassa ja saman ohjaajan johdolla kehittää sinua monipuolisesti tankotanssijana. Ohjaajat oppivat tuntemaan jokaisen ryhmäläisensä, ja osaavat kehittää sinua henkilökohtaisesti. Koulutusryhmässä saat itsellesi ohjaajan tekemän treeniohjelman, jolla pystyt rytmittämään harjoittelusi optimaalisesti oman kehittymisesi kannalta. 

Hinta:

Valitsemasi RSPn jäsenyys + liittymismaksu 60€ / kevätkausi.

Hinta ei-jäsenelle: 449€ / 404*
sis. 27 x 70min

*työtön, opiskelija, eläkeläinen ja kotivanhempi

Ryhmän ensimmäiset treenit: ti 21.1.2020 klo 18:45

Huom! Suosittelemme osallistumaan ryhmään jäsenyydellä. Tällöin ryhmän treenit veloitetaan jäsenkäynteinä, ja pääset hyödyntämään edulliset jäsenkäynnit viikkotunneillamme. Jäsenenämme saat enemmän: Pääset mm. treenaamaan vapaille treeneille ja jäsentreeneille veloituksetta ja saat mahtavat jäsenedut käyttöösi. Täältä löydät tarkemmat tiedot tarjolla olevista jäsenyyksistä ja hinnoista.

Ilmoittautuminen:

Kurssille pääset vielä ilmoittautumaan sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693. Ilmoittautuminen on voimassa koko kevään.

Ryhmä toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8.  Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot

Psst! Koulutusryhmää pääset testaamaan vielä viikolla 4 & 5 edulliseen kokeiluhintaan 10€ /tunti. Mikäli haluat tulla testaamaan ryhmää ilmoita tästä meille sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693.