Koulutusryhmien varausehdot

Koulutusryhmään ilmoittaudutaan aina syksyllä koko kaudeksi kerrallaan (syys- ja kevätlukukausi). Kevätkaudella jatkaminen vahvistetaan ennakkoilmoittautumisella. Keväällä ryhmään ilmoittaudutaan koko kevätkaudeksi.

Ilmoittautuminen koulutusryhmään on sitova. Vahvistamme ilmoittautumisen sähköpostitse. Ilmoittautumisen peruutus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Jos et pääse osallistumaan jollekin ryhmän kerralle, saat tästä ohjaajalta korvauslipukkeen, jolla pääset osallistumaan valitsemallesi viikkotunnille ilman varausta saapumalla tunnille (walk-in). Korvauslipukkeita voi saada maksimissaan 5 kpl /oppilas /syys- tai kevätkausi.

Jäsenen koulutusryhmäkerrat veloitetaan kuukausittaisista jäsenkäynneistä. Jos osallistuu pelkkään Koulutusryhmään, koulutusryhmämaksu laskutetaan, ja lasku toimitetaan oppilaalle sähköpostitse kauden alussa. Jos haluat maksaa koulutusryhmämaksun useammassa erässä olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@readysetpole.fi. Koulutusryhmiä ei voi maksaa 5 tai 10 kerran kortilla.

Oppilaita ei ole tapaturmavakuutettu Ready Set Polen toimesta, vaan he osallistuvat tunneille omalla vastuullaan. Opettajat ovat vastuuvakuutettuja. Oppilaan on ilmoitettava opettajalle mahdollisista sairauksista ja muista liikkumiseen vaikuttavista tekijöistä aina ennen tunnin alkua.