Koulutusryhmien varausehdot

Koulutusryhmään ilmoittaudutaan aina syksyllä koko kaudeksi kerrallaan (syys- ja kevätlukukausi). Kevätkauden ilmoittautumisen voi perua ilmoittamalla tästä meille ennen kevätkauden alkua, 7.1.2020 mennessä. Keväällä ryhmään ilmoittaudutaan kevätkaudeksi.

Ilmoittautuminen koulutusryhmään on sitova. Vahvistamme ilmoittautumisen sähköpostitse. Ilmoittautumisen peruutus vain lääkärintodistusta vastaan. Jos et pääse osallistumaan jollekin ryhmän kerralle, saat tästä ohjaajalta korvauslipukkeen, jolla pääset osallistumaan valitsemallesi viikkotunnille. Korvauslipukkeita voi saada maksimissaan 5 kpl /oppilas /syys- tai kevätkausi.

Koulutusryhmät laskutetaan, ja lasku toimitetaan oppilaalle sähköpostitse kauden alussa. Jäsenen kuukausittainen koulutusryhmämaksu lisätään jäsenlaskulle, jonka toimitustavaksi oppilas voi valita sähköpostin tai e-laskun. Kursseja ei voi maksaa 5 tai 10 kerran kortilla eikä jäsenkortilla. Saadaksesi moniryhmäalennuksen tai halutessasi maksaa koulutusryhmämaksun useammassa erässä olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@readysetpole.fi.

Oppilaita ei ole tapaturmavakuutettu Ready Set Polen toimesta, vaan he osallistuvat tunneille omalla vastuullaan. Opettajat ovat vastuuvakuutettuja. Oppilaan on ilmoitettava opettajalle mahdollisista sairauksista ja muista liikkumiseen vaikuttavista tekijöistä ennen tunnin alkua.