Rengastrapetsin Koulutusryhmä, alk. 11.1.

Rengastrapetsin Koulutusryhmä

Ajankohta: torstaisin klo 18.45 – 19.55
Ohjaajat: Pilvi Sillgren ja Oona Auvinen
Taso: Alkeet+

12 vuotta täyttäneille

Ryhmän ensimmäiset treenit: to 11.1. klo 18.45


Rengastrapetsin Koulutusryhmä sopii motivoituneille, jo hieman kokemusta renkaalta omaaville harrastajille. Koulutusryhmässä pääset kehittämään taitojasi omista lähtökohdistasi. Tunneilla lämmitellään ilma-akrobatialle luontevaan tyyliin, ja kehitetään rengastemppuihin tarvittavaa voimaa. Jokaisella tunnilla tavoitteena on löytää uutta liikemateriaalia ja päästä nauttimaan renkaalla temppuilusta.

Kauden aikana pääset harjoittelemaan mm. komboja, liikkuvuus- ja voimaliikkeitä, sekä koreografista sarjaa. Treeniohjelmaa suunnitellaan myös osallistujien toiveiden pohjalta. Renkaan koulutusryhmä on loistava mahdollisuus päästä treenaamaan renkaalle viikottain!

Koulutusryhmässä pääset haastaamaan itseäsi pitkäkestoisesti ja saat vinkkejä etenkin niihin vaikeimpiin liikkeisiin. Kun treeniryhmä ja ohjaajat pysyvät samana koko kauden, ohjaajat oppivat tuntemaan ryhmäläisensä ja osaavat kehittää jokaista henkilökohtaisesti. Säännöllisellä ja monipuolisella treenillä tulet kehittymään yhä paremmaksi rengasakrobaatiksi.


Hinta 18 x 70min

Edullisemmat ennakkovaraajan hinnat voimassa 23.12. asti, ilmoittaudu digitalbookerissa ja maksa tähän mennessä verkkokaupassamme. Mikäli haluat käyttää maksamiseen liikuntaetuja (ePassi, Smartum jne), laita meille sähköpostia info@readysetpole.fi.

Valitsemasi RSPn jäsenyys* + kausimaksu 70€ /kausi (norm. 80€)

Suosittelemme osallistumaan ryhmään jäsenyydellä. Tällöin ryhmän treenit veloitetaan jäsenkäynteinä, treenaat edullisemmin ja saat mahtavat jäsenedut käyttöösi. Huom! Myös poissaoloista lähtee jäsenkäynti. Saat hyvityksenä korvauskerran max. kolmesta poissaolosta.

tai

339/306€** /kausi (norm. 359/329€)

**työtön, opiskelija, eläkeläinen ja kotivanhempi

Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot
Ryhmä toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 8. Ilmoittautumalla varaat paikkasi ryhmään.