Polttarit

Meiltä saat ikimuistoiset polttarit Jyväskylässä. Polttarimme sopivat kaikille ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta. Polttarit on tehty ensikertalaisille. Ohjaajamme ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka ohjaavat teitä yksilöllisesti. Siksi lupaamme jokaiselle yhtä hauskan polttarikokemuksen!

Voit valita kolmesta eri ryhmäpolttarista teille sopivimman, tai tilata morsiamelle/sulhaselle oman yksityistunnin. 30€ lisähintaan saat polttareille alkoholitonta kuohuvaa ja toiveidesi mukaisen räätälöidyn soittolistan. Jos sinulla on mielessäsi kysyttävää tai erikoistoiveita, laita meille sähköpostia, niin autamme sinua!


 

Ryhmäpolttarit: 75min / 190€

Monipuolinen tankotanssi

Tankotanssipolttarit on koulumme ikiklassikko
– aina yksi polttarien kohokohdista. Voit valita tankotanssipolttareillenne ryhmän mukaa joko tanssillisemman tai sporttisemman tankotanssin.  .

Sporttisemmalla tunnilla tutustutaan tankotanssin perusteisiin ja kokeillaan muutamia pyörähdyksiä. Harjoittelemme erilaisia nostoja, pitoja ja kiipeilyjä. Sporttinen tankotunti sopii  siis kaikille miehille ja naisille, jotka haluavat urheilullista ohjelmaa polttareihin.

Tanssillisella tankopolttaritunnilla päästään heittäytymään tankotanssin sulavuuteen. Liikumme musiikkiin ja taivumme tankotanssin erilaisiin liikkeisiin. Opit pyörähdyksiä, taivutuksia ja pitoja ilman otsaryppyjä ja suorituspaineita. Lopuksi teemme helpon koreografian yhdessä opituista liikkeistä.

Rentouttava ilmajooga

 

Tämä tunti on rentoutumista ja rauhoittumista haluavalle polttariporukalle ehdottomasti ikimuistoisin vaihtoehto. Ilmajoogaliinan kannatuksessa tehtävät liikkeet venyttävät ja avaavat kehon solmukohtia tai haastavat tasapainoa sekä lihaskuntoa.

Lempeän rentouttavaa tai virkistävää ja voimistavaa, kuten haluatte. Toteutamme ilmajoogapolttarit juuri polttariporukan toiveiden mukaan.

Akrobaattinen rengastrapetsi

Rengastrapetsin polttaritunnilla noustaan ilmaan pyöreän renkaan kannattelemana. Näissä polttareissa pääsemme kokeilemaan ilma-akrobatian perusliikkeitä, kuten taittoa ja istuntaa, mutta hurjapäille ohjaajamme varmasti osaavat antaa myös haastetta ja jännitystä. Rengastrapetsipolttareilla paitsi hauskuus myös näyttävät kuvat ovat taattuja!

Sensuelli tuolitanssi

Taatusti hauskassa tuolitanssissa yhdistämme akrobaattisia temppuja ja tanssillisia liikkeitä sulavasti yhteen. Pääset tasapainoilemaan, taipumaan ja liikkumaan tuolilla eri keinoin. Lopuksi opettelemme hauskan koreografian yhdessä opituista liikkeistä.

Yksityistunti morsiamelle tai sulhaselle

 60min / 130€

Yksityisopetus polttaripäivänä on taatusti hauska yllätys. Tuo morsian tai sulhanen meille, niin ehdit sillä aikaa järjestellä loppupolttarit rauhassa. Polttarisankari pääsee oppimaan tankotanssin peruspyörähdyksiä, tangolla seisomista ja kiipeämistä tangolle. Lopuksi opettelemme koreografian tehdyistä liikkeistä, jonka voi halutessaan vaikka videoida.


 

Näin varaat polttarit:

Voit varata polttarit sähköpostitse vaikka heti. Lähetä meille sähköpostia info@readysetpole.fi

Varausehdot
Varaus tehdään sähköpostitse ja se on sitova. Sovitun tunnin voi peruuttaa hyvästä syystä veloituksetta viimeistään 14 vuorokautta ennen sovittua tuntia. Tämän jälkeen tunnin peruutus onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Myöhemmin perutuista tunneista veloitamme seuraavasti:
× Peruutus 13-8 vuorokautta ennen tuntia → 50% tunnin hinnasta
× Peruutus 7-0 vuorokautta ennen tuntia → koko tunnin hinta

Huomaattehan, että alkoholi ja akrobaattinen laji ovat riskialtis yhdistelmä, joten juhlajuomien nauttiminen kannattaa aloittaa vasta tunnin jälkeen. Tarvittaessa pidätämme oikeuden peruuttaa tunnin turvallisuussyistä, mikäli toteamme osallistujat päihtyneiksi. Tällöin veloitamme tunnista täyden hinnan.


 

FAQ polttareistamme

Mitä pakkaan mukaani?

Kassiin kannattaa ottaa:
× tavalliset liikuntavaatteet
× lyhyet shortsit tangolla tehtäviä pitoja varten
× pieni pyyhe tangon pyyhkimiseen ja juomapullo

Miten muuten valmistaudun?

Iho kannattaa pitää puhtaana voiteista ja rasvoista, jotta tangolla pysyy paremmin. Polttareissa ollaan ilman kenkiä, sukissa tai paljain jaloin. Tervetuloa!

Muut yksityistunnit

Katso hinnasto ja tarkemmat tiedot yksityistunnit-sivulta.