Koreografiatunnit

Tankotanssin koreografisilla tunneilla pääset nauttimaan liikkeiden yhdistämisestä, lattiatyöskentelystä ja liikkumisesta musiikin kanssa. Syksyllä 2019 tarjoamme tunteja niin tankotanssin alkeis- kuin jatkoharrastajillekin. Tervetuloa virtaavan liikkeen ja ilmaisun maailmaan!

Tunnit kuuluvat tanko- ja kultajäsenyyksiimme!

Ennen tuntien varaamista tutustuthan tuntivarauskäytäntöihimme.

Alkeistason koreografiatunnit

Alkeistason koreografisille tunneille voit tulla, kun sinulla on kokemusta vähintään Alkeis 2 -tekniikkatunneista. Kaikkien koreografiatuntien kesto on 60min.

Lyyrinen, Alkeet

Syksyn 2019 Uutuustunti
Jos kaipaat tankotreeniisi tanssillisuutta ja herkkyyttä, tule tälle tunnille. Lyyrinen tankotanssi on inspiroitunut jazz- ja nykytanssista. Tunnilla keskitytään virtaavaan liikkeeseen ja sulaviin siirtymiin. Lattialla ja tangolla tehtävät liikkeet yhdistellään tanssilliseksi sarjaksi, jota pääset tunnelmoimaan erilaisiin musiikkeihin. Tällä tunnilla on myös tilaa oman ilmaisutavan harjoittelulle.

Seuraavat tunnit:
22.10.201918:45MarttaVaraa tästä

Haluatko uutta inspiraatiota tankoiluusi? Eksoottisen tankotanssin alkeistunneilla tutustutaan sensuellin exotic -tyylin saloihin. Tunneilla harjoitellaan eksoottisen tyylin perustekniikoita, ja oman kehon vahvuuksien hyödyntämistä kutsuvan liikkeen ilmaisussa. Tunnin lopuksi fiilistellään helppoa koreografiaa, jossa hyödynnämme opittuja liikkeitä tangolla. Tunneilla on rento ja turvallinen tunnelma viedä tankoilu uusiin ulottuvuuksiin.

Tunnin ikäraja on 18 vuotta.

Seuraavat tunnit:
18.10.201917:45Vieraileva ohjaajaVaraa tästä

Suosittelemme myös: Tavoitteellinen liikkuvuus

Eksoottinen,
Alkeet

Jatkotason koreografiatunnit

Jatkotason koreografisille tunneille voit tulla, kun sinulla on kokemusta vähintään Jatko 2 -tekniikkatunneista. Kaikkien koreografiatuntien kesto on 60min.

Lyyrinen,
Jatko

Syksyn 2019 Uutuustunti
Lyyrisen Jatko -tunnilla lisätään koreografioihin haastavimpia pyörähdyksiä, lattialiikkeitä sekä tankoliikkeitä. Haaste tunneilla tulee aina kulloiseenkin koreografiaan sopivalla tavalla. Lisäksi koreografiossa hyödynnetään erilaisia liikelaatuja ja rytmivaihtelua. Ennen kaikkea tällä tunnilla kuitenkin nautitaan omasta ilmaisusta ja liikkeen flowsta.

Seuraavat tunnit:
18.10.201919:00SaaraVaraa tästä

Eksoottinen tankotanssi voi olla hidasta ja sensuellia, nopeaa ja energistä tai mitä tahansa näidän väliltä ja ulkopuolelta. Tällä tunnilla tutustumme erilaisiin eksoottisen tankotanssin tyyleihin koreografian avulla. Tunnilla yhdistetään pyörähdyksiä, kiipeämisiä ja erilaisia temppuja vartalon rullailuun sekä rohkeaan lattiatyöskentelyyn. Lisäksi harjoitellaan korkotekniikkaa, joka on oleellinen osa eksoottista tankotanssia. Suosittelemme korkokenkien käyttöä tällä tunnilla, mutta pärjäät myös ilman.

Tunnin ikäraja on 18 vuotta.

Seuraavat tunnit:

Suosittelemme myös: Spinnitanko

Eksoottinen, Jatko