Koreografiatunnit

Tankotanssin koreografisilla tunneilla pääset nauttimaan liikkeiden yhdistämisestä, lattiatyöskentelystä ja liikkumisesta musiikin kanssa. Koreografisille tunneille voit tulla, kun sinulla on kokemusta vähintään Alkeis 2 -tekniikkatunneista.

Kaikki tankotanssin koreografiatunnit kuuluvat tanko- ja kultajäsenyyksiimme!

Ennen tuntien varaamista tutustuthan tuntivarauskäytäntöihimme.

Lyyrinen

Jos kaipaat tankotreeniisi tanssillisuutta ja herkkyyttä, tule tälle tunnille. Lyyrinen tankotanssi on inspiroitunut jazz- ja nykytanssista. Tunnilla keskitytään virtaavaan liikkeeseen ja sulaviin siirtymiin. Lattialla ja tangolla tehtävät liikkeet yhdistellään tanssilliseksi sarjaksi, jota pääset tunnelmoimaan erilaisiin musiikkeihin. Tällä tunnilla on myös tilaa oman ilmaisutavan harjoittelulle.

Seuraavat tunnit:

Haluatko uutta inspiraatiota tankoiluusi? Eksoottisen tankotanssin alkeistunneilla tutustutaan sensuellin exotic -tyylin saloihin. Tunneilla harjoitellaan eksoottisen tyylin perustekniikoita, ja oman kehon vahvuuksien hyödyntämistä kutsuvan liikkeen ilmaisussa. Tunnin lopuksi fiilistellään helppoa koreografiaa, jossa hyödynnämme opittuja liikkeitä tangolla. Tunneilla on rento ja turvallinen tunnelma viedä tankoilu uusiin ulottuvuuksiin.

Tunnin ikäraja on 18 vuotta.

Seuraavat tunnit:
23.8.201917:45LauraVaraa tästä

Suosittelemme myös: Tavoitteellinen liikkuvuus

Eksoottiinen,
Alkeet

Eksoottinen, Jatko

Tällä tunnilla heittäydytään sensuellin koreografian harjoitteluun. Tunnilla yhdistetään pyörähdyksiä, kiipeämisiä ja erilaisia temppuja vartalon rullailuun ja rohkeaan lattiatyöskentelyyn. Jos haluat, voit ottaa tunnille korkokengät. Tunnin lopuksi opittua koreografiaa pääsee fiilistelemään musiikin tahdissa. Tunti sopii tankotanssijoille Jatko 1 -tasosta alkaen.

Tunnin ikäraja on 18 vuotta.

Seuraavat tunnit:
29.8.201917:30HuldaVaraa tästä

Suosittelemme myös: Spinnitanko