Akrobatia

Akrobatiatuntimme tarjoavat monipuolisen valikoiman mukaansatempaavia lajeja. Meillä pääset harrastamaan akrobatiaa lattian lisäksi renkailla ja kankailla.

Akrobatiatunnit kuuluvat kaikkiin jäsenyyksimme.

Ennen tuntien varaamista tutustuthan tuntivarauskäytäntöihimme.

Akrobatian Introtunnit

Akrobatia renkaalla, Intro

Suunniteltu ensikertalaisille. Tule tänne, kun haluat tutustua lajiin – tunneilla on muitakin ensikertalaisia. Tutustumme renkaaseen välineenä ja harjoittelemme lajille tyypillisiä otteita. Kokeilemalla helppoja tasopainoliikkeitä renkaalla ja harjoittelemme nostotekniikan alkeita. Varaudu, että jäät koukkuun. Tervetuloa tälle tunnille sellaisena, kuin olet. 60 min.

Tällä viikolla:

Suosittelemme myös: Tanko, Intro

Suunniteltu ensikertalaisille. Tule tänne, kun haluat tutustua lajiin – tunneilla on muitakin ensikertalaisia. Tutustumme joogaliinoihimme uudella tavalla. Tunneilla pääset harjoittelemaan erilaisia veikeitä alkeisliikkeitä, kuten kieppiä ja taittoa lantion korkeudelle ripustetulla liinalla. Tunti kehittää kehonhallintaa ja voimaa hauskasti, eikä tunnin aikana edes huomaa treenaavansa. Tunneilla suosittelemme pitkähihaisia ja -lahkeisia, ihonmyötäisiä vaatteita. Aiempaa kokemusta ilma-akrobatiasta tai joogasta ei tarvita.

Tällä viikolla:
31.1.202016:30PilviVaraa tästä

Suosittelemme myös: Ilmajooga, Intro

Akrobatia kankaalla,
Intro


Alkeistason akrobatiatunnit

Akrobatia renkaalla, Alkeet

Rengastrapetsin alkeistunnille voi tulla kuka tahansa. Aloitamme tutustumalla renkaaseen välineenä ja harjoittelemme lajille tyypillisiä otteita. Treenaamme renkaan ja kehomme hallintaa kokeilemalla helppoja liikkeitä, kuten renkaaseen menoa ja alastuloa. Sopii ensikertalaisille.

Tällä viikolla:
27.1.202016:15IlmasaliSaara EloVaraa tästä

Suosittelemme myös: Tanssi- ja kehonhuoltotunnit, Tanko, Intro

Tervetuloa tutustumaan joogaliinoihimme uudella tavalla. Tunneilla pääset harjoittelemaan erilaisia veikeitä kiipeämisiä, temppuja, pyörähdyksiä ja liikkeitä lantion korkeudelle ripustetulla liinalla. Tunti kehittää kehonhallintaa ja voimaa hauskasti, eikä tunnin aikana edes huomaa treenaavansa. Tunneilla suosittelemme pitkähihaisia ja -lahkeisia, ihonmyötäisiä vaatteita. Aiempaa kokemusta ilma-akrobatiasta tai joogasta ei tarvita.

Tällä viikolla:

Akrobatia kankaalla,
Alkeet

Lattia-akrobatia

Lattia-akrobatiatunnilla treenataan akrobatian perusliikkeitä, kuten kuperkeikkaa ja kärrynpyörää, ja niiden variaatioita. Kehonhallinta, voima ja koordinaatio kehittyvät kuin huomaamatta, eikä aikaakaan kun käsilläseisonta sujuu jo leikiten. Et tarvitse aiempaa kokemusta akrobatiasta, mutta jos erilaiset temput ovat jo sinulle tuttuja, saat niihin lisähaastetta. Tunneilla ollaan ilman kenkiä, ja varusteiksi riittävät tavalliset liikuntavaatteet.

Tällä viikolla:
27.1.202017:30LämpösaliHattuVaraa tästä

Jatkotason akrobatiatunnit

Rengastrapetsin jatkotunneillemme voit tulla, kun sinulla on jo kokemusta rengastrapetsista ja osaat tehdä taiton renkaalle. Treenaamme vaativimpia liikkeitä ja yhdistämme asentoja sarjaksi. Jatko -tunnilla myös pidempään harrastanut saa lisähaastetta ohjaajalta.

Tällä viikolla:
30.1.202020:15IlmasaliLeaVaraa tästä

Suosittelemme myös: Tavoitteellinen liikkuvuus

Rengas, Tekniikka,
Jatko

Rengas, Combot, Jatko

Kevään 2020 uutuus
Tuntikuvaus tulossa.

Tällä viikolla:

Suosittelemme myös: Tanssi- ja kehonhuoltotunnit, Tanko, Intro

Tunneilla treenaamme vaativampia liikkeitä. Voit tulla tänne, kun sinulla on jo kokemusta kangasakrobatiasta, ja osaat taiton kankaalla.

Tunneilla suosittelemme pitkähihaisia ja -lahkeisia, ihonmyötäisiä vaatteita.

Tällä viikolla:

Kangas, Tekniikka,
Jatko

Kangas, Combot, Jatko

Kevään 2020 uutuus
Tuntikuvaus tulossa.

Tällä viikolla:

Suosittelemme myös: Tanssi- ja kehonhuoltotunnit, Tanko, Intro