Akrobatia

Akrobatiatuntimme tarjoavat monipuolisen valikoiman mukaansatempaavia lajeja. Meillä pääset harrastamaan akrobatiaa lattian lisäksi renkailla ja kankailla.

Akrobatiatunnit kuuluvat kaikkiin jäsenyyksimme!

Ennen tuntien varaamista tutustuthan tuntivarauskäytäntöihimme.

Rengastrapetsi,
Alkeet

Rengastrapetsin alkeistunnille voi tulla kuka tahansa. Aloitamme tutustumalla renkaaseen välineenä ja harjoittelemme lajille tyypillisiä otteita. Treenaamme renkaan ja kehomme hallintaa kokeilemalla helppoja liikkeitä, kuten renkaaseen menoa ja alastuloa. Sopii ensikertalaisille.

Tällä viikolla:
20.11.201916:30IlmasaliSaara EloVaraa tästä

Suosittelemme myös: Kehonpainotreeni

Rengastrapetsin jatkotunneillemme voit tulla, kun sinulla on jo kokemusta rengastrapetsista ja osaat tehdä taiton renkaalle. Treenaamme vaativimpia liikkeitä ja yhdistämme asentoja sarjaksi. Jatko -tunnilla myös pidempään harrastanut saa lisähaastetta ohjaajalta.

Tällä viikolla:
18.11.201920:00IlmasaliLeaVaraa tästä

Suosittelemme myös: Tavoitteellinen liikkuvuus

Rengastrapetsi,
Jatko

Kangasakrobatia,
Alkeet

Tervetuloa tutustumaan joogaliinoihimme uudella tavalla. Tunneilla pääset harjoittelemaan erilaisia veikeitä kiipeämisiä, temppuja, pyörähdyksiä ja liikkeitä lantion korkeudelle ripustetulla liinalla. Tunti kehittää kehonhallintaa ja voimaa hauskasti, eikä tunnin aikana edes huomaa treenaavansa. Tunneilla suosittelemme pitkähihaisia ja -lahkeisia, ihonmyötäisiä vaatteita. Aiempaa kokemusta ilma-akrobatiasta tai joogasta ei tarvita.

Tällä viikolla:
15.11.201919:00IlmasaliPilviVaraa tästä

Tunneilla treenaamme vaativampia liikkeitä. Voit tulla tänne, kun sinulla on jo kokemusta kangasakrobatiasta, ja osaan taiton kankaalla.

Tunneilla suosittelemme pitkähihaisia ja -lahkeisia, ihonmyötäisiä vaatteita.

Tällä viikolla:
14.11.201919:00IlmasaliLeaVaraa tästä

Kangasakrobatia,
Jatko

Lattia-akrobatia

Lattia-akrobatiatunnilla treenataan akrobatian perusliikkeitä, kuten kuperkeikkaa ja kärrynpyörää, ja niiden variaatioita. Kehonhallinta, voima ja koordinaatio kehittyvät kuin huomaamatta, eikä aikaakaan kun käsilläseisonta sujuu jo leikiten. Et tarvitse aiempaa kokemusta akrobatiasta, mutta jos erilaiset temput ovat jo sinulle tuttuja, saat niihin lisähaastetta. Tunneilla ollaan ilman kenkiä, ja varusteiksi riittävät tavalliset liikuntavaatteet.

Tällä viikolla:
15.11.201917:30LämpösaliHuldaVaraa tästä