Akrobatia

Akrobatiatuntimme tarjoavat monipuolisen valikoiman mukaansatempaavia lajeja. Meillä pääset harrastamaan akrobatiaa lattian lisäksi renkailla ja kankailla.

Akrobatiatunnit kuuluvat kaikkiin jäsenyyksimme.

Ennen tuntien varaamista tutustuthan tuntivarauskäytäntöihimme.

Akrobatian Introtunnit

Akrobatia renkaalla, Intro

Suunniteltu ensikertalaisille. Tule tänne, kun haluat tutustua lajiin – tunneilla on muitakin ensikertalaisia. Tutustumme renkaaseen välineenä ja harjoittelemme lajille tyypillisiä otteita. Kokeilemalla helppoja tasopainoliikkeitä renkaalla ja harjoittelemme nostotekniikan alkeita. Varaudu, että jäät koukkuun. Tervetuloa tälle tunnille sellaisena, kuin olet. 60 min.

Introtunneilla kokeilet:

  • istuminen renkaalla ja Man in the moon
  • tasapainottelua
  • lapatuen löytymistä sekä erilaisia otteita ja nostoja
  • polvitaipeella roikuskelua
Tällä viikolla:

View not found.

Suosittelemme myös: Tanko, Intro

Suunniteltu ensikertalaisille. Tule tänne, kun haluat tutustua lajiin – tunneilla on muitakin ensikertalaisia. Tutustumme joogaliinoihimme uudella tavalla. Tunneilla pääset harjoittelemaan erilaisia veikeitä alkeisliikkeitä, kuten kieppiä ja taittoa lantion korkeudelle ripustetulla liinalla. Tunti kehittää kehonhallintaa ja voimaa hauskasti, eikä tunnin aikana edes huomaa treenaavansa. Tunneilla suosittelemme pitkähihaisia ja -lahkeisia, ihonmyötäisiä vaatteita. Aiempaa kokemusta ilma-akrobatiasta tai joogasta ei tarvita. 60min

Introtunnilla kokeilet:

  • ilmajoogasta tuttuja perusinversiota eli pää alaspäin tehtäviä liikkeitä
  • kiepillä meno kankaalle
  • valjasistunta
Tällä viikolla:

View not found.

Suosittelemme myös: Ilmajooga, Intro

Akrobatia kankaalla,
Intro


Alkeistason akrobatiatunnit

Akrobatia renkaalla, Alkeet

Rengastrapetsin alkeistunnille voi tulla kuka tahansa. Aloitamme tutustumalla renkaaseen välineenä ja harjoittelemme lajille tyypillisiä otteita. Treenaamme renkaan ja kehomme hallintaa kokeilemalla helppoja liikkeitä, kuten renkaaseen menoa ja alastuloa. Sopii ensikertalaisille.

Tällä viikolla:

View not found.

Suosittelemme myös: Tanssi- ja kehonhuoltotunnit, Tanko, Intro

Tervetuloa tutustumaan joogaliinoihimme uudella tavalla. Tunneilla pääset harjoittelemaan erilaisia veikeitä kiipeämisiä, temppuja, pyörähdyksiä ja liikkeitä lantion korkeudelle ripustetulla liinalla. Tunti kehittää kehonhallintaa ja voimaa hauskasti, eikä tunnin aikana edes huomaa treenaavansa. Tunneilla suosittelemme pitkähihaisia ja -lahkeisia, ihonmyötäisiä vaatteita. Aiempaa kokemusta ilma-akrobatiasta tai joogasta ei tarvita.

Tällä viikolla:

View not found.

Akrobatia kankaalla,
Alkeet

Lattia-akrobatia

Lattia-akrobatiatunnilla treenataan akrobatian perusliikkeitä, kuten kuperkeikkaa ja kärrynpyörää, ja niiden variaatioita. Kehonhallinta, voima ja koordinaatio kehittyvät kuin huomaamatta, eikä aikaakaan kun käsilläseisonta sujuu jo leikiten. Et tarvitse aiempaa kokemusta akrobatiasta, mutta jos erilaiset temput ovat jo sinulle tuttuja, saat niihin lisähaastetta. Tunneilla ollaan ilman kenkiä, ja varusteiksi riittävät tavalliset liikuntavaatteet.

Tällä viikolla:

View not found.


Jatkotason akrobatiatunnit

Rengastrapetsin jatkotunneillemme voit tulla, kun sinulla on jo kokemusta rengastrapetsista ja osaat tehdä taiton renkaalle. Treenaamme vaativimpia liikkeitä ja yhdistämme asentoja sarjaksi. Jatko -tunnilla myös pidempään harrastanut saa lisähaastetta ohjaajalta.

Tällä viikolla:

View not found.

Suosittelemme myös: Tavoitteellinen liikkuvuus

Rengas, Tekniikka,
Jatko

Rengas, Combot, Jatko

Tunti sisältää haastavampia sarjoja renkaalla, joissa voidaan käydä inversioissa pää alaspäin. Tunnilla etsitään sulavia siirtymiä liikkeiden välille sekä erilaisia tapoja koristella sarjoja tyylilajeihin sopivaksi. Tunti sopii niin eri rengasliikkeiden tekniikan hiomiseen, kuin oman liikekielen etsimiseen. Lopputunnista voidaan kokeilla comboja tuntilaisten toive musiikkiin!

Tällä viikolla:

View not found.

Suosittelemme myös: Tanssi- ja kehonhuoltotunnit, Tanko, Intro

Tunneilla treenaamme vaativampia liikkeitä. Voit tulla tänne, kun sinulla on jo kokemusta kangasakrobatiasta, ja osaat taiton kankaalla.

Tunneilla suosittelemme pitkähihaisia ja -lahkeisia, ihonmyötäisiä vaatteita.

Tällä viikolla:

View not found.

Kangas, Tekniikka,
Jatko

Kangas, Combot, Jatko

Tunti sisältää haastavampia sarjoja kankaalla, joissa voidaan käydä inversioissa pää alaspäin. Tunnilla etsitään sulavia siirtymiä liikkeiden välille sekä erilaisia tapoja koristella sarjoja tyylilajeihin sopivaksi. Tunti sopii niin eri kangasliikkeiden tekniikan hiomiseen, kuin oman liikekielen etsimiseen. Lopputunnista voidaan kokeilla comboja tuntilaisten toive musiikkiin!

Tällä viikolla:

View not found.

Suosittelemme myös: Tanssi- ja kehonhuoltotunnit, Tanko, Intro