Kesäjäsenyydet 2019 ovat täällä!

Kesän kultajäsenyys sai nyt jatkoaikaa!

Hanki oma Kesäkultasi 7.7.2019 mennessä ja solmi kesän liikuttavin romanssi.

Aurinko, lämpö, rennot treenimeiningit – kuulostaa aivan kesältä!

Sehän tietää sitä, että meidän supersuositut kesäjäsenyydet ovat täällä taas.
Tänäkin kesänä jokainen uusi jäsen on kultajäsen. Kesäkultana pääset treenaamaan superedullisesti ihan jokaiselle tunnille ja jokaista lajia niin monta kertaa viikossa kuin itse haluat. Rajattomasti tankotanssia, ilmajoogaa, hot joogaa sekä kehonhuoltotunteja! Kesäkultana pääset myös huikeille intensiiveillemme ja erikoiskursseillemme ilman erillistä maksua.

Tsekkaa kevään erikoisherkut täältä!

Voit liittyä meidän uudeksi Kesäkullaksi, mikäli et ole ollut jäsenenämme vuoden 2019 aikana. Jos taskussasi on jo tanko- tai joogajäsenkortti, voit päivittää sen Kesäkultaan 80€ kertamaksulla! Lue alta lisää.

Kenelle?

Jäsenyys tulee sinulle kertakorttia edullisemmaksi kun käyt tunneilla 2 kertaa viikossa. Kesäkultana pääset ihan kaikille meidän tunneille, niin tankoilemaan, renkailemaan kuin joogailemaankin. Tarjoamme tunteja monipuolisesti energisistä voimatreeneistä palauttaviin ja rentouttaviin harjoituksiin. Tuntimme käyvät kaikille yli 15-vuotiaille, eikä sinulla tarvitse olla aiempaa kokemusta lajeista. Meidän tunneilla kehityt kyllä!

Tutustu tuntitarjontaamme:

Mitä maksaa?

Uusi jäsen: 99€ / 85€ /kk
(edullisempi hinta opiskelijalle, työttömälle ja eläkeläiselle)

Nykyinen jäsen: 80€ kertamaksu** / 3kk
(**Kesäkultapäivityksen kertamaksu maksetaan voimassaolevan jäsenyyden kuukausimaksun lisäksi.)

Kesäjäsenenä pääset rajattomasti viikkotunneillemme sekä ilmaiseksi kaikille intensiiveille ja erikoiskursseille.

Tutustu ajantasaiseen tuntikalenteriimme.

3 kk:n määräaikainen jäsensopimus uusille ja nykyisille jäsenillemme

Uusi jäsen

Määräaikainen jäsensopimus solmitaan uusille jäsenille 3 kuukauden ajaksi. Voit aloittaa jäsenyyden vaikka heti, tai viimeistään 7.7.2019. Sopimus astuu voimaan sen tekopäivänä 3 kuukauden ajaksi ja päättyy automaattisesti jäsenyyskauden lopussa. Tämän jälkeen voit jatkaa jäsenyyttäsi voimassaolevan hinnaston mukaisesti.
Kesäkullan ensimmäinen kuukausi maksetaan sopimuksen allekirjoituksen yhteydessä, lopuista kuukausista saat jäsenlaskun sähköpostitse. Kesäjäsenyyden tarkemmat ehdot ovat luettavissa täältä.

Nykyinen jäsen

Kesäkultapäivitys maksetaan kertamaksulla sopimuksenteon yhteydessä ohjaajalle. Kesäkultajäsenyyden voit aloittaa haluamanasi päivänä 29.4.2019 alkaen, 7.7.2019 mennessä.
Määräaikainen jäsensopimus solmitaan 3 kuukauden ajaksi, ja se päättyy automaattisesti sopimuskauden lopussa. Voit toki jatkaa Kultajäsenyyttä senhetkisellä voimassaolevalla Kultajäsenyyden hinnalla ilmoittamalla meille siitä sähköpostitse osoitteeseen info@readysetpole.fi .
Kesäkultapäivityksen kertamaksu maksetaan voimassaolevan jäsenyyden kuukausimaksun lisäksi. Voimassaoleva jäsenyytesi jatkuu normaalisti määräaikaisen Kesäkultapäivityksen päätyttyä.

Lunasta Kesäkultasi näin:

Voit varata oman tarjoushintaisen kesäjäsenyytesi vaikka saman tien. Sinulla on kolme vaihtoehtoa:

  1. Kerro siitä paikan päällä ohjaajallemme ja tee sopimus tunnille tullessasi.
  2. Laita mailia info@readysetpole.fi ja sovi sopimuksen allekirjoitusaika.
  3. Soita toimistoon 040 969 2693 ja sovi sopimuksen allekirjoitusaika. 

Sopimus tulee tehdä 7.7.2019 mennessä ja se laaditaan kirjallisena paikan päällä.

Nähdään treeneissä!