Kehonhuolto- & voimatunnit

Kehonhuoltotunneillamme kehität liikkuvuuttasi monipuolisesti, rentoudut ja tehostat palautumistasi. Voimatunneistamme löydät kaikille sopivan voimatreenin, suosittelemme erityisesti tankotanssin ja akrobatialajiemme kylkeen.

Tunnit sisältyvät kaikkiin jäsenyksiimme!

Ennen tuntien varaamista tutustuthan tuntivarauskäytäntöihimme.

Tavoitteellisella liikkuvuudella käytämme kaikista tehokkaimpia menetelmiä selän ja jalkojen liikkuvuuden lisäämiseen. Jokaisella tunnilla keskitymme sekä splitteihin että selän taaksetaivutuksiin hieman eri painotuksin. Venyttelemme parin avustamana, teemme kuormitettuja venytyksiä ja tutustumme venytys-rentoutus-menetelmiin. Tämä tunti vie liikkuvuutesi uudelle tasolle, joten tunti sopii loistavasti ennen tankotreeniä. Ihanilta tuskan hikipisaroilta ei tällä tunnilla vältytä. Tavoitteellista venyttelyä emme suosittele lepopäivän treeniksi, koska tunti käy hyvästä treenistä.

Tällä viikolla:
19.7.201917:30PiiaVaraa tästä
23.7.201918:45MarttaVaraa tästä

Tavoitteellinen liikkuvuus

Foam Roller

Foam Roller -tunneilla avaamme lihaskalvojen jumit rullaamalla. Tunti nopeuttaa palautumista ja vähentää kehon kipuja. Jos sinulla ei ole omaa rullaa, saat lainata sitä meiltä. Pue päällesi joustavat treenivaatteet, nappaa vesipullo ja tule rentoutumaan.

Tällä viikolla:
25.7.201920:00HuldaVaraa tästä

Vauhdikas treeni, jossa virtaa hiki. Teemme toiminnallista voimatreeniä omalla kehonpainolla. Aloitamme tunnin lämmittelyllä, jonka jälkeen käymme läpi yhdessä kaikkien liikkeiden oikeat tekniikat. Treenit suoritetaan kiertämällä treenipisteeltä toiselle ja apuna käytetään mm. puolapuita, tankoa ja leuanvetotankoa. Kehonpainotreeni tekee sinusta vahvemman ja rohkeamman.

Tällä viikolla:

Kehonpainotreeni