Syksyn koulutusryhmät ja kurssit

Kerron nyt, mitä me ollaan suunniteltu sulle loman aikana.

– Syyskuussa meillä starttaa uudistetut koulutusryhmät. Luvassa neljä treeniryhmää, jotka kehittävät taitojasi hurjasti. Uutuutena Aikuisten koulutusryhmä ja Alkeis 2 -tason ryhmä.

– Tulossa myös Starttikurssit, Nuorten kurssit ja Lasten kurssit.

uutiskirje_KRkuva

 
 
 
 
 
 
 
 
Haluatko treenata säännöllisesti?
Meidän koulutusryhmät ovat just sulle!
Koulutusryhmässä treenaat saman porukan kanssa vähintään puoli vuotta. Ryhmät on suunniteltu tankoilijoille, jotka haluavat kehittyä nopeammin ja treenata enemmän kuin muut. Ryhmiä on neljää eri tasoa.
Koulutusryhmä I – UUTUUS!
Alkeis 2

Vapaana: 13 paikkaa
Johannan koulutusryhmä aloittaa Alkeis 2 -tasolta. Sovit täydellisesti porukkaan, kun olet treenannut pari kertaa invertointia. Täällä kehitämme sinut syksyn aikana vahvaksi Jatko 1 -osaajaksi.

Koulutusryhmä II
Jatko 1 – Jatko 2
Vapaana: 4 paikkaa
Piian koulutusryhmässä kehityt niin tempuissa kuin tanssillisuudessakin. Kun taivut skorpioniin ja perhoseen ja olet uskaltanut testata ilmainvertiä, tämä on sinun ryhmäsi.
Koulutusryhmä III
Jatko 3 – Jatko 4
Vapaana: 4 paikkaa
Meidän kovatasoisin koulutusryhmä. Sovit erinomaisesti Saaran ryhmään, kun haluat jatkuvasti uusia haasteita ja kehittyä monipuolisesti. Vaikka treeni on kovaa, tunnelma on takuuvarmasti rento.
Aikuisten koulutusryhmä – UUTUUS!
Jatko 1 – 4
Vapaana: 7 paikkaa
K-20. Uudistetussa koulutusryhmässämme on ikärajan lisäksi rento fiilis. Ideana on kehittää sinua omassa tahdissasi. Ryhmä on tasoltaan Jatko 1 – Jatko 4, eli Martta sovittaa treenit jokaisen taitotasoon. Kun haluat treenata säännöllisesti hyvässä porukassa, mutta et hampaat irvessä, tule tänne.
Lue lisää ja ilmoittaudu Koulutusryhmään täältä.
 
Kurssit aloittelijoille ja alle 15 vuotiaille
Nyt on hyvä sauma houkutella kaikki kaverit, sukulaiset ja heidän lapsetkin testaamaan tankotanssia. Syyskuussa alkavat lasten ja nuorten kurssit. Kursseilla nuoret huimapäät (9 – 16 vuotiaat) pääsevät purkamaan energiaansa turvallisessa ohjauksessa.
Aloittelijoille järjestämme tuttuja kolmen kerran Starttikursseja, joilla tankotanssin aloittaminen on kaikista helpointa.
Lue lisää ja varaa kurssi täältä.
Palaamme lomalta maanantaina 18. elokuuta, nähdään tunneilla!
uutiskirje_lapset


Kommentit