Kurssit

Ready Set Pole järjestää yksittäisten viikkotuntien lisäksi kursseja taaperoista aikuisiin.
Syksyllä 2018 järjestämme:

× kaikille yli 15 vuotiaille sopivan Tankotanssin starttikurssin, joka on helpoin tapa aloittaa tankotanssi
× kaikille yli 15 vuotiaille sopivan Ilmajoogan starttikurssin, joka on lempein tapa aloittaa ilmajooga
× kaikille yli 15-vuotiaille sopivan Rengastrapetsin starttikurssin, joka on hauskin tapa aloittaa renkailu

× 7 – 10 vuotiaille lapsille riemukkaan akrobatiakurssin
× 11 – 14 vuotiaille nuorille tankotanssikurssit; Alkeet & Jatko
× 
Tankotanssin ja Rengastrapetsin Koulutusryhmät motivoituneille, yli 15 vuotiaille harrastajille

Tankotanssin Koulutusryhmiä järjestetään Alkeis 2 -tasosta alkaen, ja Rengastrapetsin koulutusryhmään voit tulla mukaan, kun sinulla on vähintään 5 rengastrapetsitreenit takana. Jos kaipaat treeniisi säännöllisyyttä, haastetta ja mukavaa yhteishenkeä, koulutusryhmä on juuri sinun juttusi.

Ilmoittautuminen syksyn 2018 kursseille ja koulutusryhmiin on käynnissä. Voit tulla ryhmiin mukaan myös kesken kauden, ja halutessasi kokeilla kurssia kerran 5€ / kerta.

Autamme sinua mielellämme oikean ryhmän löytämisessä, joten voit aina kysyä ohjaajaltasi, mitä ryhmää hän sinulle suosittelisi. Tarvittaessa voit kysellä ryhmistä sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse p. 040 969 2693.


 

Starttikurssit

Tankotanssin starttikurssi

Kaikille yli 15 vuotiaille
55€ / 45€
3 x 60 min

Starttikurssit on tarkoitettu lajin ensikertalaisille. Tämä on helpoin ja paras tapa aloittaa tankoilu. Täällä opit lajin perusteet kertaheitolla, jonka jälkeen sinun on helppo jatkaa uutta harrastustasi viikkotunneillamme. Kurssi sisältää 3 kertaa, joiden aikana treenataan saman porukan kanssa. Kursseja järjestetään pitkin vuotta.

Ilmajoogan starttikurssi

Kaikille yli 15 vuotiaille
55€ / 45€
3 x 60 min

Ilmajoogan starttikurssilla perehdymme ilmajoogan asanoihin kolmen kurssikerran aikana. Kurssiin sisältyy ilmajoogan kehoa palauttavia ja vahvistavia harjoituksia.

Harjoittelemme ilmajoogan perustekniikat ja opimme käyttämään ilmajoogan kangasta oikealla tavalla. Kurssin jälkeen pääset harrastamaan ilmajoogaa helposti yksittäisille viikkotunneillemme. Alla olevasta ilmoittautumislinkistä pääset lukemaan enemmän Ilmajoogasta.

Rengastrapetsin starttikurssi

Kaikille yli 15-vuotiaille
55€ / 45€ 
3 x 60 min

Starttikurssit on tarkoitettu lajin ensikertalaisille. Tämä on helpoin ja paras tapa aloittaa renkailu. Tunneilla harjoitellaan mm. taittoja renkaalle, turvalliset otteet sekä jotakin perusliikkeitä. Kurssin jälkeen sinun on helppo jatkaa harrastustasi viikkotunneillamme. Kurssi sisältää 3 kertaa, joiden aikana treenataan saman porukan kanssa. Starttikurssi tulossa jälleen syksyllä 2018.


Jyväskylä

Tankotanssin Starttikurssi marras-joulukuussa maanantaisin klo 20:15

Ilmoittaudu viimeistään 19.11

55.00 € / 45.00 €

Jyväskylä

Ilmajoogan Starttikurssi marras-joulukuussa maanantaisin klo 19:00

Ilmoittaudu viimeistään 3.12

55.00 € / 45.00 €

 

Nuorten kurssit

11 – 14 vuotiaille

Nuorten kurssit ovat se mukavin tapa harrastaa tankotanssia, jos on alle 15-vuotias. Syksyllä 2018 järjestämme alkeiskurssin aloittelijoille ja jatkokurssin jo pidempään harrastaneille.

× Nuorten alkeiskurssi
Hinta: 156€
sis. 12 kurssikertaa

Tällä kurssilla opit, mitä tankotanssi on. Pääset oppimaan vauhdikkaita pyörähdyksiä, kiipeämistä ja temppuja tangolla. Tällä kurssilla aloitamme aivan alkeista. Sinulla ei ole tarvitse olla aiempaa kokemusta, olet tervetullut sellaisena kuin olet.

× Nuorten jatkokurssi
Hinta: 195€
sis. 15 kurssikertaa

Tälle kurssille voit tulla, kun sinulla on jo kokemusta tankotanssista. Olet jo päässyt treenaamaan inverttiä, hallitset peruspyörähdykset ja osaat kiivetä tangolle. Pääset kokeilemaan myös pyörivällä tangolla temppuilua sekä rengastrapetsia syksyn kurssillamme.

Lasten akrobatiakurssit

7 – 10 vuotiaille
210€ / syksy
15  kurssikertaa á 60min

Lasten kurssillamme liikutaan hauskasti ja rennosti – juuri niin kuin lapset tykkäävät! Kurssia ohjaa kaksi liikunta-alan ammattilaista. Pienryhmässä jokainen lapsi saa varmasti huomiota ja harjoittelu on turvallista. Tunneilla lapset pääsevät pyörimään, kiipeilemään ja harjoittelemaan uusia temppuja turvallisesti renkaalla, tangolla ja kankailla. Kurssilla opetellaan myös lattia-akrobatiaa. Tältä kurssilta ei liikunnan riemua puutu!

Tervetuloa tutustumaan 5€ hintaan lasten ryhmiin keskiviikkoisin! Voit ilmoittautua tutustumistunneille sähköpostitse info@readysetpole.fi

Ei alkavia kursseja tällä hetkellä

 

Koulutusryhmät

Koulutusryhmät on tehty tavoitteellisille treenaajille. Treeniryhmä ja ohjaajat pysyvät samana koko kauden. Siten ohjaaja oppii tuntemaan jokaisen, ja osaa kehittää sinua henkilökohtaisesti. Pääset haastaamaan itseäsi pitkäkestoisesti ja saat vinkkejä etenkin niihin vaikeimpiin liikkeisiin. Säännöllisellä ja monipuolisella treenillä tulet kehittymään yhä paremmaksi tankotanssijaksi. Koulutusryhmäläinen pääsee hyödyntämään myös viikkokalenterimme Jäsentreenejä, olipa lompakossa jäsenkorttia tai ei.

Meillä treenaa syksyllä kolme tankotanssin koulutusryhmää, joissa kaikissa on uusille harrastajille tilaa:
x Koulutusryhmä I sopii Alkeis 2 – Jatko 1 -tason harrastajille.
x Koulutusryhmä II sopii Jatko 2 -tason harrastajille.
x Koulutusryhmä III sopii Jatko 3 – Jatko 4 -harrastajille.

Rengastrapetsin harrastajille järjestämme oman ryhmän
x Rengastrapetsin Koulutusryhmä sopii motivoituneille, jo hieman kokemusta renkaalta omaaville harrastajille.

Ilmoittautuminen syksyn 2018 koulutusryhmiin on nyt käynnissä!

Huomaathan, että ikärajamme koulutusryhmiin on 15 vuotta.

Ei alkavia kursseja tällä hetkellä

Erikoiskurssit & intensiivit

Järjestämme vuoden 2018 aikana kuukausittain intensiivejä ja erikoiskursseja eri lajeista.

Kurkkaa ja varaa täältä syksyn 2018 erikoisherkkuja.

Kevään 2019 uutuudet

Esiintymisryhmä & Valmennusryhmä

Tankotanssija, nyt on mahdollisuutesi!

Jos haluat lavalle heittäytymään ja näyttämään osaamistasi, tai mielessäsi siintää vuoden 2019 tankotanssikilpailut (esim. POSA; IPSF), hae mukaan tavoitteellisiin treeniryhmiimme.

x Esiintymisryhmä sopii tankotanssin harrastajille tasosta Alkeis 2 alkaen. Tärkeintä on asenne ja halu päästä lavalle!
x Valmennusryhmä sopii motivoituneille tankotanssin jatkoharrastajille, joka haluavat nostaa treeninsä uudelle tasolle ja osallistua tankotanssikilpailuihin keväällä 2019.

Järjestämme ryhmiin hakutilaisuudet kevätkaudelle 2019. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi ryhmiä kohtaan laittamalla meille mailia info@readysetpole.fi tai puhelimitse p. 040 969 2693.

Ei alkavia kursseja tällä hetkellä