Tanko, Koulutusryhmä II

maanantaisin klo 18:45


Taso: Perus – Jatko (ent. Jatko 1-2)
Ajankohta: maanantaisin klo 18:45
Ohjaajat: Riikka Aalto & Heta Korhonen

Koulutusryhmä II sopii harrastajille perus -tasosta alkaen. Ryhmää valmentavat iloisen kannustavalla ja timanttisen osaavalla otteellaan Riikka ja Heta, joten tässä ryhmässä pääset varmasti oppimaan ja oivaltamaan uutta. Säännöllinen treenaaminen tutussa porukassa ja saman ohjaajan johdolla kehittää sinua monipuolisesti tankotanssijana. Ohjaaja oppii tuntemaan jokaisen, ja osaa kehittää sinua henkilökohtaisesti. Koulutusryhmässä saat itsellesi ohjaajan tekemän treeniohjelman, jolla pystyt rytmittämään harjoittelusi optimaalisesti oman kehittymisesi kannalta.

Tuntien teemoina vaihtelevat mm. voimatekniikka, liikkuvuus ja liikeyhdistelmät, ja treeniohjelma rakennetaan myös ryhmäläisten toiveiden pohjalta.  

Hinta:

Valitsemasi RSPn jäsenyys + liittymismaksu 60€ / kevätkausi.

Hinta ei-jäsenelle: 309€ / 278€*
sis. 18 x 70min

*työtön, opiskelija, eläkeläinen ja kotivanhempi

Ryhmän ensimmäiset treenit: ma 20.1.2020 klo 18:45

Huom! Suosittelemme osallistumaan ryhmään jäsenyydellä. Tällöin ryhmän treenit veloitetaan jäsenkäynteinä, ja pääset hyödyntämään edulliset jäsenkäynnit viikkotunneillamme. Jäsenenämme saat enemmän: Pääset mm. treenaamaan vapaille treeneille ja jäsentreeneille veloituksetta ja saat mahtavat jäsenedut käyttöösi. Täältä löydät tarkemmat tiedot tarjolla olevista jäsenyyksistä ja hinnoista.

Ilmoittautuminen:

Muutamia paikkoja on yhä vapaana, joten kurssille pääset vielä ilmoittautumaan sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693. Ilmoittautuminen on voimassa koko kevään.

Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot

Psst! Koulutusryhmää pääset testaamaan vielä viikolla 4 & 5 edulliseen kokeiluhintaan 10€ /tunti. Mikäli haluat tulla testaamaan ryhmää ilmoita tästä meille sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693.