Tankotanssin Koulutusryhmä II, alk. 15.8.

Tankotanssin Koulutusryhmä II

Ajankohta: torstaisin klo 18.45-19.55
Ohjaaja: Riikka Aalto
Taso: Perus – Jatko
12 vuotta täyttäneille

Ryhmän ensimmäiset treenit: to 18.8. klo 18.45-19.55


Koulutusryhmä II sopii sinulle, joka olet käynyt jo jonkin aikaa perus-tason tunneilla tai ollut mukana koulutusryhmä I:ssä ja päässyt harjoittelemaan invertin jatkoliikkeitä (kaksonen, skorpioni, perhonen jne.). KR II:ssa lähdetään yhdistämään edellä mainittuja pidemmiksi sarjoiksi ja edetään pikkuhiljaa kohti Ayshoja. Kurssilla voidaan myös harjoitella lyhyitä koreografioita, joita halukkaat pääsevät esittämään RSP:n tapahtumissa.

Ryhmää ohjaa iloisen kannustavalla ja timanttisen osaavalla otteella Riikka Aalto. Riikalta löytyy kilpailukokemusta tankotanssin SM-tasolta ja ohjauskokemusta on ehtinyt kertyä jo vuodesta 2017 saakka. KR II:ssa treenataan hyvällä ja rennolla fiiliksellä kohti tavoiteliikkeitä ja kehitystä tapahtuu varmasti! Tervetuloa mukaan!

Mikäli olet epävarma sinulle sopivasta ryhmästä, kysy rohkeasti ohjaajiltamme tai laita sähköpostia info@readysetpole.fi niin autamme oikean ryhmäntason valinnassa!


Hinta

18 x 70min

Voit hoitaa maksun halutessasi heti verkkokaupassamme tai viimeistään kurssin alkaessa vastaanotossa.

Valitsemasi RSPn jäsenyys* + kausimaksu 80€ /kausi

Suosittelemme osallistumaan ryhmään jäsenyydellä. Tällöin ryhmän treenit veloitetaan jäsenkäynteinä, treenaat edullisemmin ja saat mahtavat jäsenedut käyttöösi. Huom! Myös poissaoloista lähtee jäsenkäynti. Saat hyvityksenä korvauskerran max. kolmesta (3) poissaolosta.

tai

359/326€** /kausi

**työtön, opiskelija, eläkeläinen ja kotivanhempi

Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot
Ryhmä toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 8. Ilmoittautumalla varaat paikkasi ryhmään.