Tankotanssin Koulutusryhmä II, alk. 17.8.

Tankotanssin Koulutusryhmä II

Ajankohta: torstaisin klo 18.45-19.55
Ohjaaja: Riikka Aalto
Taso: Perus – Jatko
12 vuotta täyttäneille

Ryhmän ensimmäiset treenit: to 17.8. klo 18.45-19.55


Koulutusryhmä II sopii loistavasti sinulle, joka olet käynyt jonkin aikaa Perus -tunneilla (tai ollut mukana KR I:ssa) ja päässyt tekemään joitakin invertin jatkoliikkeitä. Koulutusryhmässä saat tavoitteellista ohjausta tangolla kannustavassa ja rennossa ilmapiirissä.

Ryhmää valmentaa iloisen kannustavalla ja timanttisen osaavalla otteellaan Riikka, joka suunnittelee ryhmälle monipuolisen treeniohjelman ryhmäläisten toiveiden ja tavoitteiden pohjalta. Tuntien teemoina vaihtelevat mm. voimatekniikka, liikkuvuus ja liikeyhdistelmät. Treeniohjelman avulla pystyt rytmittämään harjoittelusi optimaalisesti oman kehittymisesi kannalta.

Koulutusryhmässä pääset haastaamaan itseäsi pitkäkestoisesti ja saat vinkkejä etenkin niihin vaikeimpiin liikkeisiin. Kun treeniryhmä ja ohjaaja pysyvät samana koko kauden, ohjaaja oppii tuntemaan ryhmäläisensä ja osaa kehittää jokaista henkilökohtaisesti. Säännöllisellä ja monipuolisella treenillä tulet kehittymään yhä paremmaksi tankotanssijaksi.


Hinta

18 x 70min

Valitsemasi RSPn jäsenyys* + kausimaksu 70€ /kausi

Suosittelemme osallistumaan ryhmään jäsenyydellä. Tällöin ryhmän treenit veloitetaan jäsenkäynteinä, treenaat edullisemmin ja saat mahtavat jäsenedut käyttöösi. Huom! Myös poissaoloista lähtee jäsenkäynti. Saat hyvityksenä korvauskerran max. kolmesta (3) poissaolosta.

tai

339/306€** /kausi

**työtön, opiskelija, eläkeläinen ja kotivanhempi

Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot
Ryhmä toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 8. Ilmoittautumalla varaat paikkasi ryhmään.