Tankotanssin Koulutusryhmä III, alk. 9.1.

Tankotanssin Koulutusryhmä III

Ajankohta: maanantaisin klo 18.30-19.40
Ohjaajat: Vilma Sinisalo + Heta Kiljunen
Taso: Avoin
12 vuotta täyttäneille

Ryhmän ensimmäiset treenit: ma 9.1. klo 18.30-19.40


Koulutusryhmä III on avoimen tason ryhmä, joka sopii erityisesti oppilaille jotka ovat kiinnostuneita kisaamisesta, esiintymisestä ja/tai omien koreografioiden luomisesta. Uusia temppujakin varmasti opit, mutta tässä ryhmässä emme keskity niihin vaan harjoittelemme siirtymiä tangolla, lattialla ja näiden välillä, omien vahvuuksien ja ilmaisutyylin löytämistä, musiikin käyttöä ja muita taitoja, joita lavalla tarvitset. Taitotasolla ei ole merkitystä, ohjaajat auttavat muokkaamaan tehtävien vaikeustasoa kunkin oppilaan osaamiselle sopivaksi. Tärkeintä on kiinnostus lajiin kokonaisuutena yksittäisten temppujen oppimisen sijaan ja halu kehittyä tankotanssijana. Emme edellytä ryhmän jäseniltä mihinkään kilpailuun tai tapahtumaan osallistumista.

Ryhmää ohjaavat yhteistyössä Vilma Sinisalo ja Heta Kiljunen, tankotanssin parisarjan tuoreet Suomen mestarit. Heta on lisäksi naisten seniorisarjan hopeamitalisti tältä vuodelta. Näiden ammattilaisten johdolla nostat takuulla harjoittelusi seuraavalle tasolle ja opit hahmottamaan lajia uudella tavalla. Pääset ottamaan ilon irti omista vahvuuksistasi ja toisaalta kehittämään niitä osa-alueita, joilla et vielä ole parhaimmillasi. Vilman ja Hetan ohjauksessa huomaat myös, että tankotanssija voi olla vaatimattomallakin temppuvalikoimalla ja ilman hämmästyttävän notkeaa ja voimakasta kehoa –  rohkeasti mukaan siis kaiken tasoiset tankoilijat!


Hinta

18 x 70min

Valitsemasi RSPn jäsenyys* + kausimaksu 60€ /kausi

Suosittelemme osallistumaan ryhmään jäsenyydellä. Tällöin ryhmän treenit veloitetaan jäsenkäynteinä, treenaat edullisemmin ja saat mahtavat jäsenedut käyttöösi. Huom! Myös poissaoloista lähtee jäsenkäynti. Saat hyvityksenä korvauskerran max. viidestä (5) poissaolosta.

tai

339/306€** /kausi

**työtön, opiskelija, eläkeläinen ja kotivanhempi

Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot
Ryhmä toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 8. Ilmoittautumalla varaat paikkasi ryhmään.