Tankotanssin Koulutusryhmä III, alk. 11.1.

Tankotanssin Koulutusryhmä III

Ajankohta: tiistaisin klo 18.30-19.40
Ohjaajat: Vilma Sinisalo
Taso: Jatko – Super
12 vuotta täyttäneille

Ryhmän ensimmäiset treenit: ti 11.1. klo 18.30


Koulutusryhmä III sopii loistavasti sinulle, joka olet käynyt jonkin aikaa Jatko -tunneilla, osaat ayshan ainakin yhdellä otteella ja nautit haasteista. Koulutusryhmässä saat tavoitteellista ohjausta tangolla kannustavassa ja rennossa ilmapiirissä. Koulutusryhmä III on tarkoitettu ennen kaikkea kilpailemisesta ja esiintymisestä kiinnostuneille, tavoitteellisille tankoharrastajille. Kilpailutavoite ei ole välttämätön, mutta toivomme sinulta sitoutumista treeneihin ja kovaa halua kehittyä.

Ryhmää valmentaa energisellä ja rautaisen osaavalla otteella Vilma, jonka treeneissä haastetaan niin kehoa kuin älynystyröitäkin. Treeniohjelman suunnittelussa auttaa (ja silloin tällöin ohjaajanakin vierailee) Martta, joka on paitsi kokenut tankotanssin ohjaaja myös sertifioitu Personal trainer ja POSAn kilpailutuomari – tämän duon ohjauksessa saat parhaat mahdolliset eväät omantasoisesi voittajakoreografian luomiseen ja myös oman treeniohjelman suunnitteluun, uusia komeita temppuja unohtamatta.

Treeniohjelmaa muotoillaan myös ryhmäläisten toiveiden ja tavoitteiden pohjalta. Tuntien teemoina vaihtelevat mm. voimatreenit, liikkuvuus, liikeyhdistelmät ja tanssillinen virtaavuus. Treeniohjelman avulla pystyt rytmittämään harjoittelusi optimaalisesti oman kehittymisesi kannalta.

Koulutusryhmässä pääset haastaamaan itseäsi pitkäkestoisesti ja saat vinkkejä etenkin niihin vaikeimpiin liikkeisiin. Kun treeniryhmä ja ohjaaja pysyvät samana koko kauden, ohjaaja oppii tuntemaan ryhmäläisensä ja osaa kehittää jokaista henkilökohtaisesti. Säännöllisellä ja monipuolisella treenillä tulet kehittymään yhä paremmaksi tankotanssijaksi.


Hinta

18 x 70min

Valitsemasi RSPn jäsenyys* + kausimaksu 60€ /kausi

Suosittelemme osallistumaan ryhmään jäsenyydellä. Tällöin ryhmän treenit veloitetaan jäsenkäynteinä, treenaat edullisemmin ja saat mahtavat jäsenedut käyttöösi. Huom! Myös poissaoloista lähtee jäsenkäynti. Saat hyvityksenä korvauskerran max. viidestä (5) poissaolosta.

tai

329/296€** /kausi

**työtön, opiskelija, eläkeläinen ja kotivanhempi

Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot
Ryhmä toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 8. Ilmoittautumalla varaat paikkasi ryhmään.