Tankotanssin Koulutusryhmä III, alk. 10.1.

Tankotanssin Koulutusryhmä III

Ajankohta: maanantaisin klo 18.30-19.40
Ohjaajat: Laura-Maija Suur-Askola + Heta Kiljunen
Taso: Jatko+
12 vuotta täyttäneille

Ryhmän ensimmäiset treenit: ma 9.1. klo 18.30-19.40


Koulutusryhmä III sopii oppilaille, jotka ovat jo käyneet jonkin verran jatkotason tunneilla tai olleet mukana koulutusryhmä II:ssa. Kun tavallisimmat invertistä tehtävät peruspidot (kaksonen, skorpioni, perhonen) sujuvat jo varmasti, käsien varassa on tuttua ja hallitset jo ehkä ayshan jollakin otteella ja perusinvertin lisäksi olkanousu onnistuu, sovit jo hyvin tähän ryhmään.

Ryhmää ohjaavat yhteistyössä Laura-Maija Suur-Askola ja Heta Kiljunen, joilla on molemmilla kilpailukokemusta tankourheilussa, Hetalta toivomme parhaillaan menestystä ihan MM-kilpailuista asti. Laura-Maija on lisäksi kilpaillut menestyksekkäästi lisäpainoleuanvedossa ja tietää keinot kehittää oppilaidenkin voimatasot hurjempiinkin temppuihin riittäviksi. Näiden ammattilaisten johdolla nostat takuulla harjoittelusi seuraavalle tasolle. Pääset ottamaan ilon irti omista vahvuuksistasi ja toisaalta kehittämään niitä osa-alueita, joilla et vielä ole parhaimmillasi. Ryhmään osallistuminen ei edellytä kiinnostusta kilpailemiseen, mutta siihenkin puoleen saat täältä halutessasi kullanarvoisia vinkkejä.


Hinta

18 x 70min

Edullisempi ennakkovaraajan hinta voimassa 23.12. asti, varaa paikkasi Digitalbookerista ja maksa tähän mennessä verkkokaupassamme. Jos haluat käyttää maksamiseen liikuntaetuja (ePassi, Smartum jne) ole meihin yhteydessä sähköpostitse info@readysetpole.fi.

Valitsemasi RSPn jäsenyys* + kausimaksu 70€ /kausi (norm. 80€)

Suosittelemme osallistumaan ryhmään jäsenyydellä. Tällöin ryhmän treenit veloitetaan jäsenkäynteinä, treenaat edullisemmin ja saat mahtavat jäsenedut käyttöösi. Huom! Myös poissaoloista lähtee jäsenkäynti. Saat hyvityksenä korvauskerran max. kolmesta poissaolosta.

tai

339/306€** /kausi (norm. 359/326€)

**työtön, opiskelija, eläkeläinen ja kotivanhempi

Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot
Ryhmä toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 8. Ilmoittautumalla varaat paikkasi ryhmään.