Uusia jatkotunteja!

Olemme lisänneet Jatko 3-tunnin tuntivalikoimaamme, ja kaikkia Jatkotason tunteja löytyy nyt viikon 17 lukujärjestyksestä. Nyt pystymme tarjoamaan kaikille sopivan tasoisia tunteja ja näin treenaaminen pysyy mielekkäänä.

Muistakaahan kuitenkin, että monipuolisen kehittymisen kannalta on parasta, jos pääsee käymään mahdollisimman monentasoisilla ja useiden eri ohjaajien tunneilla. 🙂

Näin toimit uusien tasojen kanssa:

Jatko 1-tunneilla (60 min) treenataan jatkossakin yksittäisiä invertoinnin jatkoliikkeitä. Jatko 1-tunneilla voi alkaa käymään, kun invertointi ja käännetty seisonta eli krusifiksi sujuvat itsenäisesti.

Jos olet käynyt Jatko 1-tunnilla jo jonkin aikaa, ja yksittäiset liikkeet, kuten skorppioni, kaksonen, perhonen alkavat sujua jo, Jatko 2 on sinun paikkasi. Jatko 2-tunnilla yhdistellään liikkeitä 2-3 liikkeen sarjoiksi, ja harjoitellaan muun muassa olkanousua ilmasta ja ayashoja. Jatko 2-tunti kestää 60 min.

Jatko 3-tunneilla (75 min) tehdään pidempiä comboja ja harjoitellaan voimaa vaativia liikkeitä ja yhdistelmiä. Jatko 2-tunneilla aiemmin käyneet voivat jatkossa tulla myös Jatko 3-tunneille.


Kommentit