Uusi tuntivarausjärjestelmä ja kevätkauden tunnit sekä kurssit

Mahtava vuosi takana ja kevätkauden 2013 alkuun on enää alle viikko. Hui! Vietämme edelleen kahta vapaata treeniä (su 29.12. ja ke 3.1.) lukuunottamatta lomaa ja tuleva kausi käynnistyy tunnein torstaina 4.1.2013. Tämä uutiskirje sisältää ohjeet uuden tuntivarausjärjestelmän käyttämiseen ja tietoa kevään kursseista sekä tunneista.

Uusi tuntivarausjärjestelmä – toimi näin vanhan tunnuksesi kanssa

Suurin muutos keväälle on uusi tuntivarausjärjestelmä, joka korvaa vanhan tästä päivästä eteenpäin.
Varausjärjestelmän vaihtoa aloimme harkitsemaan, kun tuntien hallitseminen alkoi käydä harrastajamäärän kasvun myötä jatkuvasti työläämmäksi. Mielummin käyttäisimme senkin ajan parempien tuntien suunnitteluun ja pitämiseen. Viimeisen silauksen päätökselle antoi kuitenkin se, ettei vanhaan järjestelmään saanut pitkään toivottua jonotusmahdollisuutta tunneille. Vaihdon myötä sekin on tulossa, toivon mukaan jo tammikuun aikana.
Uuden järjestelmän osoite on: http://www.varaaheti.fi/readysetpole/. Tuosta osoitteesta siis pääset selaamaan sekä varaamaan alkuvuoden tuntejakin. 🙂
Saimme siirrettyä vanhat käyttäjätunnukset uuteen varausjärjestelmään, mutta salasanat jätettiin siirtämättä tietoturvan takia. Saat hankittua uuden salasanan helposti näitä ohjeita seuraamalla:
1.) Mene osoitteeseen http://www.varaaheti.fi/readysetpole/fi/signin
2.) Klikkaa kirjautumiskenttien alla olevaa “Unohditko salasanasi?”-linkkiä
3.) Kirjoita vanhassa järjestelmässä oleva sähköpostiosoite klikkauksen jälkeen ilmestyvään sähköpostiosoite-kenttään
4.) Paina “Lähetä”-painiketta
5.) Uusi salasana pitäisi löytyä nyt sähköpostistasi. Tarkista myös roskapostikansio, jos ei meinaa löytyä
6.) Kirjaudu järjestelmään osoitteessa http://www.varaaheti.fi/readysetpole/fi/signin käyttäen vanhaa sähköpostiosoitetta ja sähköpostista löytämääsi salasanaa
7.) Käy vaihtamassa helpommin muistettava salasana kirjautumisen jälkeen “Omat tiedot”-linkin avulla
8.) Palkitse itsesi tästä pienestä uurastuksesta varaamalla paikka ensimmäiselle kevään tunnille uudella järjestelmällä!
Kiitos ja nöyrimmät pahoittelut salasanan vaihdosta koituneesta vaivasta.

Kevään Ladies 40 v+-kurssilla tilaa uusille ja starttikurssit varattavissa

Verkkosivustollemme ilmestyi tänään kevään kurssit varattavaksi. Kahdeksan starttikurssin ja yhden tolppastartin lisäksi keväällä jatkuu myös viime syksynä alkanut Ladies 40v+ -kurssi.
Tankotanssikursseja pääset selaamaan täältä ja tolppakursseja täältä.

Tulossa myös 2h-tekniikkatunteja, spinnitunteja ja paritankoilua!

Keväällä on myös tulossa lisää paljon toivottuja lauantain 2h-tekniikkatunteja, spinnitunteja sekä paritankoilua. Näitä tunteja on helmikuusta alkaen ja ne ilmestyvät varausjärjestelmään samaan tehtiin, kun muukin lukujärjestys. Kuulet tunneista ensimmäisenä meidän Facebook-sivulta tai seuraamalla tuntivarausjärjestelmää.
Hyvää vuodenvaihdetta ja nähdään kevätkaudella!


Kommentit