Syksyn koulutusryhmät ja kurssit

Kerron nyt, mitä me ollaan suunniteltu sulle loman aikana.

– Syyskuussa meillä starttaa paljon toivottu uutuus: koulutusryhmät. Luvassa kaksi treeniryhmää, jotka kehittävät taitojasi hurjasti.
– Tulossa myös Starttikurssit ja uutuutena Nuorten kurssi.

uutiskirje_KRkuva

Haluatko treenata säännöllisesti?

Meidän uudet koulutusryhmät on just sulle.
Ryhmät on suunniteltu tankoilijoille, jotka haluavat kehittyä nopeammin ja treenata enemmän kuin muut. Koulutusryhmässä treenaat saman porukan ja ohjaajan kanssa vähintään puoli vuotta. Siten ohjaaja oppii tuntemaan jokaisen, ja osaa kehittää sinua henkilökohtaisesti ja jatkuvasti. Treenikertoja tulee 6/kk. Koulutusryhmissä pääset myös esiintymään tapahtumiimme.

Koulutusryhmä I
Taso: Alkeis 2

Vapaana: 10 paikkaa
Ryhmä sopii just sulle, kun olet invertoinut jo pari kertaa Alkeis 2 -tunneilla. Syksyn aikana kehitämme sinusta osaavan Jatko 1 -tason tankotanssijan. Opit perhoset, toukat, skorpparit ja muut huimat temput.

Koulutusryhmä II
Taso: Jatko 1 – Jatko 2

Vapaana: 10 paikkaa
Tämä ryhmä on suunniteltu sulle, joka haluat treenata vielä kovempaa ja enemmät. Olet joko korkealla motivaatiolla varustettu Jatko 1 -tason kävijä tai ehtinyt jo käydä Jatko 2 -tunneillamme.

Lue lisää ja ilmoittaudu Koulutusryhmään täältä.

Starttikurssit ja Nuorten kurssi

Starttikurssimme pyörähtävät käyntiin taas elokuun lopussa. Kolmen treenikerran Starttikurssi on se helpoin ja paras tapa aloittaa tankoilu. Täällä opit tankotanssin perusteet: istumisen ja seisomisen tangolla sekä peruspyörähdykset. Syyskuussa alkaa ensimmäinen Nuorten kurssimme Kuopiossa. Nyt on hyvä sauma houkutella kaikki kaverit, sukulaiset ja heidän lapsetkin testaamaan tankotanssia. Kurssilla nuoret huimapäät (13 – 16 vuotiaat) pääsevät purkamaan energiaansa turvallisessa ohjauksessa ja oppimaan siistejä temppuja.

Starttikurssit & Nuorten kurssi varattavissa täällä.
Palaamme lomalta maanantaina 18. elokuuta, nähdään tunneilla!

uutiskirje_lapset


Kommentit