Kurssit

Ready Set Pole järjestää yksittäisten viikkotuntien lisäksi kursseja erilaisille ryhmille:
× kaikille yli 15-vuotiaille sopivan Tankotanssin starttikurssin, joka on helpoin tapa aloittaa tankotanssi
× kaikille yli 15-vuotiaille sopivan Ilmajoogan starttikurssin, joka on lempein tapa aloittaa ilmajooga

Lisäksi järjestämme tankotanssin Koulutusryhmiä, jotka on tarkoitettu tavoitteellisille jatkotason tankoilijoille. Tiedotamme lisää Syksyn 2017 koulutusryhmistä elokuussa.

Starttikurssit

Tankotanssin starttikurssi

Kaikille yli 15-vuotiaille
55€ / 45€ (opiskelija / työtön)

3 x 60 min

Starttikurssit on tarkoitettu lajin ensikertalaisille. Tämä on helpoin ja paras tapa aloittaa tankoilu. Täällä opit lajin perusteet kertaheitolla, jonka jälkeen sinun on helppo jatkaa uutta harrastustasi viikkotunneillamme. Kurssit sisältävät 3 kertaa, joiden aikana treenataan saman porukan kanssa. Kursseja järjestetään pitkin vuotta: tuosta alta näet tulevat Starttikurssit, josta voit ilmottautua mukaan.

Ilmajoogan starttikurssi

Kaikille yli 15-vuotiaille
55€ / 45€ (opiskelija / työtön)
3 x 60 min

Ilmajoogan starttikurssilla perehdymme ilmajoogan asanoihin kolmen kurssikerran aikana. Kurssiin sisältyy ilmajoogan kehoa palauttavia ja vahvistavia harjoituksia.

Harjoittelemme ilmajoogan perustekniikat ja opimme käyttämään ilmajoogan kangasta oikealla tavalla. Kurssin jälkeen pääset harrastamaan ilmajoogaa helposti yksittäisille viikkotunneillemme. Alla olevasta ilmoittautumis-linkistä pääset lukemaan enemmän Ilmajoogasta.

Ei alkavia kursseja tällä hetkellä

Ei alkavia kursseja tällä hetkellä

Koulutusryhmät

Koulutusryhmät on tehty tavoitteellisille treenaajille. Treeniryhmä ja valmentaja pysyvät samana koko vuoden. Siten valmentaja oppii tuntemaan jokaisen, ja osaa henkilökohtaisesti auttaa sinua kehittymään.

Koulutusryhmässä saat itsellesi valmentajan tekemän treeniohjelman, jolla pystyt rytmittämään harjoittelusi optimaalisesti oman kehittymisesi kannalta. Tuntien teemoina vaihtelevat mm. voimatekniikka, liikkuvuus, liikeyhdistelmät ja tanssillisuus. Säännöllisellä ja monipuolisella treenillä kehityt takuulla. Koulutusryhmäläinen pääsee myös hyödyntämään RSP:n viikkokalenterin kaikkia Jäsentreenejä, vaikka jäsenkorttia ei meille vielä olisikaan.

Syksyn 2017 Koulutusryhmä-tarjonnasta kerromme lisää elokuussa.