Matalan Kynnyksen EsiintymisJeeJee tulee jälleen!

190673_363118827120080_720730136_n

Matalan Kynnyksen EsiintymisJeeJee
Lauantaina 22.3. klo 16

Haluatko esiintymään?

1) Valmisteltu esitys:
Tämä sarja on avoin vain alle viisi kertaa esiintyneille tankoilijoille, sillä toivomme lavalle erityisesti uusia esiintyjiä.
Valmistele yksin tai porukalla haluamasi mittainen esitys (max 5 min) valitsemaasi musiikkiin. Tyyli ja asu vapaat, mutta pakolliset. Myös rekvisiitan käyttö ja muu hulluttelu sallittu, kuitenkin salia sotkematta. Käytössä RSP:n staattisten oppilastankojen (42 mm, 48 mm) lisäksi yksi pyörivä tanko, tolppa sekä lattiatilaa. Halutessasi voit saada palautetta esityksestäsi palauteraadilta. (Palaute jälkikäteen kirjallisena)

2) Improsarja:
Tämä sarja on avoin kaikille, myös kokeneemmille tankoilijoille! Heittäydy improilemaan noin 1,5 minuutin ajaksi järjestäjän valitsemaan kappaleeseen. Saat kuulla kappaleensa ennen h-hetkeä, kuitenkin niin, ettet ehdi koreografiaa juuri valmistella.

Etenkin aloittelevat esiintyjät rohkeasti mukaan, tämän helpommaksi ei lavalle nouseminen tule! Osallistu vaikka molempiin osioihin!

Näin se toimii:

1) Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu viimeistään 2.3. Martalle osoitteeseen martta.kallas@gmail.com.Toivomme aikataulusyistä että ilmoitat myös improiluhalukkuudestasi ennakkoon, mutta tähän sarjaan on mahdollista hypätä mukaan myös lennosta paikan päällä.
Myös kaikki tiedustelut ja kysymykset sähköpostitse Martalle.

2) Treenit:
Esiintyjillä on tarvittaessa mahdollisuus treenata RSP:n tiloissa lähempänä tapahtumaa, mainitse ilmoittautuessasi mikäli tarvitset treeniaikaa ja se, millaiset ajat sinulle parhaiten kävisivät (illat/päivät/viikonloput). Pyrimme järjestämään 3-4 yhteistä treeniaikaa esiintyjille/viikko.


Kommentit