Lasten akrobatiakurssi, 7-11v alk. 16.8.

Lapset 7 – 11 v

Ajankohta: keskiviikkoisin klo 17.15-18.15
Ohjaaja: Laura Koistinen
Taso: Avoin
Kaikille 7 – 11 -vuotiaille

Ensimmäinen kurssikerta: ke 16.8. klo 17.15


Lasten akrobatiakurssillamme liikutaan hauskasti ja rennosti leikin kautta – juuri niin kuin lapset tykkäävät! Tunneilla lapset pääsevät pyörimään, kiipeilemään ja harjoittelemaan uusia temppuja turvallisesti tangolla, sekä renkailla ja kankailla.

Kurssille osallistuakseen lapsellasi ei tarvitse olla minkäänlaista aikaisempaa kokemusta tangolta, renkaalta tai akrobatiasta ylipäätään, vaan hän on tervetullut juuri sellaisena kuin on. Pienryhmässä jokainen lapsi saa varmasti huomiota ja harjoittelu on turvallista. Ryhmään ovat kuitenkin tervetulleita myös jo aiemmin mukana olleet lapset – lisähaastetta saa tarpeen mukaan.

Laura tarjoaa ryhmäläisille hauskan, rennon ja turvallisen ympäristön innostua akrobatialajeista ja uuden oppimisesta. Lauralla on pitkä ja monipuolinen kokemus ohjaamisesta, sekä lasten kanssa toimimisesta.

Tervetuloa temppuilemaan ja oppimaan uutta hauskasti!


Hinta

18 x 60min

289€ /kausi

Mikäli useampi saman perheen lapsi osallistuu kursseillemme, saatte kurssimaksun sisaralennushintaan 269€/lapsi. Kurssi tulee maksaa verkkokaupassamme (suosittehan tätä vaihtoehtoa) tai vastaanotossamme viimeistään ensimmäisen kurssikerran yhteydessä.

Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot
Ryhmä toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 6. Ilmoittautumalla varaat paikkasi ryhmään.