Tankotanssin ja joogan peruskurssit

Tankotanssin ja joogan peruskurssit ovat paras tapa harrastaa kun haluat aloittaa uuden lajin ja tykkäät treenata säännöllisesti tutun ohjaajan johdolla ja oman treeniporukan kanssa. Peruskurssimme ovat suunniteltu erityisesti ensikertalaisille ja harrastuksensa alkutaipaleella oleville tankoilijoille ja joogeille – yhdessä oppiminen on monin verroin hauskempaa ja antoisampaa!

Tulevat peruskurssit

Peruskurssimme kestävät koko kauden ja uudet kurssit pyörähtävät käyntiin aina uuden kauden alussa (syksyllä ja keväällä). Kurssin treenit pyörivät säännöllisesti viikottain koko kauden ajan. Peruskurssilla opit lajin perusteet, saat harrastukseesi säännöllisyyttä ja kehityt varmasti. Kurssille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta lajista.

Kurssin voi maksaa joko kertamaksuna (299/279€*) tai maksamalla kurssin kausimaksun (60€) ja kuittaamalla kurssikerrat jäsenyyteen sisältyvillä jäsenkäynneillä. Jäsenyys kannattaa, sillä jäsenenämme harrastat meillä kaikista edullisimmin, pääset hyödyntämään salejamme itsenäiseen treeniin ja saat kaikki mahtavat jäsenedut käyttöösi.

Mikäli haluat aloittaa uuden harrastuksen kesken kauden, voit uutena asiakkaana tutustua lajitarjontaamme viikkotunneilla ilmaisella kokeilujaksolla tai käydä muiden ensikertalaisten kanssa Starttikurssin sinua kiinnostavasta lajista. Jo pidempään tankotanssia harrastaneille motivoituneille tankotanssijoille suosittelemme oman tason mukaista Koulutusryhmää.

Tankotanssin ja joogan peruskurssit

  • Tankotanssia tai joogaa
  • 18 tunnin mittaista kurssikertaa
  • kerran viikossa koko kauden ajan
  • tuttu ohjaaja ja treeniporukka koko kurssin ajan
  • Kaikille yli 12 vuotiaille
  • Valitsemasi RSPn jäsenyys + kausimaksu 80€ /kausi
  • TAI 299/279€* /kausi
    *opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja kotivanhemmat


Tankotanssin peruskurssi

Tankotanssin peruskurssilla opit lennokkaita pyörähdyksiä, erilaisia pitoja tangolla ja pääset harjoittelemaan erilaisia nostotekniikoita. Kurssin aikana tutustutaan myös pää alaspäin tehtäviin liikkeisiin tangolla ja opetellaan turvallisia tekniikoita alastuloon.

Kurssille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista kokemusta tankotanssista tai osata valmiiksi yhtään mitään – täällä opit! Harjoituksen myötä ja kurssin edetessä kehonhallinta ja voimat kasvavat kuin huomaamatta.

Joogan peruskurssi

Joogan peruskurssilla tutustut monipuolisesti Ready Set Polen joogatarjontaan ja erilaisiin joogaharjoituksiin – tutuiksi tulevat lattiajooga sekä ilmajooga. Aloitamme kurssin joogan tekniikalla ja tutustumme asanaharjoitukseen. Kurssin edetessä teemme harjoituksia myös ilmajoogakankaan tukemana. Tutustumme myös erilaisiin hengitysharjoituksiin.

Kurssille osallistuaksesi sinulla ei siis tarvitse olla minkäänlaista kokemusta joogaamisesta kankaalla tai joogasta ylipäätään. Harjoituksen myötä kehonhallintasi kasvaa ja opit muokkaamaan asanoista juuri sinun kehollesi sopivia.