Peruskurssit

Tällä sivulla pääset tutustumaan eri lajien peruskursseihimme. Peruskurssit ovat sinulle paras tapa harrastaa, mikäli tykkäät treenata saman ohjaajan johdolla ja tutun ryhmän kanssa läpi syksyn. Peruskurssilla opit lajin perusteet, eikä aiempaa kokemusta lajista tarvitse olla. Tarjolla on 15 kerran kurssit suosituimmista lajeistamme; tankotanssista, ilmajoogasta, hot joogasta sekä rengastrapetsista. Peruskurssilla saat harrastukseesi säännöllisyyttä ja kehityt varmasti.

Huom! Peruskurssimme ovat jo alkaneet, mutta paikkoja on vielä jäljellä. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse info@readysetpole.fi.

Psst! Voit kokeilla kurssejamme edulliseen kokeiluhintaan 5€ /tunti kahdella ensimmäisellä kurssiviikolla 2.-15.9.
Ilmoittaudu kokeilukerroille sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693. Kokeilutunnin hinta 5€ maksetaan paikan päällä tunnille tultaessa. Mikäli päätät jatkaa kokeilemaasi koulutusryhmää tai kurssia, kokeilutunnin hinta hyvitetään kurssimaksussasi.

Tervetuloa kohottamaan harrastuksesi uudelle tasolle!

Tankotanssi

Tankotanssin peruskurssilla opit lennokkaita pyörähdyksiä, erilaisia pitoja tangolla ja pääset harjoittelemaan erilaisia nostotekniikoita. Kurssin aikana tutustutaan myös pää alaspäin tehtäviin liikkeisiin tangolla ja opetellaan turvallisia tekniikoita alastuloon. Syksyn aikana opetellaan myös pidempi sarja, jonka kurssilaiset pääsevät halutessaan esittämään RSPn pikkujouluissa kauden päätteeksi.

Syksyn kurssit ovat jo täynnä. Järjestämme keväällä 2020 uusia Tankotanssin peruskursseja.

Ilmajooga

Ilmajoogan peruskurssilla käytetään joogaharjoituksen apuna lantion korkeudelle ripustettuja ilmajoogakankaita. Inversioiden eli roikuntojen lisäksi kangasta käytetään luomaan tasapainoa ja tukemaan kehoa lattia-asanoissa. Kankaan käyttö mahdollistaa monet asiat, jotka muutoin olisivat joogassa vaikeita tai jopa mahdottomia. Tunneilla tehdään rentoutumiseen ja palautumiseen suuntaavia sekä dynaamisempia ja energisoivampia asanoita.

Kurssilla on vielä tilaa! Ilmoittaudu mukaan info@readysetpole.fi.


Alkavat peruskurssit:

Tankotanssin peruskurssi, tiistaisin klo 17:30, 3.9. alkaen

Hups, kursseja ei nyt löytynyt. Palaathan myöhemmin takaisin.

Ilmajoogan peruskurssi, keskiviikkoisin klo 19:00, 4.9. alkaen

Hups, kursseja ei nyt löytynyt. Palaathan myöhemmin takaisin.

Peruskurssien hinnasto

199€ / 179€*

sis. 15 kurssikertaa á 60min


HUOM!
19.9. alkava Tankotanssin peruskurssi

173€ / 156€*

sis. 13 kurssikertaa á 60min


*edullisempi hinta jäsenet, opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja kotivanhemmat


Moniryhmäalennus

Huomaathan, että ilmoittautuessasi useammalle peruskurssille säästät!

Saat alennusta peruskursseista seuraavasti:

× 2. kurssista -10€ /kurssi
× 3. ja 4. kurssista -20€ /kurssi