Peruskurssit

Tällä sivulla pääset tutustumaan eri lajien peruskursseihimme. Tarjolla on kursseja suosituimmista lajeistamme; tankotanssista, rengastrapetsista, joogasta, hot joogasta sekä ilmajoogasta. Peruskursseilla harjoitellaan saman ohjaajan johdolla ja tutun ryhmän kanssa yhteensä 15 kertaa syksyn aikana. Peruskurssilla opit lajin perusteet, eikä aiempaa kokemusta lajista tarvitse olla. Peruskurssimme alkavat vkolla 36.

Voit kokeilla kurssejamme edulliseen kokeiluhintaan 5€ /tunti kahdella ensimmäisellä kurssiviikolla 2.-15.9.

Tervetuloa kohottamaan harrastuksesi uudelle tasolle!

Tankotanssi

Tankotanssin peruskurssilla opit lennokkaita pyörähdyksiä, erilaisia pitoja tangolla ja pääset harjoittelemaan erilaisia nostotekniikoita. Kurssin aikana tutustutaan myös pää alaspäin tehtäviin liikkeisiin tangolla ja opetellaan turvallisia tekniikoita alastuloon. Syksyn aikana opetellaan myös pidempi sarja, jonka kurssilaiset pääsevät halutessaan esittämään RSPn pikkujouluissa kauden päätteeksi.

Tankotanssin peruskurssi, tiistaisin klo 17:15-18:15, 3.9. alkaen

Hinta: 199€ / 179€*
sis. 15 kurssikertaa á 60min

Alkavat Tankotanssin peruskurssit:

Hups, kursseja ei nyt löytynyt. Palaathan myöhemmin takaisin.

Jooga

Hot Joogan peruskurssi noudattaa samoja linjoja kuin Joogan peruskurssikin sillä erotuksella, että perehdymme asanoihin ja teemme joogaharjoitusta lämmitetyssä salissa. Joogaharjoituksen tekeminen lämmössä lisää aineenvaihduntaa, kasvattaa turvallisesti liikkuvuutta, poistaa kuona-aineita ja antaa energiaa.

Ilmajoogan peruskurssilla käytetään joogaharjoituksen apuna lantion korkeudelle ripustettuja ilmajoogakankaita. Inversioiden eli roikuntojen lisäksi kangasta käytetään luomaan tasapainoa ja tukemaan kehoa lattia-asanoissa. Kankaan käyttö mahdollistaa monet asiat, jotka muutoin olisivat joogassa vaikeita tai jopa mahdottomia. Tunneilla tehdään rentoutumiseen ja palutumiseen suuntaavia sekä dynaamisempia ja energisoivampia asanoita. 

Hot joogan peruskurssi, maanantaisin klo 17:15-18:15, 2.9. alkaen

Hinta: 199€ / 179€*
sis. 15 kurssikertaa á 60min

Ilmajoogan peruskurssi, torstaisin klo 17:30-18:30, 5.9. alkaen

Hinta: 199€ / 179€*
sis. 15 kurssikertaa á 60min

Kaikilla joogakursseillamme käydään läpi joogan perusperiaatteet: keskittyminen, hengitys, rauhoittuminen, sekä asanoiden, eli joogaliikkeiden, turvallinen ja asteittain edistyvä rakentaminen. Tavoitteena on tutustuttaa kurssilaiset joogan tavallisimpiin asanoihin, jotta säännöllisestä joogaharjoituksesta saa enemmän irti.

Alkavat Joogan peruskurssit:

Hups, kursseja ei nyt löytynyt. Palaathan myöhemmin takaisin.

Akrobatia

Rengastrapetsin peruskurssilla opit erilaisia asentoja renkaan sisällä, niiden yhdistelmiä sekä erilaisia vauhdikkaampia liikkeitä. Kurssin aikana tutustutaan myös muutamiin nostoihin ja opietellaan turvalliset tekniikat myös renkaalta alastuloon. Syksyn aikana opetellaan myös pidempi sarja, jonka kurssilaiset pääsevät halutessaan esittämään RSPn pikkujouluissa kauden päätteeksi. 

Rengastrapetsin peruskurssi, keskiviikkoisin klo 16:30-17:30, 4.9. alkaen

Hinta: 199€ / 179€*
sis. 15 kurssikertaa á 60min

Alkavat Akrobatian peruskurssit:

Hups, kursseja ei nyt löytynyt. Palaathan myöhemmin takaisin.

Moniryhmäalennus

Huomaathan, että ilmoittautuessasi useammalle peruskurssille säästät!

Saat alennusta peruskursseista seuraavasti:

× 2. kurssista -10€ /kurssi
× 3. ja 4. kurssista -20€ /kurssi