Minimarakatit: Lasten akrobatiakurssi 4-6v alk. 12.1.

Minimarakatit 4 – 6 v.

Ajankohta: keskiviikkoisin klo 17:30 – 18:30
Ohjaajat: Hulda Rankanen ja Alice Peltonen
Taso: Avoin
Kaikille 4 – 6 -vuotiaille

Ensimmäinen kurssikerta: ke 12.1.2022 klo 17:30


Lasten akrobatiakurssillamme liikutaan hauskasti ja rennosti leikin kautta– juuri niin kuin lapset tykkäävät! Tunneilla lapset pääsevät pyörimään, kiipeilemään ja harjoittelemaan uusia temppuja turvallisesti tangolla sekä renkailla ja kankailla. Kurssilla opetellaan myös lattia-akrobatiaa.

Kurssille osallistuakseen lapsellasi ei tarvitse olla minkäänlaista aikaisempaa kokemusta tangolta, renkaalta, tai akrobatiasta ylipäätään, vaan hän on tervetullut juuri sellaisena kuin on. Pienryhmässä jokainen lapsi saa varmasti huomiota ja harjoittelu on turvallista.

Kurssin ohjaajat Hulda ja Alice suunnittelevat ryhmäläisille koko kauden mittaisen jännittävän seikkailun liikunnan ja temppuilun pariin. Hulda opiskelee liikuntapedagogiikkaa ja hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus ohjaamisesta sekä lasten kanssa toimimisesta. Myös Alicella on runsaasti kokemusta ohjaamisesta ja lastenryhmistä, sekä takanaan monta harrastusvuotta tankotanssin parissa. Hulda ja Alice haluavat tarjota kaikille hauskoja hetkiä tangolla, sekä huikeita onnistumisen kokemuksia.

Tervetuloa kaikille Minimarakateille temppuilemaan ja oppimaan uutta hauskasti!


Hinta

18 x 60min

269€ /kausi

Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot
Ryhmä toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 8. Ilmoittautumalla varaat paikkasi ryhmään.