Tankotanssin Koulutusryhmä I, alk. 14.1.

Tankotanssin Koulutusryhmä I

Ajankohta: perjantaisin klo 17:15 – 18:25
Ohjaaja: Laura Koistinen
Taso: Alkeet – Perus
12 vuotta täyttäneille

Ryhmän ensimmäiset treenit: pe 14.1.2022 klo 17:15


Keväällä 2022 tarjoamme jälleen suositun koulutusryhmä I:n kahtena ajankohtana. Perjantain ryhmä on siis tasoltaan ja perussisällöltään sama kuin tiistain vastaava ryhmä, mutta ryhmillä on eri ohjaajat ja sisältö saattaa hieman vaihdella ryhmäläisten tason ja toiveiden mukaan.

Koulutusryhmä I sopii loistavasti sinulle, joka olet käynyt jonkin aikaa Alkeet -tunneilla tai osallistunut Peruskurssille, ja kokeillut jo invertointia tangolla. Koulutusryhmässä saat tavoitteellista ohjausta tangolla kannustavassa ja rennossa ilmapiirissä.

Ryhmän ohjaaja Laura tsemppaa sinut kehittymään omalta lähtötasoltasi ja suunnittelee koulutusryhmälle monipuolisen treeniohjelman ryhmäläisten toiveiden ja tavoitteiden pohjalta. Lauralla on takanaan pitkä tanssi- ja tankotanssitausta ja hänen tunneillaan treeniä maustetaan usein myös tanssillisilla elementeillä. Tuntien teemoina vaihtelevat mm. voimatreenit, liikkuvuus, liikeyhdistelmät ja tanssillinen virtaavuus. Treeniohjelman avulla pystyt rytmittämään harjoittelusi optimaalisesti oman kehittymisesi kannalta.

Koulutusryhmässä pääset haastaamaan itseäsi pitkäkestoisesti ja saat vinkkejä etenkin niihin vaikeimpiin liikkeisiin. Kun treeniryhmä ja ohjaaja pysyvät samana koko kauden, ohjaaja oppii tuntemaan ryhmäläisensä ja osaa kehittää jokaista henkilökohtaisesti. Säännöllisellä ja monipuolisella treenillä tulet kehittymään yhä paremmaksi tankotanssijaksi.


Hinta

18 x 70min

Valitsemasi RSPn jäsenyys* + kausimaksu 60€ /kausi

Suosittelemme osallistumaan ryhmään jäsenyydellä. Tällöin ryhmän treenit veloitetaan jäsenkäynteinä, treenaat edullisemmin ja saat mahtavat jäsenedut käyttöösi. Huom! Myös poissaoloista veloitamme jäsenkäynnin. Saat hyvityksenä korvauskerran max. viidestä (5) poissaolosta kurssin aikana.

tai

329€ / 296€** /kausi

**työtön, opiskelija, eläkeläinen ja kotivanhempi

Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot
Ryhmä toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 8. Ilmoittautumalla varaat paikkasi ryhmään.