Nuorten Tankotanssikurssi 11-14v, alk. 13.1.

Nuorten Tankotanssikurssi

Ajankohta: torstaisin klo 17:30 – 18:30
Ohjaaja: Hulda Rankanen
Taso: Avoin (myös Jatko -tasoisille)
Kaikille 11 -15 vuotiaille

Ensimmäinen kurssikerta: to 13.1.2022 klo 17:30


Nuorten tankotanssikurssilla opit, mitä tankotanssi on. Pääset tekemään tasosi mukaisia vauhdikkaita pyörähdyksiä, kiipeämistä ja temppuja tangolla. Treenamme hyvää perustekniikkaa, mutta myös liikkeiden yhdistämistä ja tanssillisempaa puolta. Haastetta kaipaaville on luvassa haastavampia pyörähdyksiä, pidempiä liikesarjoja, sekä invertoinnin jatkoja. Lisäksi kokeilemme myös pyörivää tankoa eli spinnitankoa, rengasta ja kangasakrobatiaa.

Nuorten tankotanssikurssi sopii loistavasti niin ensikertalaiselle, kuin jo enemmänkin kokemusta omaavalle tankoilijalle. Kurssi muotoutuu pitkälti kurssilaisten toiveiden mukaisesti eli pääset itse vaikuttamaan siihen mitä kurssilla tehdään. Kaikille löytyy varmasti sopivan tasoista tekemistä ja sopivasti haastetta.

Kurssia ohjaa aikaisemmiltakin kausilta monelle tutuksi tullut Hulda. Hulda opiskelee liikuntapedakogiikkaa ja omaa yli kymmenen vuoden kokemuksen tangolta ja akrobatiasta ylipäätään. Hän on myös niittänyt kisamenestystä tangon parissa. Hulda haluaa tarjoaa jatkossakin haasteita ja hauskoja hetkiä tangolla, sekä huikeita onnistumisen kokemuksia.

Tervetuloa viettämään hauskoja hetkiä tangolla ja iloitsemaan uuden oppimisesta!


Hinta

18 x 60min

Valitsemasi RSPn jäsenyys + kausimaksu 60€ /kausi

tai

269€ /kausi

Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot
Ryhmä toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 8. Ilmoittautumalla varaat paikkasi ryhmään.