Nuorten Tankotanssikurssi 11-15v, alkeet alk. 17.8.

Nuorten Tankotanssikurssi, alkeet

Ajankohta: keskiviikkoisin klo 18.30-19.30
Ohjaaja: Laura Koistinen
Taso: Alkeet
Kaikille 11 -15 vuotiaille

Ensimmäinen kurssikerta: ke 17.8.2022 klo 18.30


Nuorten omalla tankotanssikurssilla opit, mitä tankotanssi on. Pääset tekemään vauhdikkaita pyörähdyksiä, kiipeämistä ja temppuja. Keskitymme eniten tankotanssin peruspitoihin sekä pyörähdyksiin ja teemme kurssilaisten toiveiden mukaisesti esimerkiksi pidempiä pyörähdyssarjoja tangolla. Treenamme hyvää perustekniikkaa,  mutta myös liikkeiden yhdistämistä ja tanssillisempaa puolta. Lisäksi kokeilemme pyörivää tankoa eli spinnitankoa, rengasta ja kangasakrobatiaa.

Tälle kurssille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista aikaisempaa kokemusta tangolta tai akrobatiasta ylipäätään – olet tervetullut kurssille juuri sellaisena kuin olet! Kurssille saa tulla myös jo aiempaa kokemusta omaava omanikäisiä treenikavereita kaipaava nuori – ei siis haittaa, vaikka olisit osallistunut ryhmiimme jo aiemmin. Kurssin aikana ohjaaja oppii tuntemaan sinut ja auttaa sinua löytämään kehosi uudet ulottuvuudet. Kurssi muotoutuu pitkälti kurssilaisten toiveiden mukaisesti eli pääset siis itse vaikuttamaan siihen mitä kurssilla tehdään! Kaikille löytyy varmasti sopivan tasoista tekemistä ja sopivasti haastetta. 

Kurssin vetäjä Laura omaa pitkän ja monipuolisen kokemuksen ohjaamisesta. Hän haluaa tarjota kaikille hauskoja hetkiä treeneissä, sekä huikeita onnistumisen kokemuksia! Hän lupaa tulla auttamaan kun jalka ei millään mene oikealle puolelle tankoa, ja keksii tarvittaessa lisähaasteita niitä kaipaaville.

Tervetuloa viettämään hauskoja hetkiä tangolla ja iloitsemaan uuden oppimisesta!


Hinta

18 x 60min

Valitsemasi RSPn jäsenyys + kausimaksu 60€ /kausi

tai

279€ /kausi

Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot
Ryhmä toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 8. Ilmoittautumalla varaat paikkasi ryhmään.