Kesäjäsenyys on täällä!

Aurinko, lämpö, rennot treenimeiningit – kuulostaa aivan kesältä! Ja sehän tietää sitä, että meidän supersuositut kesäjäsenyydet ovat täällä taas.
Tänä kesänä jokainen uusi kesäjäsen on kultajäsen. Kesäjäsenenä pääset treenaamaan ihan jokaiselle tunnille, jokaista lajia, niin monta kertaa viikossa kuin itse haluat.  Ja tänä vuonna pääset mukaan kesäjäsenenä myös erikoiskursseille ja  intensiiveille. Tsekkaa kevään erikoisherkut täältä: Jyväskylä ja Kuopio.
Voit liittyä meidän Kesäjäseneksi, mikäli et ole ollut meidän jäsen vuoden 2017 aikana.

3 kk:n määräaikainen Kesäjäsenyys

89 € / 75 € */kk
(*edullisempi hinta opiskelijalle ja työttömälle)
Kesäjäsenenä pääset ihan kaikille meidän tunneille, niin tankoilemaan, renkailemaan kuin joogailemaankin. Tuntimme käyvät kaikille yli 15-vuotiaille, eikä sinulla tarvitse olla aiempaa kokemusta lajeista. Meidän tunneilla kehityt kyllä! Ajantasaiset viikkolukujärjestyksemme löydät täältä: Kuopio ja Jyväskylä.
Määräaikainen jäsensopimus solmitaan 3 kuukauden ajaksi. Voit aloittaa jäsenyyden vaikka heti, tai viimeistään 15.6. Sopimus astuu voimaan sen tekopäivänä 3kk:n ajaksi  ja päättyy automaattisesti jäsenyyskauden lopussa. Kesäjäsenyyden tarkemmat ehdot ovat luettavissa täältä.
Huomaathan, että olemme lomalla 17.- 30.7.2017, jolloin meillä ei ole ohjattuja tunteja. Kesäloman aikana järjestämme vapaita treeniaikoja, jolloin voit käydä treenaamassa itsenäisesti.

 

LUNASTA KESÄKULTAJÄSEYYTESI NÄIN:

Voit varata oman tarjoushintaisen kesäjäsenyytesi vaikka saman tien.
Kun haluat treenata Jyväskylässä:
Kerro siitä ohjaajallemme, laita mailia info@readysetpole.fi., tai soita 040 – 969 2693
Kun haluat tankoilla Kuopiossa:
Kerro siitä ohjaajallemme, laita mailia kuopio@readysetpole.fi., tai soita 040 – 969 2693
Sopimus tehdään meidän koulullamme.
Nähdään treeneissä!


Kommentit