Tapahtumat

Marraskuu

Erikoiskurssi: PTT - Pitkän tähtäimen tavoitetemput: Klassikkosplitit, Jatko 2+

Nyt on tankoherkkua tiedossa! Tällä erikoiskurssilla pääset keskittymään tankomaailman klassikkosplitteihin, jotka ovat monelle meistä pitkän tähtäimen tavoitetemppuja. Harjoittelemme Bird of Paradisea ja Spatchcockia. Kolmantena temppuna luvassa kurssilaisten toivesplitti! Voit esittää toiveesi lisätietokenttään jo ilmoittautuessasi  (esim. Marion Amber / Pegasus / Bonadage split..).

Erikoiskurssin ohjaa RSPn perustaja, tanssitaiteilija Saara Ervasti, joka on ohjannut tankotanssia jo vuodesta 2011. Luvassa siis roimasti täsmävinkkejä, kannustusta ja liikkeen viimeistelyideoita sitä kaipaaville. Harjoiteltavien liikkeiden ei tarvitse olla sinulle tuttuja, eikä sinun tarvitse olla valmiiksi supernotkea, vaan voit tulla kurssille sellaisena kuin olet. Jokaiselle löytyy sopivaa haastetta liikkeiden harjoitusvaiheiden ja variaatioiden kautta.  Jokaisella kurssikerralla aloitamme avaamalla tarpeelliset liikeradat harjoiteltavaa temppua varten ja etenemme sitten tangolle. Suosittelemme kurssilaisille myös tavoitteellisen liikkuvuuden tuntia perjantaisin klo 16:30; tuntien teemat on suunniteltu kurssikertoja tukemaan.

Taso: Jatko 2+
Ohjaaja: Saara Ervasti
Ajankohta: perjantaisin 16.11., 23.11. ja 7.12. klo 17:45

Erikoiskurssi: Koreografia kankaalla, Avoin taso

Tällä kolmen kerran kurssilla harjoittelemme temppuja ja liikesarjoja kankaalla musiikin kanssa, tanssillisia elementtejä mukaan lisäten. Tunneilla sekä käytetään kangasta sellaisenaan, että hyödynnetään sitä lattialiikkeissä. Tavoitteena on yhtenäisen koreografian valmistuminen kurssikertojen aikana.

Aikaisempi kokemus kankaalta ei ole välttämätöntä, mutta kankaalla tekemistä helpottaa, jos olet käynyt muutamalla ilmajooga- tai ilma-akrobatiatunnilla, tai ilmassa roikkuminen on muuten tuttua.

Tervetuloa nauttimaan liikkeen leijailusta!

Taso: Avoin
Ohjaaja: Hulda Rankanen
Ajankohta: maanantaisin 19.11., 26.11. ja 3.12. klo 20:15

Hinnasto

INTENSIIVIT, 90min
kultajäsen 0€
tankotanssi- tai joogajäsen 10€
korttilainen 1,5 rastia
muut 28€/25€*
*työtön, opiskelija

 

ERIKOISKURSSIT, 3 x 60min
kultajäsen 0€
tankotanssi- tai joogajäsen 30€
muut 55€ / 45€*
*työtön, opiskelija

WORKSHOPIT, 90 min

kultajäsen 20€
tankotanssi- tai joogajäsen 25€
muut 28€ / 25€*
*työtön, opiskelija


Jyväskylä

Erikoiskurssi: Koreografia kankaalla, Avoin taso

Ilmoittaudu viimeistään 19.11

55.00 € / 45.00 €