Kaikille avoimet Tunnelmajamit sunnuntaina 22.9. klo 19.00-22.00

Oletko aina halunnut kokeilla tankoilla tai tolppailla nahkahousuissa, korkokengissä, bikineissä tai hameessa? Tai pukeutuneena merirosvoksi tai vaikka kissanaiseksi? Oletko halunnut kokeilla, miten hullunkuriselta kiipeäminen ampiais- tai pellepuvussa näyttää tai kuinka dramaattisen vivahteen tankoiluun antaa iso hame tai korkeat korot?
Nyt se on mahdollista! Sunnuntaina 22.9. Ready Set Polella jamitellaan hieman vapautuneemmin! Tapahtuma on avoin kaikille tankoilijoille ja tankoilusta haaveileville.
Näissä jameissa on lupa hassutella. Voit ottaa mukaasi rekvisiittaa: erilaisia asuja, kenkiä tai päähineitä. Asu on täysin vapaa, mutta pakollinen. Illan aikana jaetaan myös muutama palkinto pukeutuneiden kesken, joten nyt kannattaa käyttää mielikuvitusta! Huomioithan, että materiaalit eivät saa vahingoittaa tankoja (kaikki metalliset asusteet siis kiellettyjä). Olet toki tervetullut myös tavallisessa treeniasussa.
Sali valaistaan tunnelmallisin valoin ja taustalla soi inspiroiva musiikki. Mukana menossa myös joukko RSP:n ohjaajia. Pukeutuneina, tietenkin. 🙂
Tervetuloa viettämään kanssamme hieman erilainen sunnuntai-ilta rennosti jamitellen tai vaikka sohvalla hengaillen!
Sisäänpääsymaksu: 2 €
Tarjolla myös kahvia ja teetä 🙂


Kommentit