Jäsenyytesi on nyt entistäkin parempi!

IMG_2014 Nyt jos koskaan meidän jäsenyys kannattaa. Kalenteriin on nimittäin ilmestynyt jäsenille omia treenejä, joilla pääset omatoimisesti vahvistamaan ja huoltamaan kehoasi! Jäsenyysmuodostasi riippumatta kaikki jäsentreenit on sinua varten.
Jäsentreenejä on kolme erilaista:
x Jäsentreeni, tanko
Tankotreenillä pääset treenaamaan tankosaliimme, josta löytyy yhteensä sekä staattisia että pyöriviä tankoja. Tällä vuorolla voit treenailla niitä juttuja, jotka tunneilla ovat jääneet kaihertamaan tai vaikka parantaa tankoilusi perusteniikkaa.
x Jäsentreeni, jooga
Joogatreenillä ilmasalissamme roikkuvat ilmajoogakankaat, ja käytössäsi on  lisäksi patjoja sekä muita kehonhuoltovälineitä. Tämä treeni on tarkoitettu rauhalliseen kehonhuoltoon tai oman joogaharjoituksen tekemiseen.
x Jäsentreeni, fysiikka
Fysiikkatreeneillä pääset tekemään oman oheistreenisi. Käytössäsi on mm. puolapuut, leuanvetotanko, voimistelurenkaat, rengastrapetsi sekä muita voimatreenaamiseen tarkoitettuja pienvälineitä.
 
leuanveto

Kehonpainoharjoittelun intensiivit käynnistyvät!

Jos et tiedä, miten omaa oheistreeniä kannattaisi tehdä, haluat apua perustekniikoissa tai vain uusia ideoita omaan voimatreeniin, niin meillä on siihenkin vastaus: Kehonpainoharjoittelun intensiivit starttaavat lauantaina 27.2.2016 kello 13.30-15.00 molemmissa kaupungeissa.
Intensiivillä käymme läpi kehonpainoharjoittelun eri muodot ja tutustutaan perusliikkeiden oikeaoppisiin tekniikoihin ohjaajamme opastuksella. Opit mm. leuanvedon salat ja saat uusia ideoita omatoimiseen harjoitteluun vaikkapa fysiikkasalissamme. Intensiivi on kaikille avoin, sinun ei tarvitse olla jäsen mukaan tullaksesi.
Intensiivi on kultajäsenille ilmainen!
Hinta RSP:n tanko- ja joogajäsenille vain 8€.
Hinta ei-jäsenille: 22€ / 1,5 rastia
( asiakas / 5 tai 10 kerran korttilainen )
Varaa paikkasi intensiiville varausjärjestelmästämme!
 

Kultajäsen! 

Sinulle meillä on ihan erityisen hyviä uutisia. Kultajäsenet pääsevät nimittäin ilmaiseksi RSP:n kaikille intensiiveille ja kursseille, jotka joku meidän omista ohjaajista pitää (pl. workshopit, weekendit ja muut vierailevien opettajien treenitapahtumat). Pääset esimerkiksi veloituksetta heti ekalle Kehonpainoharjoittelun intensiiville, vink vink!


Kommentit