RSPn tiimi

RSPn tiimi koostuu osaavista ja ammattitaitoisista ohjaajista, joiden valloittavat persoonat näkyvät heidän ohjaamistyyleistään. He ovat löytäneet tiensä RSP:lle oman intohimon kautta. Ohjaajamme auttavat sinut lempeästi alkuun, kun haluat aloittaa uuden harrastuksen ja haastavat sinua sopivasti, kun haluat treenata päämäärätietoisesti.

Vilma Virenius

Vilma Virenius

Tankotanssi, Akrobatia

Esittelyteksti tulossa pian.

Martta Kallas-Mäki

Martta Kallas-Mäki

Yrittäjä
Ilmajooga,
Tankotanssi, Kehonhuolto

Olen aloittanut tankotanssin ohjaamisen RSPlla vuonna 2012 ja ohjannut vuosien varrella lähes kaikkia lajejamme. Nykyään työskentelen RSPn yrittäjänä, mutta ohjaustyö on edelleen lähellä sydäntä.
Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja myöhemmin opiskellut lisäksi psykologiaa avoimessa yliopistossa. Joogaohjaajaksi olen kouluttautunut Helsingin Yoga Nordicilla vuonna 2015. Lisäksi minulla on personal trainerin tutkinto Varalan urheiluopistosta. Olen myös elävä esimerkki siitä, ettei tankotanssin kaltaista fyysisesti vaativaa lajiakaan aloittaakseen tarvitse olla tietyn ikäinen tai muotoinen, taikka vahvalla liikuntataustalla varustettu.

Piia Eremenko

Piia Eremenko

Tankotanssi, Ilmajooga, Kehonhuolto

Olen ohjannut Ready Set Polella kesästä 2012 lähtien ja tanssinut aktiivisesti lähes kymmenen vuotta.
Ohjaajana haluan tarjota uudenlaisia tapoja lähestyä tankoliikkeitä. Tunneillani on rento ja hyväntuulinen ilmapiiri, koska juuri sellainen olen kuulemma itsekin. Lajin löysin aikoinaan ihan sattumalta, mutta sain siitä intohimon ja mielekkään työn itselleni. Ilmajoogan aloitin muiden joogamuotojen ohella vuonna 2016 ja vuotta myöhemmin kouluttauduin oman kattomme alla ilmajoogan ohjaajaksi. Joogassa tärkeitä elementtejä minulle ovat oman kehon kuuntelu, lempeys itseä kohtaan ja vallitsevassa hetkessä oleminen.

Johanna Kinanen

Johanna Kinanen

Tankotanssi, Ilmajooga

Olen paremmin tunnettu nimellä Jorma. Tankotanssi on ensimmäinen liikuntalaji johon tykästyin v. 2008. Olen harrastanut sekä ohjannut tankotanssia vaihtelevasti siitä asti – välillä enemmän, välillä vähemmän. Pääasiallisesti olen taiteilija, ja aikanaan tanko toimikin mukana performansseissa. Ohjaan pitkän pitkän….ja piiitkän tauon jälkeen rsp:llä tankotunteja. Lisäksi ohjaan myös joogaa.

Kaisa Suisto

Kaisa Suisto

Tankotanssi, Akrobatia

Esittelyteksti tulossa pian.

Laura Koistinen

Laura Koistinen

Tankotanssi, Kehonhuolto, Kangasakrobatia, Lapset & nuoret

Olen ollut tanssin harrastaja yli neljä vuosikymmentä ja ohjaajakin jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Oma harrastuspolkuni on risteillyt baletista jazz-, nyky-, ja katutanssin kautta kilpatanssiin, showtanssiin ja edelleen tankotanssiin.
Tanssijuuteni näkyy opetuksessani koreografisuutena ja ilmaisullisuutena, teknistä tarkkuutta unohtamatta. Koulutukseltani olen FM ja tanssi-liiketerapeutti. Liikunnanohjausosaamistani olen täydentänyt mm. TUL:n ja Suomen Voimisteluliiton koulutuksilla sekä Jyväskylän avoimen yliopiston tanssipedagogiikan opinnoilla.Tunneillani pääset haastamaan itseäsi kehosi omista lähtökohdista. 
Ohjaajana olen kannustava, tarvittaessa vaativa sekä aina iloon, hyvään oloon ja liikkumisesta nauttimiseen rohkaiseva!

Riikka Aalto

Riikka Aalto

Tankotanssi, Akrobatia, Kehonhuolto,
lasten ohjaus

Hei, olen Riikka ja olen ohjannut Ready Set Polella vuodesta 2017. Itse lajin parissa olen viihtynyt vuodesta 2013 ja olen ehtinyt jonkin verran esiintymään ja kisaamaankin. Ohjaan pääasiassa tankotanssin tekniikkatunteja ja tunneillani keskitytäänkin hyvään perustekniikkaan hauskan pitoa unohtamatta.
Tervetuloa tunneille!

Heta Kiljunen

Heta Kiljunen

Tankotanssi

Esittelyteksti tulossa pian.

Lea Kemppinen

Lea Kemppinen

Rengastrapetsi, Akrobatia

Löysin ilma-akrobatian joulukuussa 2016. Aloitin aika tavalla nollapisteestä, mutta hyvän ohjauksen avulla pääsin liikkeelle, ja siitä se pikkuhiljaa lähti! Kun rengastrapetsista tuli kisalaji 2019, intouduin välittömästi kisaamaan ja sain kullan professional-sarjan ainoana osallistujana. Ennen hammockin ja rengastrapetsin löytämistä harrastin joogaa ja itämaista tanssia. 
Liikunnassa minua kiinnostaa erityisesti kehon ymmärtäminen. Moni asia mitä pidin itselleni mahdottomana on tullutkin pikkuhiljaa ajankohtaiseksi treeniksi – kun onnistuu kerran, on ajatus mahdottomasta murtunut.
Ohjaajana haluan tarjota mahdollisuuksia liikkua omalla mukavuusalueella ja sen rajoilla. Toivon, että voit etsiä tunneillani liikettä, jonka kautta saisit olla juuri sinä.

Laura-Maija Suur-Askola

Laura-Maija Suur-Askola

Tankotanssi

Olen harrastanut tankotanssia vuodesta 2017 ja ohjannut vuodesta 2022 alkaen. Kilpailen tankotanssissa ja toisessa lajissani lisäpainoleuanvedossa, jossa olen saavuttanut kansainvälistä menestystä. Omat vahvuuteni tankoilussa ovat tempuissa ja voimailussa. Tankoilussa minua viehättää se, että laji tarjoaa jokaiselle jotain: melkeinpä kaikkeen on mahdollista saada helpotusta ja vaikeutusta. Tunneillani haluankin tarjota jokaiselle sopivia haasteita ja parasta ohjaamisessa on ohjattavien oivallukset lajin parissa. Nähdään tunneilla!

Heta Parikka

Heta Parikka

Tankotanssi, Akrobatia, Lapset & nuoret

Esittelyteksti tulossa pian.

Heta Korhonen

Heta Korhonen

Tankotanssi, Akrobatia

Koulutukseltani olen bilsan, mantsan ja terveystiedon opettaja. Kokeilin tankotanssia ensimmäisen kerran 2014, ja hurahdin nopeasti. Lajissa koukuttaa oman kehityksen huomaaminen, hauskuus ja monipuolisuus – yhtenä päivänä voi keskittyä nätteihin pyörähdyksiin, toisena haastaa itseään uusilla tempuilla, ja kolmantena fiilistellä kivoimpia juttuja lempparibiisin tahtiin.
Olen positiivinen ja kannustava ohjaaja, ja haluan antaa yksilöllistä palautetta jokaiselle.  Tunneillani treenataan iloisella meiningillä, omaa kehoa, tavoitteita ja sen päivän fiilistä kuunnellen. Tärkeää on hyvä perustekniikka ja ennen kaikkea liikkumisesta, uuden oppimisesta sekä itsensä ylittämisestä nauttiminen.

Jussi Juntunen

Jussi Juntunen

Ilmajooga

Hakeuduin joogan pariin ”päälajini” vapaasukelluksen kautta. Aloitin joogan aikoinaan Jyväskylän Astangajoogayhdistyksen peruskurssilla ja astangataustani näkyy myös tunneillani. Astangajoogan ohessa kävin myös satunnaisesti Hatha- ja Yinjoogatunneilla sekä Ilmajoogassa. Kankaat tulivat myös tutuiksi Jyväskylän sirkuskoululla kangasakrobatian merkeissä. Harrastin siellä myös Akrojoogaa. Kun mielenkiintoni joogan saloihin kasvoi, lähdin Intiaan Hatha- ja Astangajoogaohjaaja -koulutukseen, jonka jälkeen opiskelin Suomessa vielä Yin-ohjaajaksi. Ready Set Polella olen ohjannut keväästä 2019 asti ja täällä olen saanut koulutuksen myös ilmajoogaohjaukseen.
Olen myös koulutettu hieroja ja toimipisteeni löytyy saman katon alta Rsp:n kanssa.

Pilvi Sillgren

Pilvi Sillgren

Tankotanssi,
Akrobatia

Olen pyörinyt RSP:n tangoilla ihan alusta asti ja aloittanut työt meidän ohjaajatiimissä syksyllä 2018. Vuosia tankotanssin parissa on kulunut jo kymmenisen ja lisäksi olen innostunut mahtavista akrobatialajeistamme. Lähellä sydäntäni on myös twerkkaus. Ohjaajana parasta on nähdä, kun joku saa ylitettyä itsensä. On se sitten ensi kertaa ylös asti noussut invert tai alussa pelottavan tuntuisen liikkeen onnistunut kokeilu. Haluan tarjota tunneillani rennon tunnelman, eli mokailu on täysin sallittua! Pääasia on, että uskaltaa yrittää. Omia juttujani tangolla ovat voimaliikkeet ja akrobaattiset temput. Tankotanssin parissa ei ole tullut kilpailtua, mutta toistoleuanvedon SM-hopeaa olen napannut vuonna 2013.

Alice Peltonen

Alice Peltonen

Tankotanssi, Akrobatia, Kehonhuolto, Lapset

Kerran kaverini pyysi minua mukaan treeneihinsä. En koskaan ajatellut, että tankotanssi voisi olla niin hauskaan, että heti ensimmäisen kerran jälkeen olin koukussa. Olen innokas oppimaan uutta! Viimeisimpänä olen innostunut joogasta. On ihanaa aloittaa päivä joogalla. RSP:n toimistolla olen pyörinyt parin vuoden ajan hoitamassa kirjanpitoa. Ohjaamisen olen aloittanut keväällä 2019. Ohjaajana minulle on tärkeää, että jokaiselle jää hyvä mieli ja onnistumisen tunne treenin jälkeen. Tunneillani on rento meininki ja haluan tarjota kaikille erilaista haastetta. Tervetuloa treenailemaan mun kanssa!

Jenna Mielonen

Jenna Mielonen

Tankotanssi

Esittelyteksti tulossa pian.

Oona Auvinen

Oona Auvinen

Akrobatia

Esittelyteksti tulossa pian.

Salla Keinänen

Salla Keinänen

Tankotanssi

Esittelyteksti tulossa pian.


Ulla Martinmäki

Ulla Martinmäki

Tankotanssi

Löysin tankotanssin sattumalta vuonna 2020. Ihastuin korkkarityylin sensuelliin liikekieleen ja anteeksipyytelemättömään asenteeseen. Olen koulutukseltani liikuntatieteiden maisteri ja työskentelen ammatillisella puolella opettajana. Minulla on pitkä harrastustausta tanssin puolelta ja ohjaankin usein koreografisia tunteja. Tunneillani isossa osassa ovat ilmaisu, korkojen käyttö ja oman liikekielen työstäminen. Haluan, että jokainen voi tuntea olonsa hyväksytyksi ja upeaksi tunneillani. 

Mira-Maria Heinonen

Mira-Maria Heinonen

Ilmajooga

Rakastuin tankotanssiin ensimmäisellä pyörähdyksellä RSP:llä vuonna 2012 ja heti kankaiden saavuttua salille löysi minut usein myös kankaalta roikkumasta. Päivätöissäni markkinointitoimistossa istumatyön vaikutukset kyllä tuntee – miten ihanaa onkaan, että voi antaa kankaan kannatella ja rangan suoristua lihaksia puristamatta! Kouluttauduin ilmajoogaohjaajaksi Kuunvalolla keväällä 2022 ja nyt olen innoissani palaamisesta omalle kotistudiolle! Minua on kuvailtu maanläheiseksi ja helposti lähestyttäväksi ohjaajaksi. Tunneillani päästetään irti arjen kiireistä ja keskitytään hetkeen omaa kehoa kuunnellen, lempeästi sekä kehoa että mieltä haastaen.

Vierailevat ohjaajat

Hulda Rankanen

Hulda Rankanen

Tankotanssi


Johanna Juvonen

Johanna Juvonen

Tankotanssi

Tankotanssiharrastusta on takana reilu seitsemän vuotta ja olen myös ohjannut kaikentasoisia tunteja parin vuoden ajan aktiivisesti. Laji vei heti mennessään monipuolisuutensa vuoksi. On mahtavaa tehdä ja oppia uusia paljon voimaa vaativia temppuja, mutta toisaalta joskus on myös ihana vain möngerrellä tangon juuressa hitaan musiikin tahtiin.
Ohjaajana minulle on tärkeää perustekniikan osaaminen, mutta saat varmasti tunneillani myös haastetta. Tunneillani on sopivan rento meininki, kovasta treenistä huolimatta! Lajitaustaa itselläni on kilpacheerleadingin parista ja tällä hetkellä käyn myös telinevoimistelussa, joten toisinaan tunneillani saatetaan treenailla myös akrobaattisia liikkeitä, kuten käsilläseisontoja tai kärrynpyöriä!

Natasha Saukkonen

Natasha Saukkonen

Tankotanssi, Akrobatia, Ilmajooga


Rakastuin tankotanssiin vuonna 2013 ensi tankokosketuksella ja siitä lähtien olen temppuillut tangolla enemmän ja vähemmän elämäntilanteesta riippuen. Koukkuunnuin myös rengastrapetsiin kun se ensimmäisen kerran tuli RSPn tuntitarjontaan ja uusin ihastukseni kohde on jooga.
Haluan luoda tunneillani mukavan ja rennon ilmapiirin, jossa jokaisen on turvallista olla oma itsensä, vahvuuksineen ja heikkouksineen. Ohjaamisen parhaita puolia on nähdä toisten oivalluksia ja onnistumisen kokemuksia – ja tietysti edesauttaa hyvien kokemusten saamista!

Saara Ervasti

Saara Ervasti

Tankotanssi, Ilmajooga

Olen toiminut tankotanssin parissa reilut kymmenen vuotta harrastajana, esiintyjänä, ohjaajana sekä myös mm. kilpailutuomarina. Olen käynyt liikuntapedagogiikan opintojeni lisäksi Air Yoga I-koulutuksen ja suoritan tänä vuonna tanssipedagogiikan opintokokonaisuutta Tampereen yliopistossa. Tankotanssitunneillani keskitytään puhtaaseen tekniikkaan sekä linjoihin ja liikkeen hengittävyyteen hyvää meininkiä unohtamatta. Ilmajoogaa olen ohjannut vuodesta 2015 asti. Ilmajoogan parissa minulle on tärkeintä tarjota jokaiselle omaa kehoa kunnioittava ja kuunteleva harjoitus.

Mikko "Hattu" Kervinen

Mikko ”Hattu” Kervinen

Lattia-akrobatia

Aloitin luovan liikkumisen harjoittelemisen vuonna 2004 parkourin myötä. Parkourin avattua näkymäni, olen laajentanut osaamistani tanssilla, tolppa-, ilma-, lattia- ja trampoliiniakrobatialla, käsinseisonnalla sekä nyt viimeisimpänä tankotanssilla. Erinäisiä lajeja olen opettanut säännöllisesti vuodesta 2008 ja vuodesta 2013 se on ollut työni. Henkilökohtaisesti arvostan hallittua, pehmeää ja hiljaista liikettä, johon myös pyrin omassa treenissäni. Lattia-akrobatialiikkumiseni on saanut yhtäläisesti vaikutteita nykytanssin lattiatekniikasta, capoeirasta ja voimistelusta – eli lattiataso on mukavuusaluetta. Taitojen opettamisessa pyrin antamaan oppilaille työkaluja joilla voi harjoitella myös itsenäisesti. Kannustan kaikkia oppilaitani myös epäonnistumaan rohkeasti (mutta turvallisesti). Siinä oppii niin paljon enemmän, kuin pelkän opeteltavan liikkeen!

Salla Oksanen

Salla Oksanen

Ilmajooga, Hot jooga

Minut tunnetaan erityisesti isosta naurusta ja sydämestäni. Harrastajat ovat kiitelleet minua innostavuudesta, kannustavuudesta, ymmärryksestä ja lempeästä puskemisesta eteenpäin. Olen käynyt RYT-200 multistyle-joogakoulutuksen keskittyen yinjoogaan ja hathajoogaan. Lisäksi olen kouluttautunut ilmajoogaohjaajaksi Unnata Aerial Yogassa, kouluttajana Michelle Dortignac. Joogakankaan lisäksi viihdyn maastopyöräreiteillä Laajavuoressa ja pitkin maailmaa sekä toimin opinto-ohjaajana päiväsaikaan.

Saara Eloranta

Saara Eloranta

Tankotanssi, Akrobatia

Koulutukseltani olen luokan-, liikunnan- ja terveystiedonopettaja. Olen harrastanut tankotanssia vuodesta 2014 ja ohjaamisen RSP:llä aloitin kesällä 2018. Taustalla on harrastusura baletin ja muiden tanssilajien parissa. Tankotanssissa minua kiehtoo kehonpainoharjoittelun, akrobaattisen temppuilun ja tanssillisuuden yhdistyminen. Tykkään myös esiintyä tangon kanssa.
Tavoitteena tunneillani on iloinen ja treeninmakuinen fiilis. Haluan tarjota tankoilijoille kannustusta, onnistumisen elämyksiä ja sopivasti haastetta yksilöllisesti. Kaikkea ei ole tarkoituskaan oppia heti ja usein oikeat liikeradat löytyvät vasta monien toistojen kautta. Tangolla pitää kuitenkin myös päästä nautiskelemaan ja  intoilemaan omasta osaamista!

Täysillä, oikeesti!

Kuitenkin haluat.

Ota rohkeasti yhteyttä.