RSPn tiimi

RSPn tiimi koostuu osaavista ja ammattitaitoisista ohjaajista, joiden valloittavat persoonat näkyvät heidän ohjaamistyyleistään. He ovat löytäneet tiensä RSP:lle oman intohimon kautta. Ohjaajamme auttavat sinut lempeästi alkuun, kun haluat aloittaa uuden harrastuksen ja haastavat sinua sopivasti, kun haluat treenata päämäärätietoisesti.

Vilma Sinisalo

Vilma Sinisalo

Tankotanssi, Akrobatia

Esittelyteksti tulossa pian.

Martta Kallas-Mäki

Martta Kallas-Mäki

Yrittäjä
Ilmajooga,
Hot jooga,
Tankotanssi, Kehonhuolto

Olen aloittanut tankotanssin ohjaamisen RSPlla vuonna 2012 ja ohjannut vuosien varrella lähes kaikkia lajejamme. Nykyään työskentelen RSPn yrittäjänä, mutta ohjaustyö on edelleen lähellä sydäntä.
Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja myöhemmin opiskellut lisäksi psykologiaa avoimessa yliopistossa. Joogaohjaajaksi olen kouluttautunut Helsingin Yoga Nordicilla vuonna 2015. Parhaillaan suoritan Varalan urheiluopistossa Personal trainerin tutkintoa. Oppia ikä kaikki, siis! Olen myös elävä esimerkki siitä, ettei tankotanssin kaltaista fyysisesti vaativaa lajiakaan aloittaakseen tarvitse olla tietyn ikäinen tai muotoinen, taikka vahvalla liikuntataustalla varustettu.

Piia Eremenko

Piia Eremenko

Tankotanssi, Ilmajooga, Kehonhuolto

Olen ohjannut Ready Set Polella kesästä 2012 lähtien ja tanssinut aktiivisesti lähes kymmenen vuotta.
Ohjaajana haluan tarjota uudenlaisia tapoja lähestyä tankoliikkeitä. Tunneillani on rento ja hyväntuulinen ilmapiiri, koska juuri sellainen olen kuulemma itsekin. Lajin löysin aikoinaan ihan sattumalta, mutta sain siitä intohimon ja mielekkään työn itselleni. Ilmajoogan aloitin muiden joogamuotojen ohella vuonna 2016 ja vuotta myöhemmin kouluttauduin oman kattomme alla ilmajoogan ohjaajaksi. Joogassa tärkeitä elementtejä minulle ovat oman kehon kuuntelu, lempeys itseä kohtaan ja vallitsevassa hetkessä oleminen.

Johanna Kinanen

Johanna Kinanen

Tankotanssi, Ilmajooga

Olen paremmin tunnettu nimellä Jorma. Tankotanssi on ensimmäinen liikuntalaji johon tykästyin v. 2008. Olen harrastanut sekä ohjannut tankotanssia vaihtelevasti siitä asti – välillä enemmän, välillä vähemmän. Pääasiallisesti olen taiteilija, ja aikanaan tanko toimikin mukana performansseissa. Ohjaan pitkän pitkän….ja piiitkän tauon jälkeen rsp:llä tankotunteja. Lisäksi ohjaan myös joogaa.

Outi-Maija Itkonen

Outi-Maija Itkonen

Hot jooga, Ilmajooga

Olen pohjakoulutukseltani fysioterapeutti, vapaa-ajalla muusikko. Olen opettanut joogaa jo yli 7 vuoden ajan ja ennen sitä olen ohjannut valmennuksellista pienryhmäliikuntaa mm. syvävenyttelyn ja Pilateksen merkeissä. RYT200 Joogaopettajakoulutuksen olen käynyt Villa Mandalassa, Loviisassa Mia Jokinivan ja Jenni Morrison-Jackin johdolla painottaen Vinyasa-tyylisuuntaan, jooga-anatomiaan ja filosofiaan. Tuon koulutuksen jälkeen olen opiskellut 50h Yin koulutuksen Joe Barnettin ja Clare Gates-Sjöblomin johdolla, sekä Aerial-joogaa Elisa Kuuttilan ja Salla Oksasen kanssa. Haluan integroida ohjauksiini anatomisia linjauksia (niuhottamatta), joogan filosofiaa (tuputtamatta) ja rutkasti hyvää mieltä! Joogan ei tarvitse olla haudan vakavaa, vaan se on enemmänkin mielenkiintoinen tutkimusmatka oman kehon ja mielen uumeniin. Jokainen oivallus itsestä on kultakimpale ja sitä kohti haluan joogaoppilaitani ohjata.

Laura Koistinen

Laura Koistinen

Tankotanssi, Kehonhuolto

Olen ollut tanssin harrastaja lähes neljä vuosikymmentä ja ohjaaja jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Oma harrastuspolkuni on risteillyt baletista jazz-, nyky-, ja katutanssin kautta kilpatanssiin, showtanssiin ja edelleen tankotanssiin. Tanssin lisäksi liikunnallisiin rakkauksiini lukeutuvat mm. jooga ja lenkkeily.
Tanssijuuteni näkyy opetuksessani koreografisuutena ja ilmaisullisuutena, teknistä tarkkuutta unohtamatta. Koulutukseltani olen FM ja tanssi-liiketerapeutti. Liikunnanohjausosaamistani olen täydentänyt mm. TUL:n ja Suomen Voimisteluliiton koulutuksilla sekä Jyväskylän avoimen yliopiston tanssipedagogiikan opinnoilla.Tunneillani pääset haastamaan itseäsi kehosi omista lähtökohdista. 
Ohjaajana olen kannustava, tarvittaessa vaativa sekä aina iloon, hyvään oloon ja liikkumisesta nauttimiseen rohkaiseva!

Riikka Aalto

Riikka Aalto

Tankotanssi, Akrobatia, Kehonhuolto,
lasten ohjaus

Koulutukseltani olen liikunnan ja terveystiedon opettaja (LiTM). Kokeilin tankotanssia ensimmäisen kerran kämppikseni kanssa syksyllä 2012, ”Ihan vitsillä vain”. Kokeilukerta osoittautui sen verran hyväksi vitsiksi, että päätin tulla uudestaan, ja sille tielle olen jäänyt. Tankotanssi on mielestäni ihan älyttömän hauskaa. On mieletöntä huomata oppivansa vielä yli parikymppisenä itselleni haastavia uusia liikkeitä.
Tunneillani haluan kannustaa jokaista tekemään liikkeet omalla tasollaan ja tavallaan sekä päivän fiiliksen mukaan. Itseään ei saa ottaa liian vakavasti. Olemme kaikki erilaisia, mutta oikealla asenteella ja harjoittelulla kaikki on mahdollista.
Tankotanssin lisäksi rakastan matkustamista, korealaisia draamasarjoja sekä hyvän ruuan ja viinin yhdistämistä.

Hulda Rankanen

Hulda Rankanen

Tankotanssi, Akrobatia,
Kehonhuolto,
lasten- ja nuorten ohjaus

Opiskelen liikuntapedagogiikka Jyväskylän yliopistolla. Olen harrastanut tankotanssia Helsingissä vuodesta 2008 ja opettanut lajia monta vuotta. RSPllä  aloitin tankotanssin ohjaamisen syksyllä 2017. Harrastustaustastani löytyy tankoilun lisäksi sirkusta, parkouria ja erilaisia tanssilajeja. Tankotanssissa nautin eniten lajin monipuolisuudesta ja uusien juttujen kokeilemisesta. Rakastan myös esiintymistä.
Haluan luoda tunneilleni rennon ja luottavaisen tunnelman. Tavoitteenani on tarjota kaikille sopivia haasteita ja avustaa jokaista. Keksin jatkuvasti uusia ideoita, joten tunneillani ei ole taatusti tylsää!

Lea Kemppinen

Lea Kemppinen

Rengastrapetsi, Akrobatia

Löysin ilma-akrobatian joulukuussa 2016. Aloitin aika tavalla nollapisteestä, mutta hyvän ohjauksen avulla pääsin liikkeelle, ja siitä se pikkuhiljaa lähti! Kun rengastrapetsista tuli kisalaji 2019, intouduin välittömästi kisaamaan ja sain kullan professional-sarjan ainoana osallistujana. Ennen hammockin ja rengastrapetsin löytämistä harrastin joogaa ja itämaista tanssia. 
Liikunnassa minua kiinnostaa erityisesti kehon ymmärtäminen. Moni asia mitä pidin itselleni mahdottomana on tullutkin pikkuhiljaa ajankohtaiseksi treeniksi – kun onnistuu kerran, on ajatus mahdottomasta murtunut.
Ohjaajana haluan tarjota mahdollisuuksia liikkua omalla mukavuusalueella ja sen rajoilla. Toivon, että voit etsiä tunneillani liikettä, jonka kautta saisit olla juuri sinä.

Riina Wiik

Riina Wiik

Ilmajooga, Hot jooga

Koulutukseltani olen tradenomi ja restonomi ja olen suorittanut myös liikuntatieteen perusopinnot. Lisäksi olen käynyt RYT-200 multistyle-joogakoulutuksen sekä 50 h Rocket vinyasa -koulutuksen, ja ohjaan joogaa tällä hetkellä monipuolisesti yinjoogasta hathaan ja voimakkaampaan vinyasajoogaan. Jooga ja joogan ohjaaminen tarjoaa minulle läsnäolemista, keskittymistä tähän hetkeen ja hektisessä arjessa keskittymistä yhteen asiaa kerrallaan. Minulle joogassa, ja elämässä ylipäätään, on tärkeintä myötätunto itseä kohtaan sekä omaan kehoon ja hengitykseen keskittyminen. Huumori, oppiminen sekä uteliaisuus ovat myös olennaisia asioita niin joogaharjoituksessa kuin arjessakin, ja tykkään kokeilla uusia lajeja ja asioita. Ihaninta joogassa on, että sen kautta voi etsiä oivalluksia ja apua monissa elämäntilanteissa. Kaikki syyt tulla matolle ovat yhtä arvokkaita, oli sitten kyse kunnonkohottamisesta tai henkisestä harjoituksesta.

Natasha Saukkonen

Natasha Saukkonen

Tankotanssi, Akrobatia, lasten ohjaus

Rakastuin tankotanssiin vuonna 2013 ensi tankokosketuksella ja siitä lähtien olen temppuillut tangolla enemmän ja vähemmän elämäntilanteesta riippuen. Koukkuunnuin myös rengastrapetsiin kun se ensimmäisen kerran tuli RSPn tuntitarjontaan ja uusin ihastukseni kohde on jooga.
Haluan luoda tunneillani mukavan ja rennon ilmapiirin, jossa jokaisen on turvallista olla oma itsensä, vahvuuksineen ja heikkouksineen. Ohjaamisen parhaita puolia on nähdä toisten oivalluksia ja onnistumisen kokemuksia – ja tietysti edesauttaa hyvien kokemusten saamista!

Heta Korhonen

Heta Korhonen

Tankotanssi, Akrobatia, nuorten ohjaus

Koulutukseltani olen bilsan, mantsan ja terveystiedon opettaja. Kokeilin tankotanssia ensimmäisen kerran 2014, ja hurahdin nopeasti. Lajissa koukuttaa oman kehityksen huomaaminen, hauskuus ja monipuolisuus – yhtenä päivänä voi keskittyä nätteihin pyörähdyksiin, toisena haastaa itseään uusilla tempuilla, ja kolmantena fiilistellä kivoimpia juttuja lempparibiisin tahtiin.
Olen positiivinen ja kannustava ohjaaja, ja haluan antaa yksilöllistä palautetta jokaiselle.  Tunneillani treenataan iloisella meiningillä, omaa kehoa, tavoitteita ja sen päivän fiilistä kuunnellen. Tärkeää on hyvä perustekniikka ja ennen kaikkea liikkumisesta, uuden oppimisesta sekä itsensä ylittämisestä nauttiminen.

Jussi Juntunen

Jussi Juntunen

Ilmajooga,
Hot jooga

Hakeuduin joogan pariin ”päälajini” vapaasukelluksen kautta. Aloitin joogan aikoinaan Jyväskylän Astangajoogayhdistyksen peruskurssilla ja astangataustani näkyy myös tunneillani. Astangajoogan ohessa kävin myös satunnaisesti Hatha- ja Yinjoogatunneilla sekä Ilmajoogassa. Kankaat tulivat myös tutuiksi Jyväskylän sirkuskoululla kangasakrobatian merkeissä. Harrastin siellä myös Akrojoogaa. Kun mielenkiintoni joogan saloihin kasvoi, lähdin Intiaan Hatha- ja Astangajoogaohjaaja -koulutukseen, jonka jälkeen opiskelin Suomessa vielä Yin-ohjaajaksi. Ready Set Polella olen ohjannut keväästä 2019 asti ja täällä olen saanut koulutuksen myös ilmajoogaohjaukseen.
Olen myös koulutettu hieroja ja toimipisteeni löytyy saman katon alta Rsp:n kanssa.

Pilvi Sillgren

Pilvi Sillgren

Tankotanssi,
Akrobatia, lasten ohjaus

Olen pyörinyt RSP:n tangoilla ihan alusta asti ja aloittanut työt meidän ohjaajatiimissä syksyllä 2018. Minut löytää usein myös vastaanotosta! Vuosia tankotanssin parissa on kulunut jo kymmenisen ja lisäksi olen innostunut mahtavista akrobatialajeistamme. Lähellä sydäntäni on myös twerkkaus. Ohjaajana parasta on nähdä, kun joku saa ylitettyä itsensä. On se sitten ensi kertaa ylös asti noussut invert tai alussa pelottavan tuntuisen liikkeen onnistunut kokeilu. Haluan tarjota tunneillani rennon tunnelman, eli mokailu on täysin sallittua! Pääasia on, että uskaltaa yrittää. Omia juttujani tangolla ovat voimaliikkeet ja akrobaattiset temput. Tankotanssin parissa ei ole tullut kilpailtua, mutta toistoleuanvedon SM-hopeaa olen napannut vuonna 2013.

Merianna Rossi

Merianna Rossi

Ilmajooga


Jooga tarkoittaa minulle kehon ja mielen yhteyttä, treffejä itsen kanssa ja hyvinvointia edistäviä valintoja arjessa. Olen käynyt tantriseen Kaula-traditioon perustuvan joogaopettajakoulutuksen Shakta joogakoulussa. Minun tunneillani keskitytään kuulostelemaan, mitä keho ja mieli kertovat, kun ylimääräinen häly hiljennetään. Mitä tapahtuu, kun ei tavoittella tai suoriteta mitään? Tunneilla tutkimme liikettä ja asanoita meditatiivisesta tilasta nauttien. Annan selkeitä ohjeita ja erilaisia vaihtoehtoja asanoihin, joten tunneilleni voit tulla juuri sellaisena kuin olet.


Vierailevat ohjaajat

Alice Peltonen

Alice Peltonen

Tankotanssi, lasten ohjaus

Kerran kaverini pyysi minua mukaan treeneihinsä. En koskaan ajatellut, että tankotanssi voisi olla niin hauskaan, että heti ensimmäisen kerran jälkeen olin koukussa. Olen innokas oppimaan uutta! Viimeisimpänä olen innostunut joogasta. On ihanaa aloittaa päivä joogalla. RSP:n toimistolla olen pyörinyt parin vuoden ajan hoitamassa kirjanpitoa. Ohjaamisen olen aloittanut keväällä 2019. Ohjaajana minulle on tärkeää, että jokaiselle jää hyvä mieli ja onnistumisen tunne treenin jälkeen. Tunneillani on rento meininki ja haluan tarjota kaikille erilaista haastetta. Tervetuloa treenailemaan mun kanssa!

Johanna Juvonen

Johanna Juvonen

Tankotanssi

Tankotanssiharrastusta on takana reilu seitsemän vuotta ja olen myös ohjannut kaikentasoisia tunteja parin vuoden ajan aktiivisesti. Laji vei heti mennessään monipuolisuutensa vuoksi. On mahtavaa tehdä ja oppia uusia paljon voimaa vaativia temppuja, mutta toisaalta joskus on myös ihana vain möngerrellä tangon juuressa hitaan musiikin tahtiin.
Ohjaajana minulle on tärkeää perustekniikan osaaminen, mutta saat varmasti tunneillani myös haastetta. Tunneillani on sopivan rento meininki, kovasta treenistä huolimatta! Lajitaustaa itselläni on kilpacheerleadingin parista ja tällä hetkellä käyn myös telinevoimistelussa, joten toisinaan tunneillani saatetaan treenailla myös akrobaattisia liikkeitä, kuten käsilläseisontoja tai kärrynpyöriä!

Kaisa Suisto

Kaisa Suisto

Tankotanssi

Esittelyteksti tulossa pian.

Saara Ervasti

Saara Ervasti

Tankotanssi, Ilmajooga

Olen toiminut tankotanssin parissa reilut kymmenen vuotta harrastajana, esiintyjänä, ohjaajana sekä myös mm. kilpailutuomarina. Olen käynyt liikuntapedagogiikan opintojeni lisäksi Air Yoga I-koulutuksen ja suoritan tänä vuonna tanssipedagogiikan opintokokonaisuutta Tampereen yliopistossa. Tankotanssitunneillani keskitytään puhtaaseen tekniikkaan sekä linjoihin ja liikkeen hengittävyyteen hyvää meininkiä unohtamatta. Ilmajoogaa olen ohjannut vuodesta 2015 asti. Ilmajoogan parissa minulle on tärkeintä tarjota jokaiselle omaa kehoa kunnioittava ja kuunteleva harjoitus.

Mikko "Hattu" Kervinen

Mikko ”Hattu” Kervinen

Lattia-akrobatia

Aloitin luovan liikkumisen harjoittelemisen vuonna 2004 parkourin myötä. Parkourin avattua näkymäni, olen laajentanut osaamistani tanssilla, tolppa-, ilma-, lattia- ja trampoliiniakrobatialla, käsinseisonnalla sekä nyt viimeisimpänä tankotanssilla. Erinäisiä lajeja olen opettanut säännöllisesti vuodesta 2008 ja vuodesta 2013 se on ollut työni. Henkilökohtaisesti arvostan hallittua, pehmeää ja hiljaista liikettä, johon myös pyrin omassa treenissäni. Lattia-akrobatialiikkumiseni on saanut yhtäläisesti vaikutteita nykytanssin lattiatekniikasta, capoeirasta ja voimistelusta – eli lattiataso on mukavuusaluetta. Taitojen opettamisessa pyrin antamaan oppilaille työkaluja joilla voi harjoitella myös itsenäisesti. Kannustan kaikkia oppilaitani myös epäonnistumaan rohkeasti (mutta turvallisesti). Siinä oppii niin paljon enemmän, kuin pelkän opeteltavan liikkeen!

Salla Oksanen

Salla Oksanen

Ilmajooga, Hot jooga

Minut tunnetaan erityisesti isosta naurusta ja sydämestäni. Harrastajat ovat kiitelleet minua innostavuudesta, kannustavuudesta, ymmärryksestä ja lempeästä puskemisesta eteenpäin. Olen käynyt RYT-200 multistyle-joogakoulutuksen keskittyen yinjoogaan ja hathajoogaan. Lisäksi olen kouluttautunut ilmajoogaohjaajaksi Unnata Aerial Yogassa, kouluttajana Michelle Dortignac. Joogakankaan lisäksi viihdyn maastopyöräreiteillä Laajavuoressa ja pitkin maailmaa sekä toimin opinto-ohjaajana päiväsaikaan.

Saara Eloranta

Saara Eloranta

Tankotanssi, Akrobatia

Koulutukseltani olen luokan-, liikunnan- ja terveystiedonopettaja. Olen harrastanut tankotanssia vuodesta 2014 ja ohjaamisen RSP:llä aloitin kesällä 2018. Taustalla on harrastusura baletin ja muiden tanssilajien parissa. Tankotanssissa minua kiehtoo kehonpainoharjoittelun, akrobaattisen temppuilun ja tanssillisuuden yhdistyminen. Tykkään myös esiintyä tangon kanssa.
Tavoitteena tunneillani on iloinen ja treeninmakuinen fiilis. Haluan tarjota tankoilijoille kannustusta, onnistumisen elämyksiä ja sopivasti haastetta yksilöllisesti. Kaikkea ei ole tarkoituskaan oppia heti ja usein oikeat liikeradat löytyvät vasta monien toistojen kautta. Tangolla pitää kuitenkin myös päästä nautiskelemaan ja  intoilemaan omasta osaamista!

Tankotanssi

Täysillä, oikeesti!

Kuitenkin haluat.

Ota rohkeasti yhteyttä.