Intensiivi: Joogalla tasapainoon 90min 13.12.

Intensiivi: Joogalla tasapainoon

Ajankohta: su 13.12. klo 15:45 – 17:15
Ohjaaja: Merianna Rossi
Kesto: 90min
Taso: Avoin
Kaikille 12 vuotta täyttäneille


Mitä jooga oikeastaan on, mistä se tulee ja miksi sitä tehdään? Entä miten nauttia joogan hyödyistä helposti, ilman suorittamista?

Tällä intensiivillä tutustumme intialaiseen Kaula -koulukunnan joogatraditioon ja teemme pitkän, lempeän ja meditatiivisen, tradition mukaisen joogaharjoituksen, joka tarjoaa joogan hyödyt ilman suorittamista ja pakottamista.

Harjoituksen avulla opettelemme päästämään irti turhasta jännityksestä ja stressistä. Tämä auttaa kehon ja mielen kokonaisuutta hoitamaan itseään ja palauttamaan tasapainon. Näin joogasta tulee lempeä matka kohti todellisempaa ja aidompaa itseä. Harjoituksen jälkeen olo onkin rento ja virkistynyt – kuin olisi minilomalla ollut!

Intensiivi sopii loistavasti niin ensikertalaisille, kuin kokeneemmillekin joogeille. Intensiivin ohjaa Shakta joogakoulussa traditiota opiskellut Merianna Rossi.

Tästä on ihanaa jatkaa kohti loppuvuoden juhlia!

Ilmoittaudu viimeistään: 26.9.2020


Hinnasto

Jäsenille:

Kultajäsen rajaton veloituksetta
muut 2 jäsenkäyntiä

tai lisäkäyntinä
Kultajäsen vanha 10€
Tuplajäsen 20€
Viikkojäsen 39€ / 35€*

Muille:

5 tai 10 kerran sarjakortilla 2 käyntiä
Muut 39€ / 35€*

*työtön, opiskelija, eläkeläinen, kotivanhempi

Huom! Intensiivi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 3. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään intensiivin suunnitellun alkamispäivän aamulla tekstiviestitse. Huomaathan, että varaus on sitova. 
Täältä löydät varausehdot.