Intensiivi: Flipit 90 min 22.1.

Ajankohta: la 22.1. klo 14.30-16.00

Taso: Perus+
Ohjaaja: Annemari Kiviniemi

Pitkästä aikaa tarjolla intensiivituntia jonkin verran jo harrastaneille tankoilijoillemme! Tällä 90-minuuttisella intensiivillä harjoitellaan Annemarin kanssa erilaisia volttimaisia temppuja ja alastuloja tangolla. Tunti tarjoaa myös ideoita nopeusvoiman treenaamiseen tangon kanssa. Tämä tunti on siis sekä sinulle, joka nautit tangolla ”vauhdista ja vaarallisista tilanteista” ja toisaalta etenkin sinulle, joka koet vielä dynaamiset liikkeet haastavina ja kaipaat lisäoppia niiden tekemiseen riittävän räjähtävästi mutta turvallisesti.

Temput opetellaan pala palalta ja eritasoisia variaatioita tehtävistä löytyy varmasti kaikkien tarpeisiin, tervetuloa siis niin perustason harjoittelijat kuin kokeneemmat konkaritkin! Toivomme, että sinulta sujuu jo kiipeäminen ja istuminen tangolla sekä invert, jotta saat tästä tunnista kaiken irti.

90min
Kaikille yli 12-vuotiaille


Hinta: 
Jäsenet 2 jäsenkäyntiä
5/10 kerran korttilaiset 2 rastia
Muut 39/35*€

*työtön, opiskelija, eläkeläinen, kotivanhempi

Ilmoittaudu viimeistään: 21.1.2022

Intensiivi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 5. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään intensiivin suunnitellun alkamispäivän aamulla tekstiviestitse. Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot