Syksyn paras hankinta: ilmajoogakangas omaan kotiin RSP:ltä!

Kysynnän vuoksi meiltä voi nyt ostaa ilmajoogakankaan kotiin, valikoimaa on useissa ihanissa väreissä!  Tuotteet ovat myynnissä Jyväskylän ja Kuopion toimipisteillä, jotta voit aloittaa kotijoogailusi vaikka heti. Lisäksi meiltä saa valmiita kiinnityspaketteja puu- tai betonikattoon. Tuotteet voi ostaa itselleen tuntien välissä, ovi on auki aina 15 min ennen tuntien alkua. Vastaamme myös mielellämme kaikkiin kysymyksiin koskien tuotteitamme!
ilmajooga kotona
Ilmajoogakankaan hinta on 160€/kpl. Kankaan pituus on 6,40 metriä ja leveys noin 3 metriä, ihanteellinen siis 2,20-3 metrin korkuiseen huoneeseen riippuen solmintatavasta. Kangas on kestävää, tiheään ommeltua joustamatonta nylonia ja lisäksi konepestävä. Väreinä löytyvät joka kotiin sopivat raikkaat vaihtoehdot:  Norsunluu, Pinkki, Turkoosi tai Violetti. Musta kangas on tällä hetkellä loppunut varastostamme.
ilmajoogakankaat_varit
 
Voit ostaa meiltä myös kiinnityspaketin betoni- tai puukatolle hintaan 30€/kpl. Paketti sisältää kotisi kattoon sopivan kiinnikekoukun, karabiinerin, slingin sekä kiinnitys- ja solmintaohjeet.


 
Liinoja ja kiinnityspaketteja on saatavilla molemmissa toimipisteistämme tai voit tilata ostoksesi kotiin lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@readysetpole.fi. Kannattaa olla nopea, sillä tuotteita on rajallinen määrä! Huomaathan, että tilaus on sitova, mutta liinan maksamisen ja tilauksen saapumisen jälkeen sinulla on 14pv vaihto- ja palautusoikeus. Toimituskulut ovat 15€ / tilaus (yli 200€ tilauksissa ilmainen toimitus).

Kerro sähköpostissa:

  • Henkilötietosi; nimi, henkilötunnus ja puhelinnumero
  • Haluamasi tuote / tuotteet
  • Ilmajoogakankaan väri
  • Kiinnityspakettia tilatessasi kerro meille kattosi materiaali (puu tai betoni)
  • Haluamasi noutopaikka RSP (JKL / KPO ) vai haluatko toimituksen kotiin hintaan 15€, yli 200€ tilauksissa toimitus ilmainen

 
rsp_ilmajooga
Meillä voit käydä myös ilmajoogan starttikurssin, jossa saat parhaat eväät koti-ilmajoogailun aloittamiseen. Ilmajoogan starttikurssin voit varata täältä: Kuopio tai Jyväskylä.


Kommentit