Intensiivi: Fonji 90min 9.7.

Fonji

Ajankohta: la 9.7. klo 13 – 14:30
Ohjaaja: Vilma Sinisalo
Kesto: 90min
Taso: Intensiivistä saat eniten irti jos osaat olkanousun!
Kaikille 12 vuotta täyttäneille


Fonji on voimakas, dynaaminen ja näyttävä liike, joka takuuvarmasti loksauttaa katsojien leuat lattiaan! Tällä intensiivillä palastelemme liikeen osiin ja perehdymme fonjin tekniikkaan. Lähestymme fonjia myös erilaisten liikevariaatioiden, vastuskuminauhojen ja tietenkin spottaajan avustuksella. Intensiivi on suunnattu pääasiassa Jatko- ja Supertason hurjapäille, mutta tekemistä keksitään varmasti myös Perustason harrastajille! Saat intensiiviltä myös eväitä jatkaa liikkeen harjoittelua itsenäisesti.

Intensiivin ohjaajana toimii Vilma, jonka lempijuttuja tangolla ovat juurikin erilaiset vauhdikkaat heitot ja temput. Vilma muisteli oman matkansa fonjin pariin olleen hieman riskialtis ja yksinäinen, joten tällä intensiivillä hän haluaakin tarjota teille paremman tavan ottaa tämä monen tankoilijan tavoitetemppu haltuun!

Tervetuloa siis harjoittelemaan fonjia turvallisesti, mutta täysillä!


Hinnasto

Kultajäsenveloituksetta
Tuplajäsen2 jäsenkäyntiä tai20€
Viikkojäsen2 jäsenkäyntiä tai39€ / 35€*
5 tai 10 kerran sarjakortilla 2 rastia kortilta tai39€ / 35€*
Muut39€ / 35€*
*työtön, opiskelija, eläkeläinen, kotivanhempi, varusmies

Ilmoittaudu intensiiville viimeistään 8.7.2022. Intensiivi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 5. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään intensiivin suunnitellun alkamispäivän aamulla tekstiviestitse. Huomaathan, että varaus on sitova. 
Täältä löydät varausehdot.