Harrasta lempilajiasi RSPn kursseilla

Aloita aivan uusi laji tai jatka tuttua harrastustasi syyskauden kursseillamme.

Kurssitarjonnastamme löydät tankotanssia, ilmajoogaa, hot joogaa ja akrobatiaa. Valitse kattavasta kurssivalikoimasta juuri sinulle mieluisin tapa harrastaa:

  • Starttikurssit – Helpoin matalan kynnyksen tapa aloittaa uusi laji.
  • Peruskurssit – Aloita uusi laji tai jatka jo ennestään tuttua harrastusta säännöllisesti läpi syksyn.
  • Lasten kurssit – Liikutaan ja opitaan akrobatiaa leikin kautta turvallisesti yksilöllisessä ohjauksessa.
  • Nuorten kurssit – Mukavin tapa harrastaa tankotanssia, jos on alle 15-vuotias.

Starttikurssit

Aloita uusi harrastus starttikursseillamme! Starttikurssit ovat helpoin matalan kynnyksen tapa aloittaa uusi laji ja ne on tarkoitettu lajin ensikertalaisille.

Kurssin jälkeen voit jatkaa harrastustasi kahdella eri tavalla:

x Ilmoittaudu peruskurssillemme jatkamaan harrastustasi säännöllisesti saman ohjaajan ja ryhmän kanssa läpi syksyn.
x Jatka harrastustasi viikkotunneillamme esimerkiksi kertakorttilaisena tai RSPn jäsenenä.

Tankotanssin starttikurssilla opettelemme askeleita, pyörähdyksiä ja erilaisia pitoja, kuten seisomista tangolla. Täällä opit tankotanssin perusteet kertaheitolla!

Seuraavat tankotanssin Starttikurssit:


Ilmajoogan starttikurssilla harjoittelemme ilmajoogan perusasanat ja opimme käyttämään ilmajoogakangasta oikealla tavalla. Kurssiin sisältyy sekä kehoa palauttava että vahvistava harjoitus.

Seuraavat ilmajoogan Starttikurssit:

Hups! Alkavia kursseja ei löytynyt. Tulethan pian takaisin.

Hot joogan starttikurssilla teemme joogaharjoitusta lämmitetyssä salissa. Joogaharjoituksen tekeminen lämmössä lisää turvallisesti liikkuvuutta ja antaa energiaa. Kurssiin sisältyy kehoa vahvistava ja lempeän palauttava harjoitus.

Seuraavat Hot Joogan Starttikurssit:

Hups! Alkavia kursseja ei löytynyt. Tulethan pian takaisin.

Peruskurssit

Peruskurssi on sinulle paras tapa harrastaa, mikäli kaipaat harrastukseesi säännöllisyyttä. Peruskurssilla voit aloittaa aivan uuden lajin tai jatkaa jo ennestään hieman tuttua lajia säännöllisesti saman ohjaajan ja tutun ryhmän kanssa läpi syksyn. Tarjolla on 15 kerran kursseja suosituimmista lajeistamme; tankotanssista, hot joogasta, ilmajoogasta sekä rengastrapetsista. Peruskurssilla saat harrastukseesi säännöllisyyttä ja kehityt varmasti!

Vinkki! Voit myös treenata useammalla peruskurssilla yhtäaikaa. Ilmoittautuessasi useammalle peruskurssille saat moniryhmäalennuksen ja säästät!

Tankotanssin peruskurssilla treenataan lennokkaita pyörähdyksiä ja erilaisia pitoja tangolla sekä harjoitellaan erilaisia nostotekniikoita. Kurssin aikana tutustutaan myös pää alaspäin tehtäviin liikkeisiin tangolla ja opetellaan turvallisia tekniikoita alastuloon.

Ilmajoogan peruskurssilla opetellaan ilmajoogan perusasanat ja tehdään lantion korkeudelle ripustettuja ilmajoogakankaita apuna käyttäen sekä kehoa palauttavia että vahvistavia harjoitteita.

Hot Joogan peruskurssilla perehdytään jooga-asanoihin ja tehdään joogaharjoitusta lämmitetyssä salissa. Kurssilla käydään läpi joogan perusperiaatteet: keskittyminen, hengitys, rauhoittuminen, sekä asanoiden asteittain edistyvä rakentaminen.

Rengastrapetsin peruskurssilla treenataan erilaisia asentoja renkaan sisällä, niiden yhdistelmiä sekä erilaisia vauhdikkaampia liikkeitä. Kurssin aikana tutustutaan myös muutamiin nostoihin ja opetellaan turvalliset tekniikat myös renkaalta alastuloon.

Voit kokeilla peruskurssejamme edulliseen kokeiluhintaan 5€ /tunti kahdella ensimmäisellä kurssiviikolla 2.-15.9.Ilmoittaudu kokeilukerroille sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693.

LastenNuorten


Lasten akrobatiakurssit

Lasten kursseiltamme ei uuden oppimisen ja liikunnan riemua puutu! Pienryhmissä jokainen lapsi saa varmasti huomiota ja harjoittelu on turvallista. Kurssilla lapset pääsevät pyörimään, kiipeilemään ja harjoittelemaan uusia temppuja turvallisesti tangolla sekä renkaissa ja kankailla. Kurssilla opetellaan myös lattia-akrobatiaa.

Lapsille on tarjolla kaksi eri kurssia ikäryhmittäin:

Minimarakatit:
Lasten akrobatiakurssi 4 – 6 -vuotiaille

Kieppukatit:
Lasten akrobatiakurssi 7 – 10 -vuotiaille

Molemmat kurssit sopivat ensikertalaisille eikä aiempaa kokemusta tarvitse olla.


Nuorten tankokurssit

Nuorten tankokurssit ovat se mukavin tapa harrastaa tankotanssia, jos on alle 15-vuotias.

Nuorten peruskurssilla opit, mitä tankotanssi on. Pääset oppimaan vauhdikkaita pyörähdyksiä, kiipeämistä ja temppuja tangolla. Tällä kurssilla aloitamme aivan alkeista. Sinulla ei ole tarvitse olla aiempaa kokemusta, olet tervetullut sellaisena kuin olet.

Nuorten jatkokurssille voit tulla, kun sinulla on jo kokemusta tankotanssista. Olet jo päässyt treenaamaan inverttiä, hallitset peruspyörähdykset ja osaat kiivetä tangolle. Syksyn aikana pääset kokeilemaan myös pyörivällä tangolla temppuilua sekä rengastrapetsia muutaman kerran .


Voit kokeilla lasten ja nuorten kursseja edulliseen kokeiluhintaan 5€ /tunti kahdella ensimmäisellä kurssiviikolla 2.-15.9. Ilmoittaudu kokeilukerroille kertomalla kokeilemaan tulevien lasten ja nuorten nimet sekä iät sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693.


Tervetuloa innostumaan antoisista harrastuksista!