Lasten ja nuorten kurssit

Lasten kursseilla liikutaan leikin kautta turvallisesti yksilöllisessä ohjauksessa. Kevään kurssille voi tulla vielä mukaan. Nuorten kurssit ovat se mukavin tapa harrastaa tankotanssia, jos on alle 15-vuotias. Liity uutiskirjelistalle, niin kuulet ensimmäisenä alkavista lasten ja nuorten alkeiskursseista.

Lasten akrobatiakurssit
7-10 vuotiaille

Tältä kurssilta ei uuden oppimisen ja liikunnan riemua puutu! Kurssia ohjaa liikunta-alan ammattilainen. Pienryhmässä jokainen lapsi saa varmasti huomiota ja harjoittelu on turvallista. Kurssilla lapset pääsevät pyörimään, kiipeilemään ja harjoittelemaan uusia temppuja turvallisesti tangolla sekä renkaissa ja kankailla. Kurssilla opetellaan myös lattia-akrobatiaa.

Hinta: 234€ / kevät
sis. 18 kurssikertaa á 60min

Kevään kurssimme ovat jo alkaneet. Jos haluat aloittaa ryhmässä kesken kauden, ole meihin yhteydessä info@readysetpole.fi

Nuorten tankotanssikurssi 11-14 vuotiaille, Jatko

Tälle kurssille voit tulla, kun sinulla on jo kokemusta tankotanssista. Olet jo päässyt treenaamaan inverttiä, hallitset peruspyörähdykset ja osaat kiivetä tangolle. Pääset kokeilemaan myös pyörivällä tangolla temppuilua sekä muutaman kerran rengastrapetsia kevään kurssillamme.

Hinta: 234€ / kevät
sis. 18 kurssikertaa á 60min

Kevään kurssimme ovat jo alkaneet. Jos haluat aloittaa ryhmässä kesken kauden, ole meihin yhteydessä info@readysetpole.fi


Sisaralennus

Huomaathan, että saat sisaralennuksen, kun useampi saman perheen lapsi tai nuori ilmoittautuu kursseillemme.

Alennus 2. ja 3. sisaresta lasten & nuorten kursseilla:

× Sisaralennus -35€ / kurssi