Lasten ja nuorten kurssit alkavat pian

Syksyn kurssit alkavat pian! Järjestämme omat kurssit lapsille (7 – 10 v.) sekä nuorille (11 – 14 v.), jotka kestävät syyskuun alusta joulukuulle. Ilmoittautumiset ovat nyt auki, löydät kummankin kurssin tiedot ja ilmoittautumisen tältä sivulta.
Tule kokeilemaan! Järjestämme tiistaina 29.8. avoimet & ilmaiset kokeilutunnit lapsille ja nuorille meillä Ready Set Polella. Lue lisää alta.

Lasten akrobatiakurssi (7 – 10 v.)

224€ / syksy
14  kurssikertaa

Lasten akrobatiakurssilla lasten luontainen likkumisen ilo pääsee valloilleen. Kurssia ohjaa liikunta-alan ammattilainen koulutetun apuohjaajan kanssa. Meitä on siis aina kaksi pitämässä huolta lapsesi liikunnan turvallisuudesta ja hauskuudesta.
Kurssilla opitaan akrobatiaa maassa ja erilaisilla hauskoilla välineillä. Pienryhmässä lapset pääsevät mm. pyörähtelemään, kiipeilemään ja kokeilemaan uusia temppuja turvallisesti. Suunnittelemme kurssit niin, että ne kehittävät kehonhallintaa, tuovat iloa uuden oppimiseen omalla kehonpainolla liikkumisessa ja kehittävät vuorovaikutustaitoja ryhmässä. Ennen kaikkea toiminta suunnitellaan niin, että kurssilla on lasten mielestä hauskaa ja rentoa. Tältä kurssilta ei liikunnan riemua puutu!
Kurssi alkaa tiistaina 5.9. Ilmoittautumislomakkeen löydät tämän sivun alalaidasta.
Tule kokeilemaan kurssia!
Lapsesi voi tulla yhdelle kurssikerralle ilmaiseksi kokeilemaan viikko ennen kurssin alkua. Järjestämme tiistaina 29.8. klo 17:30 – 18:30 avoimen & ilmaisen kokeilutunnin meillä Ready Set Polella (Cygnauksenkatu 3, Jyväskylän keskustassa). Jos haluat tulla tutustumaan kurssiin, laitathan meille siitä viestiä info@readysetpole.fi. Ilmoita viestissä kokeilemaan tulevien lasten nimet ja ikä.

Nuorten kurssit (11 – 14 v.)

196 € / syksy
14 kurssikertaa

Nuorten kurssit ovat se mukavin tapa harrastaa tankotanssia, jos on alle 15-vuotias. Syksyllä 2017 järjestämme alkeiskurssin aloittelijoille ja jatkokurssin jo pidempään harrastaneille. Nuorten kursseilla kehonhallinta vahvistuu ja voimat kehittyvät kuin huomaamatta. Luvassa on huimia temppuja ja uudenlaisia elämyksiä omassa ryhmässä kannustavan ohjaajan johdolla.
× Nuorten alkeiskurssi
Tällä kurssilla opit, mitä tankotanssi on. Pääset tekemään vauhdikkaita pyörähdyksiä ja hienoja temppuja tangolla. Sinulla ei ole tarvitse olla aiempaa kokemusta tankotanssista, voit tulla sellaisena kuin olet. Kurssilla pääset kokeilemaan myös rengatsrapetsia.
× Nuorten jatkokurssi
Tälle kurssille voit tulla, kun sinulla on jo kokemusta tankotanssista. Olet jo päässyt treenaamaan inverttiä, hallitset peruspyörähdykset ja osaat kiivetä tangolle. Pääset kokeilemaan myös pyörivällä tangolla temppuilua.
Kummatkin kurssit alkavat tiistaina 5.9. Ilmoittautumislomakkeen löydät tämän sivun alalaidasta.
Tule kokeilemaan kurssia!
Voit tulla yhdelle kurssikerralle ilmaiseksi kokeilemaan viikko ennen kurssin alkua. Järjestämme tiistaina 29.8. klo 16:15 – 17:15 avoimen & ilmaisen kokeilutunnin meillä Ready Set Polella (Cygnauksenkatu 3, Jyväskylän keskustassa). Jos haluat tulla tutustumaan kurssiin, laitathan meille siitä viestiä info@readysetpole.fi. Ilmoitathan viestissä nimesi ja ikäsi.

[EVENT_ESPRESSO_CATEGORY event_category_id=”jyvaskylan-nuoretlapset-1369681759″]


Kommentit