Vastaanottokäytäntömme uudistuu 5.1.2021

Vuoden vaihtuminen tarkoittaa meillä myös muutoksia vastaanottokäytäntöömme. Tarkoitus olisi tehdä RSPllä asioinnista entistäkin sujuvampaa ja vaivattomampaa! ❤️

Tiistaista 5.1.2021 lähtien vastaanottomme on auki pääsääntöisesti iltatuntien ajan ja myymme tuotteita paikan päällä vain näinä aikoina. Löydät vastaanoton aukiolojat varauskalenteristamme merkinnällä ”Vastaanotto avoinna”. Jatkossa voit saapua ostoksille paikan päälle milloin vain vastaanoton ollessa avoinna – myös tuntien aikana! 

Vaikka vastaanottomme ei ole aina auki paikan päällä, esimerkiksi sarjakortin voi ostaa kätevästi verkosta milloin vain ja noutaa paikan päältä tunnille tullessaan. Kehitämme kevään aikana myös verkkokauppaamme, jotta verkossa asiointi olisi sinulle mahdollisimman helppoa ja luontevaa.

Tämä muutos ei vaikuta mitenkään tunneille kirjautumiseen, eli ilmoittaudu jatkossakin tunnille entiseen tapaan. Vastaanoton ollessa suljettu ovet avataan edelleen 15min ennen tunnin alkua.

Uusi käytäntö saattaa vaatia alkuun hieman totuttelemista meiltä kaikilta, joten siirrymme siihen pikkuhiljaa tammikuun aikana.