Syksyn Starttikurssit aloittelijoille nyt varattavissa

Ensikertalaisille tarkoitetut Starttikurssit ovat nyt varattavissa! Järjestämme omat Starttikurssit tankotanssista, ilmajoogasta ja rengastrapetsista. Kurssi kestää kolme viikkoa ja sisältää kolme treeniä. Pääset oppimaan lajin perusteet kertaheitolla saman ohjaajan opetuksessa pienryhmässämme, yksilöllisen ohjauksen avulla. Suunnittelemme alkeiden opetuksen sinulle niin, että eteneminen on sujuvaa – kurssin jälkeen sinun on helppo jatkaa treenaamista viikkotunneillamme.
 Kurssit sopivat kaikille yli 15-vuotiaille. Ilmoittautumiset löydät tästä alta. Kuopion Starttikurssit löydät klikkaamalla tästä.

Näin Starttikurssi toimii

× Ilmoittaudu haluamallesi Startille alta. Syksyllä järjestämme useamman kurssin ilmajoogasta, tankotanssista ja rengastrapetista.
× Saavuthan meille 15min ennen tunnin alkua. Löydät meidät tästä Jyväskylän keskustasta, osoitteesta Cygnaeuksenkatu 3. Parkkipaikkoja on kadun varrella mukavasti.
Tankotanssin Starttikurssille saapuvat
Pakkaa treenikassiisi tavalliset liikuntavaatteet, lyhyet shortsit tangolla tehtäviä pitoja varten, pieni pyyhe tangon pyyhkimiseen ja juomapullo. Tunnilla ollaan ilman kenkiä, sukissa tai paljain jaloin. Iho kannattaa pitää puhtaana voiteista ja rasvoista, jotta tangolla pysyy paremmin.
Ilmajoogan Starttikurssille saapuvat
Suosittelemme, että pakkaat mukaasi ihonmyötäiset pitkät housut ja pitkähihaisen paidan. Huomioithan herkän silkkikankaan: riisu korusi ennen tuntia, pitkät hiukset suositellaan laitettavaksi kiinni kumilenkillä ilman pinnejä. Puhdistathan meikin ja jalkasi, jotta liinamme pysyvät puhtaina seuraavallekin joogille.
Rengastrapetsin Starttikursille saapuvat
Pakkaathan kassiisi tavalliset liikuntavaatteet, jalkoihin joko shortsit tai tiukat trikoohousut, pieni pyyhe renkaan pyyhkimiseen ja juomapullo. Tunnilla ollaan ilman kenkiä, sukissa tai paljain jaloin. Käsien iho kannattaa pitää puhtaana voiteista ja rasvoista, jotta renkaalla pysyy paremmin.
× Tervetuloa treenaamaan!
Jos mielelläsi on jokin kysymys, laitathan meille sähköpostia info@readysetpole.fi niin pääsemme auttamaan sinua.
[EVENT_ESPRESSO_CATEGORY event_category_id=”tankotanssi-starttikurssit-1369681757″]
[EVENT_ESPRESSO_CATEGORY event_category_id=”jkl-ilmajooga-starttikurssit-1438237365″]


Kommentit