Syksyn kurssit ja Koulutusryhmät ovat nyt varattavissa!

Syksyn kurssit ja koulutusryhmät ovat täällä! Tutustu alla tarkemmin ryhmiin ja valitse omasi.

  1. Koulutusryhmät tavoitteellisille treenajille
  2. Aikuisten kurssit säännöllistä harrastusta kaipaaville
  3. Lasten ja nuorten kurssit 4-14 vuotiaille
  4. Tankotanssin, Ilmajoogan ja Hot joogan starttikurssit aloittelijoille

Tuu testaamaan! Voit tulla testaamaan kurssia tai Koulutusryhmää ensimmäiselle tunnille 10€ kokeiluhintaan, mikäli ryhmässä on vielä tilaa. Ilmoittaudu kokeilemaan mailitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693.


Koulutusryhmät

Koulutusryhmät on suunnattu tavoitteellisille treenaajille, jotka haluavat kehittyä lajissaan ja treenata tutun ryhmän ja ohjaajan kanssa. Koulutusryhmässä saat yksilöllisempää ohjausta ja kehittäviä vinkkejä, kun ryhmän ohjaajat oppivat tuntemaan sinut. Järjestämme syksyllä kolme Koulutusryhmää tankotanssijoille alkeet -tasosta alkaen, sekä oman Koulutusryhmän rengastrapetsin harrastajille. Ikärajamme koulutusryhmiin on nykyään 12 vuotta.

× Koulutusryhmä I – Alkeet – Perus -tason harrastajille
× Koulutusryhmä II – Perus – Jatko -tason harrastajille
× Koulutusryhmä III – Jatko – Super -tason harrastajille
× Rengastrapetsin Koulutusryhmä – ainakin muutamalla rengastunnilla käyneille


Aikuisten kurssilta saat itsellesi säännöllisen harrastuksen, tutun ohjaajan ja treeniporukan kanssa – yhdessä oppiminen on monin verroin hauskempaa ja antoisampaa! Peruskurssilla opit lajin perusteet eikä sinulla tarvitse olla ennestään minkäänlaista kokemusta lajista. Tankotanssin jatkokurssi on tarkoitettu jo hieman edistyneemmille harrastajille. Syksyn uutuuskurssilla kehität ilmaisuasi ja pääset fiilistelemään erilaisia koreografioita ja tyylilajeja.

x Joogan peruskurssi avoin kaikille
x Tankotanssin peruskurssi avoin kaikille
x Tankotanssin jatkokurssi – ainakin muutamalla Perus -tunnilla käyneille
x Tanssillisen tankotanssin teemakurssi – kaikille tankoilijoille Alkeet -tasolta lähtien

Aikuisten kurssit


Lasten ja nuorten kurssit

Lasten akrobatiakursseillamme liikutaan hauskasti ja rennosti leikin kautta – juuri niin kuin lapset tykkäävät! Järjestämme syksyllä kaksi tasoltaan avointa lasten kurssia, jotka sopivat kaikille 4 – 11 -vuotiaille innokkaille akrobaateille. Kursseilla opitaan moninaisia motorisia taitoja välineillä temppuillen, kiipeillen ja porukalla leikkien.

× Minimarakatit: Lasten akrobatiakurssi 4-6 v.
× Kieppukatit: Lasten akrobatiakurssi 7-10 v.

Nuorten kurssit ovat se mukavin tapa harrastaa tankotanssia, kun on alle 15 -vuotias. Luvassa on huimia temppuja ja uudenlaisia elämyksiä omassa ryhmässä kannustavan ohjaajan johdolla. Peruskurssilla aloitetaan aivan alkeista eli osallistuakseen kurssille ei tarvitse ollaminkäänlaista aiempaa kokemusta lajista. Nuorten tankotanssin jatkokurssille voit tulla, kun on jo kokemusta tankotanssista.

× Tankotanssin peruskurssi 11-14 v.
× Tankotanssin jatkokurssi 11-14 v.


Starttikurssit ovat helpoin helpoin ja paras tapa aloittaa tankotanssi, ilmajooga tai hot jooga. Starttikurssilla opit lajin perusteet ja tutustut samalla kurssikavereihisi – yhdessä oppiminen on monin verroin hauskempaa ja antoisampaa! Kurssin jälkeen sinun on helppo jatkaa uutta harrastustasi viikkotunneillamme.
Starttikurssi sisältää 5 tunnin mittaista kurssikertaa kerran viikossa, viiden viikon ajan. Järjestämme Starttikursseja pitkin vuotta.

Starttikurssit aloittelijoille


Tervetuloa syksyn kivoimpiin treeneihin!